Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 17/4/2018

ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 17/4/2018

Πάθος, ερωτισμός, συναίσθημα αλλά οικονομική εύνοια θα έχουν οι Ταύροι, Σκορπιοί, Καρκίνοι, Αιγόκεροι, Παρθένοι και Ιχθύες του 3ου δεκαημέρου! Ωστόσο προσοχή στην έπαρση σε έρωτα και χρήμα πρέπει να δείξουν οι Σταθεροί, επίσης του 3ου δεκαημέρου, αφού από την μια η Αφροδίτη τα «βρίσκει» με τον Πλούτωνα, αλλά «τσακώνεται» με τον Δία!

Κριός

Γενικά
Η επιθυμία σου για κοινωνική αναγνώριση, Κριέ μου, σε οδηγεί σε υπερβολικές δράσεις που σε εξαντλούν ψυχικά, αλλά και σωματικά, δημιουργώντας ένα συνεχές αίσθημα κόπωσης. Μην αφήνεσαι σε καταστάσεις ανεξέλεγκτα, αλλά σήμερα έχε ένα πλάνο και περιόρισε τις υποχρεώσεις σου, ώστε να μπορέσεις να ανταποκριθείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θέσε καινούργιες βάσεις στη σχέση σου, Κριέ μου, κάνε σήμερα τις προτάσεις σου στο ταίρι σου και όλα θα πάνε πολύ καλά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Κριέ, οι προβληματικές καταστάσεις που μπορεί να είχες με συνεργάτες σου, αρχίζουν να λύνονται με τον καλύτερο τρόπο. Τα οικονομικά σου δε σε ικανοποιούν ακόμη. Θα δεχτείς κάποιες προτάσεις, που θα βοηθήσουν τα έσοδά σου να αυξηθούν.

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας (16/4 – 22/4)! Προβλέψεις για όλα τα ζώδια…


Ταύρος

Γενικά
Η ολοκλήρωση για την οποία πασχίζεις εδώ και καιρό, πλησιάζει, Ταύρε. Η δικαίωση των κόπων σου θα είναι σημαντική, η ψυχολογία σου βελτιώνεται και νέοι δρόμοι ανοίγονται πλέον μπροστά σου. Από τη δική σου στάση θα εξαρτηθεί η εξέλιξη των υποθέσεων που βρίσκονται σε εκκρεμότητα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου είναι σε πολύ καλό δρόμο, Ταύρε μου, και μπορεί να πάει ακόμη καλύτερα, αν εξωτερικευτείς περισσότερο στο ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Ταύρε, τα πράγματα θα πάνε αρκετά καλά. Οι πολλές υποχρεώσεις, μαζί με ένταση, θα κυριαρχήσουν σήμερα, αλλά εσύ θα φτάσεις στους στόχους που θέλεις. Αυτή την περίοδο, θα μπορέσεις να ισορροπήσεις τα οικονομικά σου και να βάλεις σε σειρά υποχρεώσεις, που σε αγχώνουν εδώ και καιρό.

Ζώδια: Αντίθεση Αφροδίτης με Δία 17/4: Προσοχή στις υπερβολές!


Δίδυμος

Γενικά
Το πλανητικό σκηνικό, Δίδυμε, βελτιώνεται και σου προσφέρει την ευκαιρία να αλλάξεις όσα σε δυσαρεστούν και να τα φέρεις σε ικανοποιητικά επίπεδα. Μην αφήνεις συναισθήματα απαισιοδοξίας να σε κυριεύσουν, αντίθετα προσπάθησε να συγκεντρωθείς στις επιδιώξεις σου και να δράσεις δυναμικά!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε σήμερα να εξωτερικεύσεις τον ερωτισμό και το ρομαντισμό σου, Δίδυμε, για να περάσεις πολύ καλά στην σχέση σου. Το έχει ανάγκη και το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Δίδυμε, θα έχεις πολύ μεγάλη επιτυχία. Η υπευθυνότητά σου απέναντι σε κάποιες προβληματικές καταστάσεις που υπήρχαν μέχρι τώρα, θα δώσει λύσεις, με τον καλύτερο τρόπο! Τα οικονομικά σου όμως είναι ακόμη προβληματικά. Απόφυγε σήμερα να παρασυρθείς σε έξοδα, που θα σε βγάλουν από το πρόγραμμά σου.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Καρκίνος

Γενικά
Η οικογένεια σε κουράζει, Καρκίνε μου, με τα πολλά προβλήματα που δημιουργεί η ασυνεννοησία μεταξύ των μελών της. Προσπάθησε σήμερα να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να βάλεις σε λειτουργία τους διπλωματικούς μηχανισμούς που διαθέτεις, για να φέρεις τις απαραίτητες ισορροπίες.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Έφτασε ο καιρός, Καρκίνε μου, που θα ξεκαθαρίσεις πολλά θέματα στη σχέση σου και η πορεία της στο εξής θα είναι πιο σαφής.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι προοπτικές που έχεις στη δουλειά σου, Καρκίνε, είναι πολύ καλές. Θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες που πρέπει να εκμεταλλευτείς, για να έχεις άνοδο στην εργασία σου. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε καλή κατάσταση, αλλά με τις κινήσεις που κάνεις αυτή την περίοδο, θα μπορέσεις να φέρεις κάποια ισορροπία.

Ο Ερμής γύρισε σε ορθή πορεία: Αναλυτικές προβλέψεις της νέας εβδομάδας από την Άση Μπήλιου!


Λέων

Γενικά
Όταν αισθάνεσαι σιγουριά και δύναμη, Λέων, βλέπεις τον κόσμο με άλλη ματιά και εντυπωσιάζεις με την ικανότητά σου να αντιμετωπίζεις τις καταστάσεις. Δύναμη και σιγουριά αντλείς κυρίως από την αγάπη και την ασφάλεια που σου προσφέρουν οι δικοί σου άνθρωποι, που είναι για σένα ό,τι σημαντικότερο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μην έχεις άγχος σήμερα, Λέων, αλλά πέρνα χαλαρά και ρομαντικά με το ταίρι σου, ώστε να φέρεις τον ερωτισμό και την ευτυχία στη σχέση σας. Και αν ακόμη δεν υπάρχει ταίρι, με τις καλές επιρροές της Αφροδίτης από τον Ταύρο θα κάνεις μια νέα γνωριμία, που θα σου χαρίσει ό,τι ζητούσες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Λέων, θα πας πολύ καλά και θα μπορέσεις να κάνεις συνεργασίες, που θα σου φέρουν μεγάλη επιτυχία. Τα οικονομικά σου πάντως δεν είναι σε ανάλογη κατάσταση. Απόφυγε, λοιπόν, σήμερα να κάνεις έξοδα, που θα σε θέσουν εκτός προϋπολογισμού.

Ζώδια: Αστρολογικές συμβουλές για τον Απρίλιο! Ποιος θα βρει τον έρωτα και ποιος… θα χωρίσει;

Παρθένος

Γενικά
Κάποιο πρόσωπο από το παρελθόν επανεμφανίζεται, Παρθένε, και ζητάει μια δεύτερη ευκαιρία. Όπως γνωρίζεις, οι άνθρωποι δεν αλλάζουν εύκολα, οπότε μπορείς να δείξεις ευγένεια, αλλά όχι αφέλεια. Προστάτεψε τον εαυτό σου, αν δε θέλεις να βρεθείς ξανά σε δύσκολη θέση και μάλιστα πολύ συντομότερα απ’ όσο φαντάζεσαι.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου είναι σε πολύ καλό δρόμο, Παρθένε, και αρκετές προβληματικές καταστάσεις έχουν πια ισορροπήσει. Θα μπορέσεις να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και θα ζήσεις την πραγματική ευτυχία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου σήμερα, Παρθένε, θα πρέπει να προσέχεις στις συνεργασίες σου ή σε καινούργια ξεκινήματα που θέλεις να κάνεις. Τα οικονομικά σου δεν πάνε πολύ καλά. Πρέπει να έχεις πλήρη προγραμματισμό και να μην παρασύρεσαι σε έξοδα. Τα γραφειοκρατικά και νομικά θέματα σήμερα ευνοούνται.

Ζυγός

Γενικά
Τα χρόνια που διέθεσες για να προχωρήσεις σε κάτι που επιθυμούσες, Ζυγέ μου, είναι αρκετά αλλά ο τρόπος που τα διέθεσες δεν ήταν ο σωστότερος κι αυτό φαίνεται τώρα στο αποτέλεσμα. Παραδέξου τα λάθη σου για να διορθώσεις την κατάσταση και να προλάβεις το χρόνο που απομακρύνεται.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Να και πάλι μπροστά σου οι υποχρεώσεις σου, Ζυγέ μου, και οι καθημερινές ευθύνες, που σε κάνουν να αγχώνεις το ταίρι σου και να μην του αφιερώνεις όσο χρόνο θα έπρεπε. Άλλαξε τακτική, διότι χρειάζεται κι εσύ λίγο να χαλαρώσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα στη δουλειά σου, Ζυγέ, κινήσου αργά και σταθερά. Βιαστικές κινήσεις θα σε οδηγήσουν σε λάθος επιλογές. Τα οικονομικά σου αρχίσουν να ισορροπούν, αλλά ακόμη έχεις πολλές υποχρεώσεις που πρέπει να τακτοποιήσεις.

Σκορπιός

Γενικά
Σήμερα, Σκορπιέ, με τις πράξεις σου αποδεικνύεις σε όλους το μεγαλείο του χαρακτήρα σου και τα αποθέματα ψυχικής δύναμης και προσφοράς που διαθέτεις. Πάντα οι πράξεις σου είναι σωστά μελετημένες, αφού θεωρείς ότι φέρεις την ηθική ευθύνη για τα αποτελέσματά τους. Νιώθεις ευτυχία όταν οι ενέργειες και οι σκέψεις σου αποδεικνύονται σωστές και χρήσιμες για το γενικό καλό.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Απόφυγε σήμερα, Σκορπιέ μου, να κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου για θέματα που μπορεί να σας φέρουν σε αντιπαραθέσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Σκορπιέ μου, έχεις πάρα πολλές υποχρεώσεις, που σήμερα θα δυσκολευτείς να ιεραρχήσεις. Φρόντισε πρώτα να ηρεμήσεις και στη συνέχεια να βάλεις σε τάξη τα θέματα που έχουν προτεραιότητα. Τα οικονομικά σου συνεχίζουν να σε προβληματίζουν, αλλά θα δρομολογήσεις την ορθή διαχείρισή τους.

Αναλυτικές Προβλέψεις Απριλίου 2018 για όλα τα ζώδια από τον Κώστα Λεφάκη

Τοξότης

Γενικά
Αγαπημένα πρόσωπα σε στηρίζουν, Τοξότη, και δέχεσαι σημαντική βοήθεια για την προώθηση των υποθέσεών σου. Κάποια θέματα και υποθέσεις φίλων θα σε απασχολήσουν, ενώ ένα άτομο σου προσφέρει χρήσιμες συμβουλές. Στο χέρι σου είναι να τις ακολουθήσεις και να προχωρήσεις με επιτυχία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα δώσεις παραπάνω σημασία στη σχέση σου σήμερα, Τοξότη μου, και θα θέλεις να λύσεις προβλήματα που ενδεχομένως έχει το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Τοξότη, γενικώς καταφέρνεις αυτά που θέλεις, αλλά αυτή την περίοδο απόφυγε να κάνεις ριζικές αλλαγές. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε καλή κατάσταση. Απόφυγε σήμερα να κάνεις έξοδα και φρόντισε να τακτοποιήσεις κάποιες υποχρεώσεις που έχεις.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Αιγόκερως

Γενικά
Μην ξεχνάς, Αιγόκερε, ότι ο Ερμής βρίσκεται στον Κριό, οπότε το κοινωνικό σκηνικό θα είναι ανεβασμένο και η επικοινωνία σου στα ύψη. Απόφυγε συζητήσεις που δε σε αφορούν, για να μη βρεθείς εν μέσω παρεξηγήσεων. Πιθανές ρήξεις τώρα, θα έχουν καθοριστική σημασία στην εξέλιξη σημαντικών υποθέσεων.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου θα πάει πολύ καλά σήμερα, Αιγόκερέ μου, αρκεί να δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον στο ταίρι σου και να μην απορροφηθείς από άλλες καταστάσεις, που μπορεί να σε προβληματίζουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Αιγόκερε, θα σου παρουσιαστούν κάποιες ευκαιρίες που πρέπει να εκμεταλλευτείς. Επίσης, διώξε το άγχος και φρόντισε να μειώσεις τον εκνευρισμό που έχεις. Τα οικονομικά σου θα μπουν σε καλή σειρά. Φρόντισε να δώσεις προτεραιότητα στις υποχρεώσεις σου και ειδικότερα αυτές που έχουν σχέση με ζητήματα νόμου.

Ζώδια: Αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις Απριλίου από την Άση Μπήλιου!

Υδροχόος

Γενικά
Βλέπεις, Υδροχόε μου, ότι στην καθημερινότητά σου επικρατεί μια χαώδης κατάσταση, η οποία έχει ξεπεράσει τα όρια της ανοχής και της αντοχής σου. Πρέπει να κάνεις κάτι τώρα, καθώς τελείωσαν οι υπεκφυγές και οι καθυστερήσεις. Ανασκουμπώσου, λοιπόν, κι άρχισε να τρέχεις, ζήτα βοήθεια από τους οικείους και τους φίλους σου, μια κι εσύ φημίζεσαι για το οργανωτικό του χαρακτήρα σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ακολούθησε ένα σωστό πρόγραμμα στην καθημερινότητά σου, Υδροχόε μου, αφού οι (πολλές) υποχρεώσεις που έχεις σε άλλους τομείς, δε σε αφήνουν να δοθείς ολοκληρωτικά στο ταίρι σου και να του εκφράσεις τα συναισθήματά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Υδροχόε, σήμερα τα πράγματα θα είναι ήρεμα. Εκμεταλλεύσου το, ώστε να προχωρήσεις τα σχέδια που θέλεις να υλοποιήσεις στο μέλλον. Τα έξοδα συνεχίζονται κι εσύ είσαι σε έντονο άγχος. Ηρέμησε και σταδιακά θα ισορροπήσεις τα οικονομικά σου.

Ιχθύς

Γενικά
Βρίσκεσαι, Ιχθύ, σε μία συνεχή αναζήτηση, που σε κατευθύνει σε μονοπάτια και καταστάσεις πρωτόγνωρες για σένα. Πιστεύεις πολύ στον εαυτό σου και δε σε σταματούν οποιεσδήποτε αντιξοότητες. Σήμερα το άγνωστο θα εξιτάρει την φαντασία σου και θα σου ανεβάζει στα ύψη την αδρεναλίνη, πράγμα που θα σε κάνει να νιώθεις ατρόμητος.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στη σχέση σου, Ιχθύ μου, φαίνεται πως σήμερα θα δημιουργηθούν κάποια προβλήματα. Μην αλλάξεις στάση απέναντι στο ταίρι σου, απλά φρόντισε να μιλήσεις με ευθύτητα και ειλικρίνεια.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Ιχθύ, σήμερα θα τα καταφέρεις πολύ καλά, ωστόσο φρόντισε να προετοιμαστείς περισσότερο, απέναντι σε σχέδια ή καινούργια ξεκινήματα που θέλεις να κάνεις Τα οικονομικά σου δεν είναι καλά και οι υποχρεώσεις παραμένουν αρκετές. Μπορείς πάντως να κάνεις κινήσεις αυτή την περίοδο για να αυξήσεις τα έσοδά σου.

Πηγή: Oroskopos.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ