Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Λεβέντης: Το Σκοπιανό πάει για προδοσία και ας μην ψηφίσουν οι ΑΝΕΛ

Την πεποίθηση ότι θα περάσει από τη Βουλή η κυβερνητική πρόταση για το ονοματολογικό των Σκοπίων, εξέφρασε ο επικεφαλής της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, ο οποίος εξαπέλυσε επίθεση κατά Παυλόπουλου, Τσίπρα και Καμμένου με αφορμή την επιθετική ρητορική που έχουν υιοθετήσει στα ελληνοτουρκικά.

«Αυτό το πινγκ πονγκ των χαρακτηρισμών δεν βοηθάει. Ούτε ο Παυλόπουλος πρέπει κάθε μέρα, όπου πηγαίνει να απαντάει. Είναι να συμμετέχουμε στην όποια τρέλα τους. Να είμαστε πιο φειδωλοί στις δηλώσεις», τόνισε ο κ. λεβέντης, μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Χαρακτήρισε «βλακεία» και «εξευτελισμό» το σενάριο περί ανταλλαγής των δύο Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Αδριανούπολη με τους οκτώ που έχουν ζητήσει άσυλο στην Ελλάδα, αφήνοντας αιχμές κατά του πρωθυπουργού: «Ύποπτο το ότι δεν έχει διαψεύσει ο Τσίπρας την ανταλλαγή των δύο Ελλήνων με τους «8»».

Κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα ότι «βρίσκει λεφτά για ένα σωρό πράγματα και κάνει σωρηδόν προσλήψεις στο Δημόσιο», ενώ με αυτά τα χρήματα «θα μπορούσε να είχαμε θωρακίσει τις Ένοπλες Δυνάμεις».

«Ό,τι έκαναν στα οκτώ χρόνια, το γκρεμίζουν σε μία ημέρα», υπογράμμισε.

Αναφερόμενος στο Σκοπιανό, τόνισε: «Το Σκοπιανό πάει για προδοσία. ΚΚΕ και Γεννηματά είναι έτοιμοι να ψηφίσουν, αν φύγουν τα αλυτρωτικά στοιχεία. Θα περάσει και ας μην ψηφίσουν οι ΑΝΕΛ».

Σχολιάζοντας την υπόθεση των δύο στρατιωτικών, είπε: «Μπορεί να καταδικαστούν και σε 20 χρόνια φυλακή. Πρέπει να ξηλωθούν οι υπεύθυνοι».

newpost.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ