Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Βέττας: Ο Καμμένος φορά στολή γιατί δεν είναι «μπαλαρίνα» – Λειτουργήσαμε με μαγκιά στη Ρω

Τυφλή στήριξη στον υπουργό Άμυνας Πάνο Καμμένο, με αφορμή το περιστατικό με το τουρκικό ελικόπτερο στη Ρω το βράδυ της Δευτέρας του Πάσχα , παρείχε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Βέττας.

Σε πολεμική ρητορική και με αφορμή το επεισόδιο, δήλωσε:«Οι σφαίρες πέσαν για να δουν οι Τούρκοι τι θα πάθουν αν παραβιάσουν τα σύνορα και σε όσους δεν αρέσει… ξύδι. Αρέσει στον ελληνικό λαό. Είναι πατριωτικό!» συνέχισε σε χαρακτηριστικό τόνο και ύφος ο κ. Βέττας κατά τη διάρκεια της συζήτησής του στην πρωινή εκπομπή, με παρόντες τους βουλευτές Νίκη Κεραμέως της ΝΔ και Λεωνίδα Γρηγοράκο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

Αναφερόμενος στον Πάνο Καμμένο, υποστήριξε την τακτική του να φορά στολή παραλλαγής: «Υπουργός Άμυνας είναι, στην παραμεθόριο πάει, στολή παραλλαγής φορά, δεν είναι μπαλαρίνα».

Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και Τομεάρχης Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, λαμβάνοντας τον λόγο, επισήμανε ότι δεν υπάρχει μέχρι και αυτή την ώρα επίσημη ανακοίνωση για το περιστατικό, 36 ώρες μετά. «Δεν γίνεται η κυβέρνηση να δρα με τέτοιο ερασιτεχνισμό», υπογράμμισε.

Τόσο η κυρία Κεραμέως, όσο και ο κύριος Γρηγοράκος εξέφρασαν την απορία τους γιατί η κυβέρνηση δεν ενημέρωσε επισήμως για το τι συνέβη τελικά στη Ρω και αν είναι σύμφωνη με τους διεθνείς κανόνες η εκτόξευση πυρών ενώ δεν υπήρξε παραβίαση του εθνικού εναέριου χώρου.

topontiki.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ