Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Περίεργο δημοσίευμα της εφημερίδας “Παραπολιτικά”: Εκτός λίστας στις εκλογές ο Μεϊμαράκης

Ένα περίεργο δημοσίευμα από την εφημερίδα “Παραπολιτικά” που θέλει τον πρώην πρόεδρο του κόμματος κ. Ευάγγελο Μεϊμαράκη σε πολιτική αποστρατεία και έξω από τις εκλογικές λίστες της ΝΔ στις ερχόμενες εκλογές προκαλεί αναταράξεις στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Το δημοσίευμα που διαψεύδουν…κύκλοι του Μητσοτάκη δημιουργεί απορίες για τη σκοπιμότητά του καθώς είναι γνωστές οι στενές σχέσεις του εκδοτικού ομίλου με την οικογένεια Μητσοτάκη, τον αντιπρόεδρο Άδωνι Γεωργιάδη και άλλα κορυφαία στελέχη της νυν ηγετικής ομάδας της ΝΔ.

Το επίμαχο δημοσίευμα υποστηρίζει πως η αποστρατεία του κορυφαίου στελέχους της ΝΔ εντάσσεται στο πλαίσιο της ανανέωσης των ψηφοδελτίων της Νέας Δημοκρατίας.

Ωστόσο μετά την αναστάτωση που προκλήθηκε συνεργάτες του προέδρου της ΝΔ απάντησαν ως εξής: «Η μεγάλη εκλογική μάχη που έρχεται απαιτεί συστράτευση και όχι βέβαια αποστρατείες. Αυτό κατεξοχήν ισχύει για τον τέως πρόεδρο της ΝΔ Ευ. Μεϊμαράκη που είναι ταυτισμένος με τις μεγάλες μάχες και την ιστορία της παράταξής μας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΤΟ ΠΡΟΞΕΝΙΟ ΤΗΣ ΙΟΥΛΙΑΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 76-77-78

Δείτε τι θα συμβεί στα νέα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς ΤΟ ΠΡΟΞΕΝΙΟ ΤΗΣ ΙΟΥΛΙΑΣ που θα βλέπουμε στον ALPHA. ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 76-77-78 Επεισόδιο 76 Η Στάσα ανησυχώντας για την εξέλιξη...