Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ Μ.ΔΕΥΤΕΡΑ 2/4/2018

ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ Μ.ΔΕΥΤΕΡΑ 2/4/2018

Δύσκολα τα πράγματα σήμερα για Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους του 1ουδεκαημέρου… Κόντρες και καυγάδες φέρνουν αδιόρθωτες ρήξεις και δύσκολες αρκετά καταστάσεις! Κάνουμε υπομονή με την σκληρή όψη Συνόδου Άρης-Κρόνου σήμερα…

Κριός

Γενικά
Ήρθε ο καιρός να βάλεις μια τάξη στη ζωή σου, Κριέ μου. Έχεις αφήσει πολλές υποθέσεις να αιωρούνται και πρέπει να βρεις λύσεις. Ενεργοποιήσου, καθώς υπάρχουν σημαντικές υποθέσεις, για τις οποίες πρέπει να κάνεις κάτι τώρα. Διαθέτεις στρατηγικές ικανότητες και μπορείς να ανατρέψεις τα πάντα. Αφιέρωσε το χρόνο, βρες τη ενέργεια και το κουράγιο, και ξεκίνησε για να επιτύχεις ακόμη μια φορά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αυτή τη μέρα, Κριέ μου, θα μπορέσεις να τα πας πολύ καλά στη σχέση σου, αν μιλήσεις με το ταίρι σου και δείξεις αρκετή διαλλακτικότητα, καταλαβαίνοντας μερικά πράγματα που θέλει να σου πει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, Κριέ, η περίοδος είναι αρκετά ευνοϊκή για τις αλλαγές που θέλεις να κάνεις. Στα οικονομικά, μην προκαλείσαι από αγορές που μπορεί να προκύψουν και μπεις σε άσκοπα έξοδα. Προσπάθησε να περάσεις όσο το δυνατόν πιο συνετά.

Ζώδια: Αναλυτικές προβλέψεις της Μεγάλης Εβδομάδας (02/04) από τον Κώστα Λεφάκη!

Ταύρος

Γενικά
Οι καταστάσεις που αντιμετωπίζεις αυτόν τον καιρό, Ταύρε μου, είναι δύσκολες και πρέπει να τις διαχειριστείς με ηρεμία και νηφαλιότητα. Η συζήτηση με κοντινούς ανθρώπους της εμπιστοσύνης σου θα σου φανεί τελικά χρήσιμη. Άκου και τη δική τους γνώμη, αφού μέσα από αυτή θα βρεις τρόπο να λύσεις τα θέματα που σε προβληματίζουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου, Ταύρε μου, θέλουν κάποια ανανέωση, για να μπορέσεις κι εσύ να νιώσεις καλύτερα. Ίσως ακούσεις λόγια για τη σχέση σου, που θα σε στεναχωρήσουν. Μη δώσεις σημασία!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η ενεργητικότητα που θα έχεις στα επαγγελματικά σου, Ταύρε, σήμερα θα είναι μεγάλη. Μπορείς να λύσεις πολλά προβλήματα, που εδώ και καιρό σε ταλαιπωρούν. Στα οικονομικά, μην ανοίγεις καινούργια μέτωπα, αλλά προσπάθησε να φερθείς συγκρατημένα, ειδικά απέναντι σε αγορές.

Τι φέρνει η Σύνοδος του Άρη με τον Κρόνο στις 2/4

Δίδυμος

Γενικά
Η τάση που έχεις, Δίδυμέ μου, να δένεσαι με πρόσωπα και καταστάσεις, σου κάνει κακό και δε σε αφήνει να ανοίξεις τα φτερά σου και να χαρείς τη ζωή σου. Λύσε τα δεσμά σου και ξεκίνα ένα καινούργιο ταξίδι ζωής. Η διαίσθησή σου θα σε οδηγήσει και θα ανοίξει στα «θέλω σου» νέους ορίζοντες. Ξέρεις πολύ καλά τι θέλεις και τι ζητάς από την ζωή.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στη σχέση σου, Δίδυμε, τα πράγματα πηγαίνουν αρκετά καλά. Φρόντισε να εξωτερικευτείς περισσότερο στο ταίρι σου για να έρθεις πιο κοντά του.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Δίδυμε, θα συμβούν κάποιες αλλαγές που δεν περίμενες. Πρέπει να προετοιμαστείς, για να αντιμετωπίσεις όλα τα θέματα στην εργασία σου. Στα οικονομικά, θα βγουν στην επιφάνεια κάποιες υποχρεώσεις, που δεν ήξερες. Φρόντισε σήμερα να κάνεις την πρέπουσα οικονομία και να αφήσεις τα έξοδα για αργότερα.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Καρκίνος
Γενικά
Με μεγάλη προσπάθεια και θάρρος, Καρκίνε μου, συνεχίζεις την προσωπική σου αναρρίχηση. Έχεις όμως ένα μεγάλο προσόν, το ένστικτο σου, που σε οδηγεί πάντα στα σωστά μονοπάτια. Ακολούθησέ το και δε θα χάσεις. Έχεις μεγάλη αντίληψη και καταλαβαίνεις γρήγορα, ποια είναι τα άτομα από το περιβάλλον σου που μπορούν να σε βοηθήσουν να πετύχεις το στόχο σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα μπορέσεις σήμερα, Καρκίνε, να κάνεις τις συζητήσεις που θέλεις με το ταίρι σου και να βγάλετε σωστά συμπεράσματα. Απόφυγε πάντως να αναφερθείς σε καταστάσεις του παρελθόντος. Αν συνοδεύεσαι ακόμη από τη μοναξιά, φρόντισε να κάνεις πιο χαλαρό το καθημερινό σου πρόγραμμα, ώστε να βρεις χρόνο για να έρθει κι η γνωριμία που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα, Καρκίνε, οι ιδέες σου θα είναι καταπληκτικές κι οδηγούν στην άνοδο των επαγγελματικών σου. Φρόντισε να τις υλοποιήσεις, για να φτάσεις πολύ γρήγορα σε θετικά αποτελέσματα. Στα οικονομικά σου, οι εκκρεμότητες είναι πάρα πολλές. Προσπάθησε τώρα, που το ισοζύγιό σου θα βελτιωθεί, να τις καλύψεις.

Αφροδίτη στον Ταύρο από τις 31/3 ως 24/4! Προβλέψεις για τα ζώδια

Λέων

Γενικά
Σήμερα, Λέων, πρέπει να δεις κάποιες καταστάσεις από άλλη σκοπιά. Δεν είναι όλοι όσοι σε πλησιάζουν, ανιδιοτελείς και καλοί. Κάποιοι από αυτούς ζηλεύουν που τα καταφέρνεις και προσπαθούν να ανακόψουν την πορεία σου. Κρατήσου μακριά τους. Διαθέτεις στρατηγικές ικανότητες που θα σε βοηθήσουν να ανέβεις ψηλά. Σταμάτα όμως να αποκαλύπτεις τα σχέδιά σου για το μέλλον σε άτομα, που δεν είναι άξια της εμπιστοσύνης σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Με τις καλές επιρροές της Αφροδίτης από τον Ταύρο, Λέων, η σχέση σου πηγαίνει αρκετά καλά. Η διάθεσή σου σήμερα θα είναι ευχάριστη και θα κάνεις πολλές συζητήσεις με το ταίρι σου για την πορεία της σχέσης σας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς, Λέων, να συζητήσεις για αλλαγές που θέλεις να κάνεις στα επαγγελματικά σου και σε βεβαιώνω, ότι θα έχεις πολύ μεγάλη επιτυχία. Στα οικονομικά σου, θα σου κάνουν προτάσεις που θα βοηθήσουν να αυξήσεις τα έσοδά σου. Μην αφήσεις τις ευκαιρίες να περάσουν ανεκμετάλλευτες.


Παρθένος

Γενικά
Το να μην εγκαταλείπεις κάτι όσο δύσκολο και να είναι, Παρθένε, δείχνει δύναμη κι εσύ είσαι δυνατός. Συνέχισε τον αγώνα σου για επιτυχία και καταξίωση, και θα έρθει η ώρα της αναγνώρισης. Πρόσεχε όμως να μη σε παρασύρουν αρνητικοί άνθρωποι, που βρίσκονται στο περιβάλλον σου και θα προσπαθήσουν να σε παραπλανήσουν, για να μην πετύχεις τους στόχους σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορεί, Παρθένε μου, να έχεις κάποια ερωτήματα για μερικά πράγματα που κάνει το ταίρι σου. Είσαι όμως σε θέση, να κάνεις ανοιχτά μια εποικοδομητική συζήτηση μαζί του, για να βγάλεις τα συμπεράσματα που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Διαθέτεις όλες τις δυνατότητες στον επαγγελματικό τομέα, Παρθένε, να πας πάρα πολύ καλά. Σήμερα, θα έχεις έντονη αισιοδοξία, αλλά και πολλή ενεργητικότητα. Θα υπάρξει όμως στασιμότητα στα οικονομικά σου και μερικές υποθέσεις δε θα εξελίσσονται έτσι όπως θέλεις, οπότε φέρσου ευέλικτα και υπομονετικά.

Αναλυτικές Προβλέψεις Απριλίου 2018 για όλα τα ζώδια από τον Κώστα Λεφάκη

Ζυγός

Γενικά
Αφοσιώνεσαι σε αυτό που αναλαμβάνεις με πολύ πάθος, Ζυγέ μου. Σου λείπει όμως κάποιες φορές το πρακτικό πνεύμα, αφού έχεις παρορμητικότητα και η μεγάλη προσπάθεια σε κουράζει. Μην κάνεις πολύπλοκα τα πράγματα, αντίθετα προσπάθησε να τα απλοποιείς. Δώσε σε κάθε περίπτωση το χρόνο που χρειάζεται και μην υπερβάλλεις. Έτσι, θα καταφέρεις να φτάσεις πολύ γρήγορα στην επιτυχία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε σήμερα, Ζυγέ μου, να μην δείξεις άρνηση σε κάποια πράγματα που μπορεί να σου πει το ταίρι σου. Κάνε του τα χατίρια για να νιώσεις κι εσύ καλύτερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς να συζητήσεις με τους συνεργάτες σου, Ζυγέ, για την πορεία της δουλειάς σου. Γραφειοκρατικά και νομικά θέματα ευνοούνται αυτή την περίοδο. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να πηγαίνουν καλύτερα. Έχεις όμως πολλές υποχρεώσεις, για τις οποίες πρέπει να σου πω, να μη δώσεις αναβολές, αλλά να τις καλύψεις.

Σκορπιός

Γενικά
Σήμερα, Σκορπιέ, θα αντιμετωπίζεις όλες τις καταστάσεις με επιτυχία, αφού είσαι πραγματικά ευφυές άτομο. Έχεις όλα τα προσόντα που χρειάζονται, για να πετύχεις τους στόχους σου. Αυτό μαζί με την κοινωνικότητα και την ευγένεια που σε διακρίνουν, θα σε κάνουν να ολοκληρώσεις τα σχέδιά σου πολύ εύκολα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στη σχέση σου, Σκορπιέ, δεν θα έχεις σήμερα ιδιαίτερα προβλήματα. Απόφυγε μόνο να αναφερθείς σε καταστάσεις που μπορεί να στεναχωρήσουν το ταίρι σου και να θυμάσαι, πως η Αφροδίτη από τον Ταύρο σου δίνει τις καλύτερες επιρροές της.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Σκορπιέ, θα δημιουργηθούν μερικά προβλήματα με συνεργάτες σου. Με ψυχραιμία, θα μπορέσεις να βρεις τις καλύτερες λύσεις. Δε βρίσκεσαι σε καλή οικονομική κατάσταση και θέλεις να βρεις πηγές για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Φρόντισε σε πρώτη φάση να μην παρασυρθείς σε έξοδα.

Διαβάστε Επίσης: Βρέθηκε η λύση για όλες αυτές που έχουν μικρό στήθος! Δείτε ποια!

Τοξότης

Γενικά
Σίγουρα, Τοξότη, έχεις καλλιτεχνικό ταλέντο και σε διακρίνει μεγάλη ευαισθησία. Σήμερα όμως, ίσως πληγωθείς από ανθρώπους, που δεν μπορούν να κατανοήσουν τις ευαισθησίες σου και σε θεωρούν άκαμπτο. Μην τους δίνεις σημασία. Ατσαλώσου απέναντι στην κακεντρέχεια του κόσμου και φρόντισε να τελειώνεις τις υποθέσεις σου όσο πιο γρήγορα μπορείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς στη σχέση σου, Τοξότη μου, να τα πας πολύ καλύτερα, αν διώξεις από το μυαλό σου σκέψεις για το ταίρι σου, που σου φέρνουν στεναχώρια κι εκνευρισμό. Σήμερα, μια συζήτηση μαζί του θα σου έκανε καλό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Έχεις φέρει τη δουλειά σου, Τοξότη, σε πολύ καλό δρόμο. Μπορείς σήμερα να κινηθείς έξυπνα, για να πετύχεις στα σχέδιά σου. Στα οικονομικά σου, τα έξοδα συνεχίζονται και οι υποχρεώσεις που έχεις σε αγχώνουν πάρα πολύ.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Αιγόκερως
Γενικά
Δεν θα σε χαρακτήριζε κάποιος τον πιο εύκολο άνθρωπο, Αιγόκερέ μου και σήμερα, τις περισσότερες φορές, θα είσαι απρόβλεπτος και χωρίς σοβαρό λόγο θα γίνεσαι κυκλοθυμικός. Προσπάθησε, σε παρακαλώ, να ελέγχεις λίγο περισσότερο τις αντιδράσεις σου, διότι κάνεις τα άτομα που σε περιβάλουν, να σε αντιμετωπίζουν με αμηχανία και σκεπτικισμό, μην ξέροντας κάποιες φορές πως να σου φερθούν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στη σχέση σου, Αιγόκερέ μου, υπάρχουν μερικά προβλήματα, αλλά με τη θέληση που έχεις, μπορείς να τα ξεπεράσεις. Φρόντισε να μη δίνεις σημασία σε λόγια τρίτων.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Αιγόκερε, αρχίζουν και πηγαίνουν πολύ καλύτερα. Μπορείς να ξεκινήσεις καινούργια πράγματα και θα έχεις τα αποτελέσματα που θέλεις. Τα οικονομικά σου ξεκινούν να ισορροπούν και θα μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου. Φρόντισε πρώτα να καλύψεις κάποιες υποχρεώσεις που έχεις από το παρελθόν.


Υδροχόος

Γενικά
Το πάθος και η ενέργεια σε χαρακτηρίζουν, Υδροχόε. Σήμερα θα καταπιαστείς με πολλά πράγματα και συγχρόνως θα έχεις την ικανότητα να τα φέρνεις όλα εις πέρας. Έχεις κατορθώσει να υπάρχουν άτομα που στηρίζονται στην κρίση και τη βοήθειά σου, εκτιμώντας σε απεριόριστα. Οι φιλίες θα κυριαρχήσουν στη σημερινή καθημερινότητά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Με τις καλές επιρροές της Αφροδίτης που είναι στον Ταύρο, Υδροχόε, η σχέση σου έχει αρχίσει να πηγαίνει καλά. Κάποιες αλλαγές που θέλεις να κάνεις, θα προσφέρουν ευτυχία στο ταίρι σου. Η Αφροδίτη είναι στο ζώδιό σου, φέρνοντας μια θετική περίοδο για εσένα που δεν έχεις ακόμη ταίρι, ώστε να κάνεις τη γνωριμία που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Υδροχόε, γενικά δεν πάνε άσχημα. Απόφυγε όμως σήμερα να κάνεις καινούργια ξεκινήματα ή να πάρεις σημαντικές αποφάσεις. Τα οικονομικά σε προβληματίζουν και θέλεις να βρεις νέες πηγές εσόδων. Θα μπορέσεις να καλύψεις τις υποχρεώσεις που έχεις.

Ιχθύς

Γενικά
Από σήμερα, Ιχθύ μου, πρέπει να κινηθείς με διαφορετικό τρόπο. Κάποιες αποτυχίες που είχες στη ζωή σου σε έκαναν να χάσεις το θάρρος και την αυτοπεποίθησή σου. Προσπαθείς να παρακάμψεις τις δύσκολες επιλογές και ασχολείσαι πρώτα με τα εύκολα. Το ότι απέτυχες κάποιες φορές όμως, δε σημαίνει ότι θα αποτυγχάνεις πάντα. Να ξέρεις, λοιπόν, ότι από εδώ και πέρα μόνο επιτυχίες σε περιμένουν!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στη σχέση σου, Ιχθύ μου, όλα θα πάνε αρκετά καλά. Απόφυγε σήμερα να πέσεις ψυχολογικά από κάποια θέματα, που δεν έχουν μεγάλη σημασία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου ξεκινούν να πηγαίνουν πολύ καλά, Ιχθύ. Μπορείς σήμερα να λύσεις με τον καλύτερο τρόπο ορισμένες εκκρεμότητες που υπάρχουν. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να έχουν κάποια βελτίωση και θα καλύψεις κάποιες υποχρεώσεις που σε προβληματίζουν.

Πηγή: oroskopos.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ