Πλέον ο Κ. Μητσοτάκης βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο. 


Άρθρο Σοκ από το γνωστό φιλο - Σαμαρικό site Antinews.gr που καρφώνει τον Κυριάκο Μητσοτάκη για τις σχέσεις με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και την ταύτιση με τον επιχειρηματία στον οποίο έχει ασκηθεί δίωξη για το Noor 1 από την εισαγγελέα κ.Τζίβα.

To site που ως γνωστόν απηχεί τις απόψεις του περιβάλλοντος Σαμαρά αναφέρει ότι ο Κ.Μητσοτάκης βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο, αφήνει το κόμμα να διασύρεται και "Δεν είναι δυνατόν επειδή προφανώς φοβάται να μην χάσει την στήριξη που του παρέχουν τα ΜΜΕ του εμπλεκόμενου αλλά και φίλων του, να αμαυρώνει την παράταξη"

Αναλυτικά το άρθρο του antinews.gr αναφέρει:

Με διάταξη που εξέδωσε η εισαγγελία Πειραιά απαγορεύθηκε η έξοδος από τη χώρα στον επιχειρηματία Βαγγέλη Μαρινάκη και τους τρεις συγκατηγορουμένους του σχετικά με την υπόθεση των εμβασμάτων για το Noor 1.

Όπως έγινε γνωστό στην εισαγγελική διάταξη που εκδόθηκε, αναφέρεται ότι οι τέσσερις κατηγορούμενοι είναι, ενδεχομένως, ύποπτοι φυγής.

Την ίδια στιγμή η κυβέρνηση αφήνει σαφείς αιχμές κατά της Νέας Δημοκρατίας για την αφωνία της όσον αφορά τις εξελίξεις στην υπόθεση του ναρκοπλοίου .

Τα σύννεφα πλέον πυκνώνουν πάνω από την Πειραιώς και ο Κ. Μητσοτάκης πρέπει να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες για να τα διώξει.

Η Νέα Δημοκρατία διασύρεται και είναι απαράδεκτο να κρύβεται.

Δεν είναι δυνατόν επειδή προφανώς φοβάται να μην χάσει την στήριξη που του παρέχουν τα ΜΜΕ του εμπλεκόμενου αλλά και φίλων του, να αμαυρώνει την παράταξη που υποτίθεται ότι αποτελεί την ελπίδα του λαού για να απαλλαγεί από την λαίλαπα του Τσίπρα και της παρέας του.

Ούτε είναι ηθικό να σιωπά φοβούμενος ενδοοικογενειακές αψιμαχίες λόγω κουμπαριών.

Εάν συνεχίσει να πορεύεται στον δρόμο της σιωπής, ελλοχεύει ο κίνδυνος να μετατραπεί η όλη υπόθεση σε ταφόπλακα για την αξιωματική αντιπολίτευση με άμεση απειλή τη διάσπαση του κόμματος.

Πληροφορούμαστε, ότι πολλοί βουλευτές έχουν διαμηνύσει στην Πειραιώς ότι βρίσκονται σε ιδιαίτερα δύσκολη θέση με την στάση που ακολουθεί η ηγεσία και εφόσον δεν γίνουν συγκεκριμένες κινήσεις η δυσαρέσκειά τους θα εκφραστεί δημοσίως.

Πλέον ο Κ. Μητσοτάκης βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο. Ή θα ξεδιαλύνει τις σκιές ή θα πάει με διχασμένο κόμμα στις εκλογές.

Άραγε τί θα επιλέξει;

Ίδωμεν...


+1 επιπλέον

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ
 
Top