Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Εβδομαδιαίο Ερωτοσκόπιο: Ερωτικές Προβλέψεις 9 έως 15 Απριλίου 2018

Δες τις αισθηματικές προβλέψεις των Ζωδίων, σύμφωνα με τα πλανητικά δρώμενα της εβδομάδας, από την Ανδριάννα Σαρρή…

ΚΡΙΟΣ


Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Κριέ του 1ου, επιτέλους! Ο Αναδρομούλης αυτή την φορά είναι υπέρ σου και σου φέρνει πρώην έρωτες σε… μήνυμα! Μια χαρά-επιτέλους-! Εσύ του 2ου, ετοιμάσου! Η μεγάλη ευκαιρία για σταθεροποίηση, αισθησιασμό αλλά και ήρεμη σιγουριά στον Έρωτα, ήρθε! Μην την χάσεις!
Τα «ΜΗ»: Κριέ του 3ου, συγνώμη αλλά ποιος νομίζεις ότι είσαι; Την έχεις δει λίγο «είμαι ο αρχηγός σου και θα κάνεις ότι θέλω εγώ, ακόμα κι αν είναι παράλογο»; Μαναράκι, η αγάπη κερδίζεται, δεν απαιτείται…

Ζώδια: Αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις Απριλίου από την Άση Μπήλιου!

ΤΑΥΡΟΣ


Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Ταύρε του 2ου και του 3ου ένα θα σου πω! Αν περίμενες την καλύτερη εβδομάδα του έτους για τα ερωτικά σου, τότε ναι, στο λέω, μόλις έφτασε! Τύχη, μεγάλες εξελίξεις, πάθος και φουλ συναίσθημα! Επιθυμίες και όνειρα που πραγματοποιούνται το ένα μετά το άλλο!
Τα «ΜΗ»: Ταυράκι του 1ου, πάλι στα… παράνομα το μυαλό σου… Και μάλιστα… αναδρομικά! Επειδή όμως σε ξέρω, να ξέρεις και εσύ πως αυτές οι απολαύσεις κρατάνε λίγο και πονάνε πολύ…

ΔΙΔΥΜΟΣ


Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Διδυμάκι του 1ου, ο πρώην ξαναχτυπά και το χειρίζεσαι τόσο σούπερ αυτήν την φορά που ναι, η επανασύνδεση είναι κοντά! 2ο δεκαήμερο χμμ… Καυτοί απαγορευμένοι αλλά τόσο ονειρικοί έρωτες έρχονται.. Βουρ στην αμαρτία! Εγώ θα κρατήσω το στόμα μου κλειστό!
Τα «ΜΗ»: Βρε3ο δεκαήμερο έχεις γίνει τόσο πεζός και… συνηθισμένος που κοντεύεις να γίνεις Ταύρος! Για σύνελθε λίγο γιατί η ρουτίνα σκοτώνει-ειδικά εσένα-! 

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ


Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Καρκίνε του 2ου, τύχη, ξανά τύχη και να σου πω και κάτι άλλο, χωρίς δισταγμό; Τύχη! Η πιο ερωτική, παθιασμένη αλλά και απόλυτα τυχερή εβδομάδα του ’18 είναι εδώ! Καλή απόλαυση!
Τα «ΜΗ»: Βρε εσύ του 1ου… Αντί να μένεις στα ίδια και στα ίδια, ανακυκλώνοντας τα λάθη σου τα παλιά, δεν αρχίζεις να διορθώνεις τα ήδη.. καμωμένα! Άντε γιατί δεν σε βλέπω καλά αν συνεχίσεις τις γκάφες! Εσύ του 3ου έχεις ίδια-και περισσότερη μη σου πω-τύχη, αλλά την κλωτσάς για πάθη-λάθη, εμμονές και ανάγκη επικράτησης… Τι να σου πω τώρα…;

ΛΕΩΝ


Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Λέοντα του 1ου; Τι έγινε; Την κάναμε την επανασύνδεση; Όχι;;; Για ξεκίνα να στέλνεις κανένα μηνυματάκι στα «παλιά», γιατί σε «κόβω» να έχεις την ανταπόκριση που θες αυτήν την εβδομάδα! Άσε ρε Λέοντα του 2ου… Αν δεν φας τον Trumpαυτήν την εβδομάδα και δεν γίνεις πλανητάρχης, θα είσαι σίγουρα ο αρχηγός της καρδιάς μας αλλά και του σεβασμού μας! Με λίγα λόγια, παραείσαι ρε μωρό μου κελεπούρι αυτήν την εβδομάδα! Ποιος τυχερός θα το δει;
Τα «ΜΗ»: Λιονταράκι του 3ου; Καλήη αισιοδοξία και το… sexual revolution, αλλά μήπως το παρακάνεις με τις τρέλες σου; Έχεις και μία καλή φήμη να διατηρήσεις και ξέρω ότι σε νοιάζει!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ


Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Παρθένε του 2ου και του 3ου σοβαρά τώρα;;; Τόση τύχη και εύνοια πως χωράει σε μία τόση δα βδομαδούλα; Ετοιμάσου για κατακτήσεις και επιτυχίες που ούτε καν περίμενες! Επιτέλους, όνειρα πραγματοποιούνται!
Τα «ΜΗ»: Ε ψιτ Παρθένε του 1ου… Αφού δεν τα «σηκώνεις» τα προσωρινά πάθη, γιατί μπλέκεσαι σε αυτά; Ειδικά σε αυτά που ανήκουν στο «κακό» παρελθόν…

Ζώδια: Αστρολογικές συμβουλές για τον Απρίλιο! Ποιος θα βρει τον έρωτα και ποιος… θα χωρίσει;

ΖΥΓΟΣ


Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Ζυγέ του 1ου, ναι, ναι, ναι! Ο πρωταγωνιστής της… επανασύνδεσης αυτήν την εβδομάδα είσαι εσύ και μόνο! Διεκδίκησε την λοιπόν! Εσύ πάλι του 2ου είσαι φουλαρισμένος από σέξι διάθεση, σέξι γοητεία και σέξι… ταλέντα! Καλή… διασκέδαση λοιπόν!
Τα «ΜΗ»: Ζυγέ του 3ου εσύ όχι! Ξαναλέω όχι, στο παρελθόν! Το μόνο που θα γίνει ξανά-και σε μεγαλύτερο βαθμό- είναι να πληγωθείς!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ


Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Σκορπιέ του 2ου και του 3ου αμάν, αμάν, αμάν… Έλεγες πάντα πως «τα καλύτερα, έρχονται;» Ε, ναι λοιπόν ήρθαν! Είσαι ο ερωτικός πρωταγωνιστής της περιόδου και όλες-μα όλες-οι επιθυμίες σου μπορούν να πραγματοποιηθούν τώρα! Μπράβο μαναράκι μου, μπράβο!
Τα «ΜΗ»: Σκορπιέ του 1ου…,ίσιωσε πρώτα το πρόγραμμα σου και τις υποχρεώσεις και μετά μου θες και έρωτες…

ΤΟΞΟΤΗΣ


Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 1ο δεκαήμερο κι αν δεν τα κατάφερες μέχρι τώρα, να ξέρεις πως ναι η επικοινωνία με τον/την πρώην ήρθε! Επιτέλους, η επανασύνδεση είναι κοντά! 2ο δεκαήμερο δεν ξέρω τι έχεις κάνει, αλλά είσαι σκέτο κουκλί! Και ναι, εκτός από μένα, θα το προσέξουν κι άλλοι!
Τα «ΜΗ»: Τοξότη του 3ου , απληστία ξανά και επιπολαιότητα δίχως προηγούμενο; Είπαμε, ναι, να διασκεδάσεις αλλά με όρια και αξιοπρέπεια στον Έρωτα, ναι;

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ


Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 2ο δεκαήμερο love is for free!!! Πάθος, γοητεία και άμεση κατάκτηση στόχων έρχεται! Απλά καταπληκτική και άκρως ερωτική η εβδομάδα!
Τα «ΜΗ»: 1ο και 3ο δεκαήμερο, άστο το παρελθόν εκεί που κάθεται μαναράκι μου… Πάμε για νέα πράγματα… Τόση νοσταλγία, σε απογοήτευση την βλέπω να καταλήγει… Ή ακόμα χειρότερα σε επίπονη ρήξη!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ


Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Υδροχόε του 2ου εσύ έχεις φουλ επιτυχίες από νέα πρόσωπα και εσύ του 1ουαπό παλιά… Ή νέα σχέση θα έχουμε με λίγα λόγια, ή επανασύνδεση! Δεν θέλω παράπονα!
Τα «ΜΗ»: Εσύ του 3ου μήπως παραέχεις παράλογες και δύσκολες απαιτήσεις; Όλα είναι καλά, εσύ γιατί το καβαλάς το καλάμι και προκαλείς χωρίς όρια, πρόσωπα αλλά και την τύχη σου; Πιο χαμηλά τον αμανέ σε παρακαλώ…

ΙΧΘΥΣ


Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 2ο και 3ο δεκαήμερο, έτοιμος; Έτοιμος για επιτυχία, για επιθυμίες και όνειρα που πραγματοποιούνται; Έτοιμος για ερωτικές επικοινωνίες; Έτοιμος για πάθος και συναίσθημα; Έτοιμος για πάντα όλα;;; Ζήτω!!!
Τα «ΜΗ»: 1ο δεκαήμερο μην σε πιάνει η ανασφάλεια μωρό μου… Όλα καλά θα πάνε κι ας βλέπεις εμποδιάκια τώρα! Πίστεψε με, την επόμενη εβδομάδα, θα είσαι πιο σούπερ από ποτέ!
Πηγή: oroskopos.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 74 (VIDEO)

Δείτε τα νέα επεισόδια της δραματικής σειράς ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ που ξεκίνησε στο MEGA. ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 74 Η Φανή επιστρέφει για μια τελευταία φορά στην κάμαρα του Πέτρου, για να...