Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ Μ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 6/4/2018

ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ Μ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 6/4/2018
Οι όψεις Ανάδρομου Ερμή, Άρη και Κρόνου των τελευταίων ημερών, συνεχίζουν να επηρεάζουν Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους του 1ου δεκαημέρου φέρνοντας σκληρές κόντρες και ρήξεις! Κρατάμε την ψυχραιμία μας για λίγο ακόμα!


Κριός

Γενικά
Η ανάγκη να αξιολογήσεις τους στόχους σου, Κριέ μου, είναι άμεση και επιτακτική. Κάποιες στιγμές αδράνειας, τώρα σε φέρνουν σε δύσκολη θέση και επιβάλλεται να προσπαθήσεις να κερδίσεις όσα έχασες. Μην υπερβάλλεις με το χειρισμό των καταστάσεων, αλλά ετοίμασε ένα πρόγραμμα και ακολούθησέ το.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Κριέ, η επικοινωνία που θα έχεις με το ταίρι σου, θα είναι ποιοτική. Φρόντισε να ξεχαστείς λίγο από τα καθημερινά σου προβλήματα. Μπορείς να περάσεις πολύ όμορφα, αφού ο ερωτισμός σου θα είναι στα ύψη.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Κριέ, σήμερα μπορείς να κάνεις κοινωνικές επαφές, οι οποίες θα σε βοηθήσουν να λύσεις πολλά προβλήματα που φαίνεται να έχεις. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να εξελίσσονται καλύτερα. Οι ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν, θα σε βοηθήσουν να αυξήσεις τα έσοδά σου.

Πως θα περάσουν τα ζώδια το Πάσχα; Προβλέψεις από την Άση Μπήλιου…


Ταύρος

Γενικά
Κάποια πολύ καλά γεγονότα έρχονται τώρα, Ταύρε, και πρέπει να φροντίσεις για τη σωστή αξιολόγησή τους. Μην προσπαθείς να επιβάλλεις τις απόψεις σου σε άλλους, αλλά προχώρησε στην πραγματοποίηση των προσωπικών σου επιθυμιών. Η κατάσταση μπορεί να βελτιωθεί, αρκεί η διάθεσή σου να είναι θετική.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου, Ταύρε, θα κινηθεί σε καλά επίπεδα. Απόφυγε μόνο να εκνευριστείς από συζητήσεις που θα γίνουν με το ταίρι σου για τρίτα άτομα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα θέματα της δουλειάς, Ταύρε, μην απαισιοδοξείς, αφού μπαίνεις σε περίοδο που οι αλλαγές θα είναι θετικές. Μην κάνεις οικονομικές συναλλαγές που αφορούν το μέλλον και να προσέχεις με απρόοπτα έξοδα που θα εμφανιστούν.

Ζώδια: Αστρολογικές συμβουλές για τον Απρίλιο! Ποιος θα βρει τον έρωτα και ποιος… θα χωρίσει;

Δίδυμος

Γενικά
Χρειάζεσαι χρόνο, Δίδυμε, για να τακτοποιήσεις τυχόν εκκρεμότητες και να διευκρινήσεις τις προτεραιότητές σου. Μην παρασύρεσαι σε καταστάσεις που μπορεί να σε φέρουν σε αδιέξοδο. Η αστάθεια που επικρατεί στη ζωή σου, σε κουράζει αφόρητα. Βάλε, λοιπόν, τάξη, το συντομότερο δυνατόν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Απόφυγε σήμερα, Δίδυμε, να αναλωθείς σε άλλες υποχρεώσεις και να μη δώσεις την κατάλληλη βαρύτητα στη σχέση σου. Οι πλανήτες σου δίνουν τις καλύτερες επιρροές, ώστε να κάνεις το ταίρι σου χαρούμενο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Δίδυμέ μου, πρέπει να προσέχεις τις κινήσεις σου, αφού από το άγχος την ένταση και την ενεργητικότητα που θα έχεις, μπορεί να πάρεις λάθος αποφάσεις. Στα οικονομικά, μην παρασύρεσαι σε άσκοπες αγορές. Να μελετήσεις πολύ καλά πριν απαντήσεις σε κάποια πρόταση, που μπορεί να δεχτείς.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Καρκίνος

Γενικά
Σε προσωπικό επίπεδο, Καρκίνε μου, περνάς μια έντονη κρίση, συνειδητοποιώντας πόσο διαφορετικές μεταξύ τους είναι οι προτεραιότητές σου. Μην καταπιέζεις τον εαυτό σου, αλλά δρομολόγησε τις υποθέσεις σου κατά προτεραιότητα, ώστε να μείνει χρόνος για όσα σε ψυχαγωγούν. Τυχόν μικροπροβλήματα τακτοποιούνται σύντομα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε σήμερα, Καρκίνε μου, να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και να περάσεις ρομαντικά κι ερωτικά, ώστε να αποφορτιστείς από το άγχος που έχεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Καρκίνε, προσπάθησε να ακολουθήσεις ένα σωστό πρόγραμμα, ώστε να λύσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος. Τα οικονομικά σου δεν πάνε άσχημα. Πρέπει όμως να αποφύγεις να παρασυρθείς σε περιττά έξοδα.

Λέων
Γενικά
Προσπάθησε να επαναπροσδιορίσεις τις σχέσεις σου, Λέων, καθώς οι προοπτικές τους αποδεικνύονται αντικρουόμενες τελικά. Δεν αποκλείεται μία νέα αρχή να σε απασχολήσει σύντομα, αλλά μη βιαστείς να αποφασίσεις. Σε οικογενειακό επίπεδο, μην αφήσεις ανοιχτές εκκρεμότητες και προσπάθησε να τακτοποιήσεις το συντομότερο δυνατόν όσα προκύπτουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στη σχέση σου, Λέων, μπορείς να τα πας πολύ καλά, αν σήμερα εξωτερικευτείς περισσότερο στο ταίρι σου και αφήσεις στην άκρη κάποιους εγωισμούς που έχεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Λέων, πολλές υποθέσεις θα εξελιχθούν αρκετά καλά. Τα καινούργια ξεκινήματα, αλλά και οι συνεργασίες, σήμερα ευνοούνται. Στα οικονομικά σου, ο προϋπολογισμός σου έχει πέσει έξω, οπότε είναι απαραίτητο να συγκρατηθείς απέναντι σε όλες τις δαπάνες, ώστε να ξεπεράσεις το πρόβλημα.

Ζώδια: Αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις Απριλίου από την Άση Μπήλιου!

Παρθένος
Γενικά
Νέες ευκαιρίες σου παρουσιάζονται τώρα, Παρθένε, σε όλους τους τομείς της ζωής σου και σου δίνεται η ευκαιρία να αποκαταστήσεις ζητήματα, που σε έχουν ταλαιπωρήσει πολύ στο παρελθόν. Μην βιάζεσαι πάντως να κάνεις μεγάλα βήματα και σκέψου πολύ προσεκτικά, πριν πάρεις οριστικές αποφάσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα περάσεις αρκετά καλά με το ταίρι σου σήμερα, Παρθένε. Φρόντισε πάντως να αποφύγεις συζητήσεις, που αφορούν προβληματικές καταστάσεις της σχέσης σας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Παρθένε, σήμερα θα παίξουν μεγάλο ρόλο οι κινήσεις που θα κάνεις στα καινούργια ξεκινήματα, τα οποία σχεδιάζεις. Στα οικονομικά, έχεις κάνει πάρα πολλά ανοίγματα, που πρέπει τώρα να αρχίσεις σιγά-σιγά να τακτοποιείς.

Σελήνη στον Τοξότη: Πως θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο!


Ζυγός

Γενικά
Η ανάγκη να διεκδικήσεις όσα σου αξίζουν, Ζυγέ μου, είναι μεγάλη και προτείνω, να μην την καταπιέζεις άλλο. Πριν ζητήσεις ευθύνες από τρίτους όμως, σκέψου μήπως η δική σου στάση δεν ήταν αυτή που έπρεπε και προσπάθησε να την αλλάξεις, ώστε να μην οδηγηθείς ξανά στα ίδια λάθη. Οι προοπτικές βελτιώνονται με σοβαρότητα και ώριμη αντιμετώπιση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Ζυγέ μου, φρόντισε να προσέχεις τη συμπεριφορά σου, αφού ο Άρης που είναι στον Αιγόκερω σε ωθεί να κάνεις κάποιες κινήσεις, που θα εκνευρίσουν το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Ζυγέ, σήμερα θα τα πας πάρα πολύ καλά. Μπορείς να αντιμετωπίσεις εκκρεμότητες που έχεις και να κάνεις καινούργια ξεκινήματα. Στα οικονομικά σου, θέλεις να πετύχεις πάρα πολλά, αλλά τα πράγματα ακόμη δε βρίσκονται στο δρόμο που θέλεις.

Ζώδια: Αναλυτικές προβλέψεις της Μεγάλης Εβδομάδας (02/04) από τον Κώστα Λεφάκη!

Σκορπιός

Γενικά
Ένα άτομο από το παρελθόν σε ξαφνιάζει, Σκορπιέ μου, κάνοντας την επανεμφάνισή του και δυσκολεύεσαι να αποφασίσεις, ποια είναι η κατάλληλη στάση να κρατήσεις απέναντί του. Το ερχόμενο διάστημα, δείξε γενικότερα προσοχή σε όσους συναναστρέφεσαι και μη βιάζεσαι να εκτεθείς σε περίεργες υποθέσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε σήμερα, Σκορπιέ, να κάνεις εσύ το πρώτο βήμα, βοηθώντας το ταίρι σου να νιώσει πιο άνετα μαζί σου, ώστε να περάσετε όμορφα. Αν δεν έχεις ταίρι, αυτή την περίοδο με την εύνοια της Αφροδίτης από τον Ταύρο θα πετύχεις αυτό που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Σκορπιέ, σήμερα τα πράγματα θα είναι πολύ καλά. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα, αλλά και συνεργασίες. Στα οικονομικά, έχεις παρασυρθεί σε αρκετά έξοδα, που τώρα θα κληθείς να τακτοποιήσεις. Τα γραφειοκρατικά και φορολογικά θέματα ευνοούνται.

Αναλυτικές Προβλέψεις Απριλίου 2018 για όλα τα ζώδια από τον Κώστα Λεφάκη

Τοξότης
Γενικά
Η κούραση που βιώνεις το τελευταίο διάστημα, Τοξότη μου, έχει γίνει αφορμή να τεντωθούν τα νεύρα σου σε σημείο που δεν πάει άλλο. Μην αφήνεις τις καταστάσεις στην τύχη τους, αλλά ετοίμασε ένα πλάνο με τις προτεραιότητες για το πως θα κινηθείς τώρα, που οι καταστάσεις βρίσκονται σε οριακά επίπεδα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα, Τοξότη μου, να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου και να κάνεις μαζί του συζητήσεις, που θα σε ηρεμήσουν ψυχικά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Τοξότη, η ενέργεια που θα έχεις σήμερα, θα σε βοηθήσει να λύσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις, που σε απασχολούν. Τα οικονομικά σου είναι σίγουρο ότι αρχίζουν να καλυτερεύουν και θα μπορείς στο εξής ευκολότερα να ακολουθείς τον προγραμματισμό σου.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});



Αιγόκερως

Γενικά
Σήμερα, Αιγόκερε, οι προοπτικές είναι θετικές και σε γεμίζουν αισιοδοξία. Προσπάθησε να διατηρήσεις καλή επαφή με την πραγματικότητα και περιόρισε τη διάθεσή σου για θεωρητική σκέψη. Η νοσταλγία για καταστάσεις που έχουν περάσει δε βοηθάει κι ο χρόνος δε γυρίζει πίσω, το μέλλον όμως φέρνει σημαντικές ικανοποιήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Αιγόκερε, μπορείς να κάνεις ένα πλήρες πρόγραμμα και να περάσεις με το ταίρι σου χαλαρά και ρομαντικά, ώστε να νιώσετε πολύ όμορφα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Αιγόκερε, σήμερα θα πάνε πολύ καλά. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα, αλλά πρέπει να προσέχεις στις επιλογές σου. Θα δεχτείς οικονομικές προτάσεις, που πριν απαντήσεις, πρέπει να προσέξεις, αφού μπορεί να κρύβουν παγίδες.

Υδροχόος

Γενικά
Μην αφήσεις οποιονδήποτε να σε επηρεάσει, Υδροχόε μου, τώρα που χρειάζεται να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον σου. Η πορεία σου θα εξαρτηθεί από τις προϋποθέσεις που θα δημιουργήσεις εσύ, χωρίς ξένες παρεμβάσεις και λανθασμένες συμβουλές από ακατάλληλα άτομα. Αποσύρσου, για να σκεφτείς το αύριο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου πηγαίνει αρκετά καλά, Υδροχόε μου, αλλά σε σένα πάλι κάτι λείπει. Φρόντισε, λοιπόν, να μιλήσεις με το ταίρι σου, ώστε να μην καταπιέζεσαι ψυχικά. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, να ξέρεις, ότι τώρα που είναι η Αφροδίτη στον Ταύρο, ο ερωτισμός σου θα είναι αυξημένος και σίγουρα θα κάνεις τη γνωριμία που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Υδροχόε, προσπάθησε σήμερα να ακολουθήσεις έναν πλήρη προγραμματισμό, ώστε να τελειώσεις με εκκρεμότητες που σε αγχώνουν. Στα οικονομικά, μην κάνεις περιττά έξοδα και φρόντισε να τακτοποιήσεις κάποιες υποχρεώσεις που έχεις.

Αφροδίτη στον Ταύρο από τις 31/3 ως 24/4! Προβλέψεις για τα ζώδια

Ιχθύς

Γενικά
Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή, Ιχθύ, να προωθήσεις τα σχέδιά σου, που παραμένουν εδώ και καιρό σε στασιμότητα. Μην επιτρέψεις την παραμικρή παρέμβαση σε ό,τι έχεις οργανώσει και μην ξεφύγεις από το πρόγραμμα, που θα φέρει την ολοκλήρωση των σχεδίων σου. Η ικανοποίηση πλησιάζει και θα είναι σημαντική!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Για να τα πας ακόμη καλύτερα στη σχέση σου, Ιχθύ μου, φρόντισε να διώξεις και την παραμικρή αμφιβολία που ίσως τρέφεις για τα αισθήματα που έχει το ταίρι σου για σένα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου θα πάνε πολύ καλά σήμερα, Ιχθύ. Θα έχεις έντονη ενεργητικότητα και καλή διάθεση. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα, αλλά και συνεργασίες. Τα οικονομικά σου σε απασχολούν αρκετά. Θα μπορέσεις να τα ισορροπήσεις και να τακτοποιήσεις πολλές από τις υποχρεώσεις που έχεις.

Πηγή: Oroskopos.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ