Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

«Απασφάλισε» ο Πάνος Καμμένος – Τι λέει για ακήρυχτο πόλεμο, σημαίες και «ομήρους» στρατιωτικούς

Απόλυτη στήριξη στον αναπληρωτή Υπουργού Εθνικής Άμυνας, Φώτης Κουβέλης έδωσε πριν από λίγο από βήματος βουλής ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος επαναλαμβάνοντας τα λεγόμενά του περί: ΑΚΗΡΥΧΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ. Όπως είπε: « Ναι, βρισκόμαστε σε ακήρυχτο, υβριδικό, ψυχολογικό πόλεμο. Χάσαμε έναν ήρωα ο οποίος προασπιζόμενος την εθνική ακεραιότητα της χώρας μας έπεσε στο καθήκον».

«Εκείνος που παίρνει μια σημαία στην πλάτη και πάει να τη βάλει σε μια βραχονηδίσα, πρέπει να μπορεί και να την υπερασπιστεί» τόνισε ο κος Καμμένος. «Βεβαίως και σε κάθε ελληνικό νησί μπορούμε να βάλουμε σημαία, αποτελεί σύμβολο και προβολή της εθνικής κυριαρχίας αλλά δεν μπορείς να πάρεις μία βάρκα και να πεις πάω να βάλω στην τάδε βραχονησίδα σημαία!. Η προβολή του συμβόλου της εθνικής κυριαρχίας είναι πράξη που είναι και υπεύθυνος αυτός που την κάνει και πρέπει να μπορεί να την στηρίξει. Οι προβλεπόμενες σημαίες, όπως υπάρχει ο σχεδιασμός, εκεί που πρέπει να μπουν έχουν μπει και τις υπερασπιζόμαστε!» πρόσθεσε.

Για τους κρατούμενους αξιωματικούς

«Το θέμα των δύο Ελλήνων αξιωματικών που παραμένουν κρατούμενοι στην Τουρκία προκάλεσε πολλές συζητήσεις. Είπα ότι είναι όμηροι και μακάρι να διαψευσθώ αλλά η Τουρκία είναι μια χώρα που δεν έχει ομήρους μόνο τους δύο Έλληνες, έχει και έναν Αμερικανό πολίτη, τον Μπράντσο, ο οποίος βρίσκεται καταδικασμένος σε ισόβια με διάταγμα του Ερντογάν το οποίο προέβλεπε την ανταλλαγή με άλλον στον εξωτερικό του δικτύου Γκιουλενιστών» υπογράμμισε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας. Τέλος, απαντώντας στους επικριτές του που υποστηρίζουν ότι είναι εξαφανισμένος, είπε ότι ο ρόλος του δεν είναι να δίνει συνεντεύξεις και δεν θα δίνει!

crashonline.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΑΝ ΨΕΜΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 13 (VIDEO)

Δείτε το νέο επεισόδιο της καθημερινής σειράς του OPEN ΣΑΝ ΨΕΜΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 13 Το κλίμα μεταξύ Πέτρου-Ζωής μαλακώνει κάπως. Αλίκη και Ζωή ετοιμάζονται ενθουσιωδώς για το χορό...