Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

ΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ: Ο γάμος και η τραγωδία του Αχιλλέα! Διαβάστε όλες τις εξελίξεις…

Τι θα γίνει παρακάτω;

Ο γαμπρός φτάνει στην εκκλησία χτυπημένος και ξεκινάει το μυστήριο όταν έρχεται και η Ρενάτα. Ο Βλάσης και η Μίκα προσπαθούν να σώσουν την κατάσταση. Μετά τον… Ησαΐα η Βασιλίνα τού ανακοινώνει ότι η εταιρεία περνά στα δικά της χέρια.

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις της σειράς, όπως τις αποκαλύπτει το TV24!

Από την Κωνσταντίνα Γαρνέλη:

Ο Αχιλλέας βλέπει τη Ρενάτα με τον Θάνο να φιλιούνται και γίνεται έξαλλος. Η σύγκρουση με τον αντίζηλό του είναι αναπόφευκτη και το μπάτσελορ αποδεικνύεται φιάσκο. Η μέρα του γάμου βρίσκει το γαμπρό με μελανιές στο πρόσωπο, λεκέδες στο γαμπριάτικο κοστούμι και μπροστά από ένα ζευγάρι παπούτσια που έκρυβε το περίφημο συμβόλαιό του με τη Μένη. Μόνο που δεν το κρύβει πια. Αντίθετα, εκείνος που έχει πολλά μυστικά να κρύψει είναι ο Θάνος αλλά κι αυτά σιγά-σιγά ξεδιπλώνονται.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Η ώρα του γάμου φτάνει και όλοι φορούν τα καλά τους εκτός από τον Αχιλλέα ο οποίος φοράει ένα κοστούμι πιο ταλαιπωρημένο και από τη ζωή του. Ο γαμπρός λοιπόν, ψάχνει στο σπίτι του για το συμβόλαιο που έφτιαξε μαζί με τη μέλλουσα πεθερά του και η μέλλουσα πεθερά του ψάχνει τον μέλλοντα γαμπρό της στην εκκλησία.

Ο Αχιλλέας φτάνει για την τελετή χτυπημένος και ξεκινάει το μυστήριο όταν έρχεται και η Ρενάτα. Ο Βλάσης και η Μίκα αντιλαμβάνονται την τεταμένη ατμόσφαιρα και προσπαθούν να σώσουν την κατάσταση, ενώ ο Λεωνίδας έρχεται σε έντονη αντιπαράθεση με τη Μένη. Η δεξίωση ακυρώνεται και επιστρέφουν όλοι στα σπίτια τους.

Ο Αχιλλέας πάει στη Μένη τη στιγμή που εκείνη είναι με τον Θάνο και όλα σιγά-σιγά αρχίζουν να ξεκαθαρίζουν.

 Ο Λεωνίδας έχει ανεβάσει πίεση με όλα αυτά που συμβαίνουν και ο Θοδωρής ανησυχεί, ενώ η Αιμιλία στενοχωριέται για τον Αχιλλέα. 

Η Βασιλίνα ζει την απόλυτη δυστυχία, ενώ ο Θάνος παίζει τον «κύριο τέλειο» με μεγάλη επιτυχία.

Η Ρενάτα καταθέτει την παραίτησή της και αποχαιρετά για πάντα τον Αχιλλέα και τη Sofo, αλλά αυτή δεν είναι η μόνη δυσάρεστη έκπληξη που επιφυλάσσει η μοίρα για εκείνον. Η Βασιλίνα του ανακοινώνει ότι η εταιρεία περνά στα δικά της χέρια και ο Αχιλλέας συνειδητοποιεί ότι έπαιξε και τα έχασε όλα.

Πηγή: tv-24.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΨΥΧΟΚΟΡΕΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 14 (VIDEO)

Δείτε τα νέα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς του ΑΝΤ1 ΨΥΧΟΚΟΡΕΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 14 Μετά την τραγική εξέλιξη με την Όλγα, η Μαρίκα συγκλονισμένη αναζητά την Βικτωρία, ώστε...