Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Τσίπρας – Αβραμόπουλος: Το οριστικό τέλος μιας σχέσης!

Ενώπιως ενωπίω με μια πολύ δυσάρεστη έκπληξη, την έκρηξη των λαθρομεταναστευτικών ροών, ευρίσκεται ο πρωθυπουργός, αυτή τη φορά όμως χωρίς συμμάχους, όπως γράφουν τα parapolitika.gr

Την περασμένη Παρασκευή το μεσημέρι ο κοινοτικός επίτροπος Μετανάστευσης Δημήτρης Αβραμόπουλος συναντήθηκε με τον Αλέξη Τσίπρα στο Μαξίμου, παρουσία του αρμόδιου υπουργού Δ. Βίτσα και ευρωπαίων τεχνοκρατών.

Το κλίμα ήταν τόσο κακό που δεν έγιναν καν δηλώσεις στο πρωθυπουργικό γραφείο, ενώ μετά το τέλος της συνάντησης ο μεν κ. Βίτσας αποχώρησε από την πίσω πόρτα , ο δε κ. Αβραμόπουλος μπήκε στο αμάξι κι έφυγε χωρίς να απευθυνθεί καν στους δημοσιογράφους.

Μέχρι προ ολίγου διαστήματος, ο επίτροπος επισκέπτονταν το Μαξίμου κι είχε πάντα έναν καλό λόγο για τον πρωθυπουργό και για την … αγαστή συνεργασία τους.

«Στερνή μου γνώση… και για τους δύο» λένε οι γνωρίζοντας σημειώνοντας ότι υψηλά ιστάμενοι της ΝΔ είχαν εφιστήσει προσοχή στον επίτροπο αναφορικά με τα πηγαινέλα του στον κ. Τσίπρα.Πλέον, μετά τα όσα μεσολάβησαν με το «σκάνδαλο Novartis» και την εμπλοκή του ονόματος Αβραμόπουλου ο οποίος προσέφυγε στη Δικαιοσύνη, οι επαφές γίνονται σε αμιγώς θεσμικό – υπηρεσιακό επίπεδο.

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ ΣΤΟ CRASH ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΤΗΣ ΣΧΕΣΗΣ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΥ – ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΕΠΙΤΡΟΠΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΣΤΟ ΓΙΩΡΓΟ ΤΡΑΓΚΑ ΜΕ ΤΙΤΛΟ:

«ΠΩΣ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕ ΤΟ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΟ ΤΗΣ NOVARTIS»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ