Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Η Αφροδίτη στους Διδύμους έως 19/5 – Για ποιους έρχονται νέοι καυτοί έρωτες

Την Τρίτη στις 24 Απριλίου 2018, η Αφροδίτη εισέρχεται στους Διδύμους και θα παραμείνει ως τις 19 Μαΐου 2018. Με την Αφροδίτη στους Διδύμους, θέλουμε να φλερτάρουμε περισσότερο και δεν διστάζουμε να πούμε πώς αισθανόμαστε.

Μας έλκουν οι έξυπνοι ερωτικοί σύντροφοι και κάποιος που μας κάνει να γελάμε παίρνει επιπλέον πόντους. Αναζητάμε να ξεφύγουμε από τον περιορισμό ή τα υπερβολικά συναισθήματα, γινόμαστε περίεργοι και ερωτύλοι και επιδιώκουμε να απολαύσουμε μια πνευματική σχέση που βασίζεται στην επικοινωνία και την ανταλλαγή ιδεών. Η επικοινωνία μέσα σε μια σχέση είναι σημαντικό πράγμα για μας. Γινόμαστε ανήσυχοι και μερικές φορές βαριόμαστε εύκολα. Διαβάστε παρακάτω…

Η Αφροδίτη στυς Διδύμους και προβλέψεις για τα 12 ζώδια

Δεν μας αρέσει η ρουτίνα, ειδικά στο κρεβάτι, και επιδιώκουμε ο σύντροφός μας να μας κάνει.. πολλά τεχνάσματα και παιχνίδια, κι αυτό είναι που μας κρατά το ενδιαφέρον ζωντανό. Δεν μας αρέσει η ανία και η πλήξη, ειδικά όταν πρόκειται για τον έρωτα. Έχουμε πολλά περίεργα πράγματα να πούμε και απομακρυνόμαστε από τους άκαμπτους ή δογματικούς ανθρώπους, με τους οποίους αισθανόμαστε παγιδευμένοι. Μας αρέσουν οι ερωτικοί σύντροφοι που είναι απρόβλεπτοι και αυθόρμητοι. Εκτιμάμε την.. ποικιλία σε ένα ερωτικό σύντροφο, με πολλά κόλπα και παιχνίδια στο κρεβάτι. Γινόμαστε ένας διασκεδαστικός, ζωντανός φίλος που έχει πάντα κάτι να πει για τα.. τελευταία κουτσομπολιά και το κοινωνικό μας δίκτυο είναι μεγάλο..

Η Αφροδίτη θεωρείται ο πλανήτης του έρωτα και της αγάπης, των συναισθημάτων και της τύχης, της ευχαρίστησης και της ομορφιάς, της κοινωνικής αλληλεπίδρασης και της τέχνης, της καλαισθησίας και των συνεργασιών, του ρομαντισμού και του γάμου. Είναι η μουσική, η τέχνη, τα παιχνίδια, ο χορός και όλα τα πράγματα που χρησιμοποιούνται για στολισμό ή διακόσμηση, όπως τα αρώματα, τα καλλυντικά, τα κοσμήματα και τα εκλεκτά υφάσματα.

Διαβάστε παρακάτω την επιρροή της Αφροδίτης στους Διδύμους στο ζώδιό σας.

ΚΡΙΟΣ

Με την Αφροδίτη να διελαύνει στον τρίτο οίκο σας, θα προσπαθήσετε να μοιραστείτε και να ανταλλάξετε την ομορφιά των ιδεών σας σε όλες τις σχέσεις σας. Μέσα από την ετοιμότητά σας και το χαριτωμένο τρόπο ομιλίας σας, θα έχετε δημοτικότητα, επιτυχία στις δημόσιες σχέσεις, καθώς και τη δυνατότητα να βιώσετε ευχάριστες στιγμές ή να κάνετε μια νέα συνεργασία. Με τη φυσική ζεστασιά του χαρακτήρα σας, θα έχετε την αίσθηση του «ανήκειν» με όλους γύρω σας. Τώρα είστε σε θέση να εκδηλώσετε τα συναισθήματά σας και να μπορέσετε να επιλύσετε τις διαφορές σας στη σχέση σας. Η αξία των λόγων σας έχει ισχυρή επίδραση στους άλλους.

ΤΑΥΡΟΣ

Με την Αφροδίτη να διελαύνει στο δεύτερο οίκο σας, μπορεί να κερδίσετε χρήματα, εκμεταλλευόμενοι τη γοητεία και την ομορφιά σας. Ο τρόπος ζωής σας είναι πιθανό να είναι πιο άνετος και αναζητάτε τώρα περισσότερη πολυτέλεια. Μπορεί να βελτιώσετε την οικονομική σας κατάσταση μέσω ενός συνεργάτη. Προσέξτε στη σχέση σας, γιατί είναι πιθανό να είστε κτητικοί και ζηλιάρηδες. Αν αγαπάτε κάποιον, είναι πιθανό να του δείξετε ότι θέλετε να τον κρατήσετε κοντά σας και να ενεργείτε σαν να σας ανήκει. Αν είστε μόνοι, θα μπορούσατε να προσελκύσετε έναν κτητικό και ζηλιάρη σύντροφο. Ίσως κάνετε μια νέα επιχειρηματική οικονομική συμφωνία.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με την Αφροδίτη να διελαύνει στον πρώτο οίκο σας, θα είστε ελκυστικοί στο αντίθετο φύλο και θα ακτινοβολείτε, καθώς θα προσεγγίζετε τους άλλους με φιλικό τρόπο. Θα είστε δημοφιλείς και κοινωνικοί, ερχόμενοι σε επαφή με τους άλλους. Χρησιμοποιείτε την ελκυστικότητά σας για να σαγηνεύσετε, κι αν είστε μόνοι, ίσως κάνετε μια νέα σχέση. Αναζητάτε την αρμονία στη σχέση σας και θέλετε να τη διατηρήσετε πάση θυσία, ενώ είστε διατεθειμένοι να διευθετήσετε ειρηνικά τα προβλήματά σας. Θα είστε βολικοί και ευχάριστοι και οι άλλοι προσελκύονται από την καλόβολη φύση σας. Αλλά κανείς δεν θα γνωρίζει τι πραγματικά συμβαίνει μέσα σας.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με την Αφροδίτη να διελαύνει στο δωδέκατο οίκο σας, μπορεί να επιλέξετε να μείνετε μόνοι με τον εαυτό σας, καθαρά για να κάνετε μια εσωτερική ενδοσκόπηση. Θα προτιμάτε τώρα να κάνετε όνειρα και να ζείτε με τη φαντασία σας και όχι να είστε σε οποιαδήποτε πραγματική σχέση. Κάποιες φαντασιώσεις σας γύρω από την αγάπη μπορεί να είναι ανέφικτες, διότι τώρα θα βρίσκεστε μακριά από την πραγματικότητα καθώς έχετε την τέλεια αγάπη στο μυαλό σας. Αν είστε μόνοι, προσέξτε, διότι επειδή δεν θα κάνετε διακρίσεις, υπάρχει περίπτωση να σας εκμεταλλευτούν. Θα είστε εξαιρετικά μαλθακοί, ζώντας στο δικό σας κόσμο.

ΛΕΩΝ

Με την Αφροδίτη να διελαύνει στον ενδέκατο οίκο σας, θα θέλετε να συμμετέχετε σε ομαδικές δραστηριότητες και θα σκέφτεστε το μέλλον σας. Κάνετε νέες γνωριμίες με άτομα με τα οποία έχετε κοινή ιδεολογία και προβάλλετε ελεύθερα τις απόψεις σας. Θα αντλήσετε ευημερία από τη συμμετοχή σας σε ομαδικές δραστηριότητες και μπορεί να κάνετε μια ερωτική σχέση με κάποιον μέσα από το φιλικό σας κύκλο. Αποδίδετε τώρα καλύτερα μέσα σε μια ομάδα, όπου η συνεργασία είναι απαραίτητη. Θα είστε πολύ κοινωνικοί και θα έχετε αποδοχή από κάθε άτομο που συναντάτε. Μπορεί να ενεργήσετε ως μεσολαβητής μεταξύ των άλλων, προκειμένου να επιτευχθεί η ισορροπία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με την Αφροδίτη να διελαύνει στο δέκατο οίκο σας, βελτιώνετε τη δημόσια εικόνα σας και θα τραβάτε τα βλέμματα με την ομορφιά, το στυλ, τη γοητεία και τη χάρη σας. Ενισχύεται η επαγγελματική φιλοδοξία σας και είστε πολύ κοινωνικοί. Τώρα νιώθετε πιο ευτυχισμένοι, όταν εργάζεστε ή όταν είστε με τον κόσμο γενικότερα. Ξέρετε πώς να παρουσιάσετε τον εαυτό σας και πώς να δείξετε την καλύτερη πλευρά σας. Οι στόχοι και οι φιλοδοξίες σας θα υλοποιηθούν κι αυτό χάρη στις προσπάθειες σας. Θα λειτουργείτε καλύτερα, όταν είστε μαζί με άλλους, παρά μόνοι. Ίσως κάνετε νέες επιχειρηματικές συνεργασίες που θα έχουν μακροπρόθεσμα οικονομικό όφελος.

ΖΥΓΟΣ

Με την Αφροδίτη να διελαύνει στον ένατο οίκο σας, μπορεί να κάνετε ένα περιπετειώδες ταξίδι. Θα αναζητάτε τη γνώση και την επέκταση, διαμέσου των εμπειριών, και μπορεί να σκέφτεστε να μάθετε κάτι νέο που επεκτείνει τους ορίζοντές σας και τη δίψα σας για μάθηση. Τώρα θέλετε ο σύντροφός σας να ενδιαφέρεται για τις σπουδές σας ή αυτά που μαθαίνετε, καθώς αναζητάτε να μοιραστείτε μαζί του τα πάντα και επιπλέον, μπορείτε να δημιουργήσετε μια χαρούμενη ατμόσφαιρα με τους γύρω σας. Οι μελέτες σας τώρα εμποτίζονται με μια νέα φιλοσοφική διάσταση. Θα μπορούσατε να είστε ερωτευμένοι με τον καθηγητή σας, αν είστε σπουδαστές!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με την Αφροδίτη να διελαύνει στον όγδοο οίκο σας, θα αναζητάτε το βάθος στη σχέση σας και ίσως φτάσετε στα άκρα λόγω έλλειψης εμπιστοσύνης. Η ερωτική σας ζωή μπορεί να είναι έντονη και να έχει σκαμπανεβάσματα. Θα θέλετε να εμβαθύνετε τους δεσμούς της αγάπης με το σύντροφό σας και ίσως μάθετε κάποια κρυμμένα μυστικά. Αναζητάτε την επιβεβαίωση της αγάπης του και θα εκδηλώσετε έντονα συναισθήματα. Ίσως να νιώθετε πόνο για μια παλιά αγάπη αλλά έχετε τη συνειδητοποίηση ότι έχει τελειώσει. Αν είστε μόνοι, ψάχνετε κάποιον που μπορεί να σας προσφέρει το συναισθηματικό βάθος που ζητάτε. Προσέξτε, γιατί θα είστε κτητικοί και ζηλιάρηδες, με αποτέλεσμα τις διενέξεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με την Αφροδίτη να διελαύνει στον έβδομο οίκο σας, θέλετε να είστε περισσότερες ώρες με το σύντροφό σας και θα επιδιώξετε να μοιραστείτε τα πάντα μαζί του. Αν κατέχετε μια δημόσια θέση, θα έχετε δημοτικότητα και θα προσελκύσετε την αγάπη από τους άλλους. Έχετε το χάρισμα να είστε ελκυστικοί και στην καλύτερη περίπτωση μπορεί να κάνετε μια νέα σχέση. Τώρα σας είναι εύκολο να πάρετε και να δώσετε αγάπη, αλλά και να φλερτάρετε. Με τη γοητεία σας, μπορείτε να εκμεταλλευτείτε κάποιες ευκαιρίες, για να πάρετε αυτό που θέλετε από τους άλλους. Στην ουσία, ανακαλύπτετε πώς η εκπληκτική δύναμη της αγάπης κατακτά τα πάντα!


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με την Αφροδίτη να διελαύνει στον έκτο οίκο σας, θα επιφέρετε την αρμονία στη δουλειά σας και την καθημερινότητά σας, απομακρύνοντας ό, τι δεν σας αρέσει και λαμβάνετε αναγνώριση για τα θετικά αποτελέσματα των προσπαθειών σας. Θα είστε κάπως δύσκολοι στο να κάνετε μια νέα ερωτική σχέση, διότι η εργασιομανής στάση σας υποκαθιστά την αληθινή αγάπη που νομίζετε ότι δεν μπορείτε να προσελκύσετε. Ίσως βγουν τώρα στην επιφάνεια κάποια προβλήματα συναισθηματικής προέλευσης. Θα ενδιαφερθείτε για την ευεξία σας και την καλή φυσική σας κατάσταση, με το να κάνετε οτιδήποτε προκειμένου να είστε υγιείς ψυχικά, σωματικά και συναισθηματικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με την Αφροδίτη να διελαύνει στον πέμπτο οίκο σας, θα νιώσετε την ανάγκη να εκφράσετε τη ζωηρή δίψα σας για ζωή που εκδηλώνεται με τη διασκέδαση και το φλερτ. Θέλετε να εντυπωσιάσετε τους άλλους, τραβώντας την προσοχή, πράγμα που σας οδηγεί να αναζητήσετε νέες περιπέτειες. Θα είστε εντυπωσιακοί με τον αέρα που θα έχετε και τη χαρούμενη διάθεσή σας. Ως εκ τούτου, θα νιώσετε μεγάλη ευτυχία μέσα από τη σχέση σας και τα παιδιά σας ή την προβολή ενός δημιουργικού έργου σας. Είστε διατεθειμένοι να βρείτε κάποιο τρόπο να συνεργαστείτε με το σύντροφό σας και τα παιδιά σας και να βελτιώσετε τις σχέσεις μαζί τους.

ΙΧΘΥΣ

Με την Αφροδίτη να διελαύνει στον τέταρτο οίκο σας, θέλετε να βρίσκεστε περισσότερο με την οικογένειά σας και να επιλύσετε οποιαδήποτε δυσαρμονία μέσα στην οικογένεια ή το σπίτι σας. Μπορεί να αναδιατάξετε ή να διακοσμήσετε το σπίτι σας και θα είστε πολύ ενεργητικοί μέσα σ’ αυτό. Ίσως τώρα ασχοληθείτε περισσότερο με τη ζωγραφική, τη φωτογραφία, τη μουσική ή θέλετε να είστε κοντά στη φύση. Το παρελθόν θα παίξει σημαντικό ρόλο στη σχέση σας, προς το καλύτερο ή προς το χειρότερο, εξαρτάται από σας. Μπορεί τώρα να εξιδανικεύσετε έναν από τους γονείς σας ή το σύντροφό σας.

Πηγή: e-zwdia.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ