Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Συνάντηση Καμμένου-Κρανιδιώτη παρουσία των Αρχηγών του Στρατεύματος

Συνάντηση μιας ώρας και πλέον είχαν σήμερα στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας ο Πρόεδρος της Νέας Δεξιάς, Φαήλος Κρανιδιώτης και επιτελείο συνεργατών του με τον υπουργό, Πάνο Καμμένο παρουσία των κ.κ. Α/ΓΕΕΘΑ, Ευάγγελο Αποστολάκη, Α/ΓΕΣ Αλκιβιάδη Στεφανή, Α/ΓΕΝ Νικόλαο Τσούνη και Α/ΓΕΑ Χρήστο Χριστοδούλου.

Η συνάντηση έγινε με πρωτοβουλία του κ. Κρανιδιώτη με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις και την τουρκική προκλητικότητα.

Στην συνάντηση ο υπουργός Άμυνας και οι Αρχηγοί των Επιτελείων ενημέρωσαν τον κ. Κρανιδιώτη για την κατάσταση με την Τουρκία και την αμυντική ετοιμότητα της χώρας.

Ο κ. Κρανιδιώτης δήλωσε αμέριστη στήριξη προς τις Ένοπλες δυνάμεις και τον Υπουργό Άμυνας στα ζητήματα που αφορούν την προάσπιση της ελευθερίας μας και της εδαφικής ακεραιότητας. Χαρακτήρισε δε «ιταμή και κατάπτυστη την στάση κομμάτων και στελεχών που κινείται πλέον στα όρια της υπονόμευσης των εθνικών συμφερόντων να υιοθετούν την ρητορική των Τούρκων και να επιτίθενται στον υπουργό Άμυνας και άλλους ταγούς της Ελληνικής Πολιτείας, όπως ο ΥΠΕΘΑ ή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, όταν απαντούν τα αυτονόητα στις τουρκικές προκλήσεις». «Εμείς σε αυτά τα ζητήματα φοράμε μόνο την εθνική και όχι κομματική φανέλα» τόνισε ο Πρόεδρος της Νέας Δεξιάς.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Τον Πρόεδρο της Νέας Δεξιάς συνόδευσαν ο Γενικός Γραμματέας της Νέας Δεξιάς, κ. Χρήστος Χρηστίδης, ο Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας, κ. Τάσος Φαραντάτος (αμφότεροι Συνταγματάρχες ε.α.), ο Γραμματέας Εθνικής Άμυνας, Ταξίαρχος ε.α., κ. Κωνσταντίνος Αλέξης, ο Τομέαρχης Περιφερειακής Οργάνωσης της Νέας Δεξιάς, Στρατηγός ε.α., κ. Γιώργος Καραποστόλου ο οποίος τυγχάνει επίσης στενότατος συνεργάτης του Προέδρου της Νέας Δεξιάς αλλά ήταν και διοικητής του κ. Κρανιδιώτη στη 2α Μοίρα Αλεξιπτωτιστών.

paraskhnio.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΨΥΧΟΚΟΡΕΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 15 (VIDEO)

Δείτε τα νέα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς του ΑΝΤ1 ΨΥΧΟΚΟΡΕΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 15 Η Μαρίκα ανησυχεί μήπως η Δεσποινιώ έχει παρεvoχληθεί από τον Κοσμά, αλλά εκείνη το...