Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

ΠΑΡΘΕΝΑ ΖΩΗ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 153-154-155-156-157

Αυτά είναι τα νέα επεισόδια της καθημερινής σειράς ΠΑΡΘΕΝΑ ΖΩΗ που βλέπουμε στον ΑΝΤ1

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 153-154-155-156-157
ΔΕΙΤΕ ΣΕ VIDEO ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 153 ΕΔΩ 154 ΕΔΩ 155 ΕΔΩ 156 ΕΔΩ 157 ΕΔΩ

Επεισόδιο 153

Ο Παύλος παραδέχεται στην Ζωή και στον Μάρκο, πως γνώριζε για την σχέση της με τον Άρη και η Ζωή θυμώνει μαζί του. Η Ράνια ανακαλύπτει πως κάτι βρώμικο συμβαίνει, πίσω απ’ την συνεργασία με τον «Κινέζο» και ενημερώνει τον Μάρκο. Η Χρυσάνθη πείθεται απ’ τον Τάσο, να ζητήσει την βοήθεια του Μάρκου, για να βγάλει την Σοφία, απ’ την ψυχολογική κατάρρευση.

Ο Άρης ταράζεται, όταν λαμβάνει ένα mail, απ’ τον μεσίτη, που θα του πουλούσε το σπίτι στην Νέα Ζηλανδία, την περίοδο, που θα το έσκαγε με την Ζωή. Ο Άρης ζητά απ’ τον μεσίτη, τα στοιχεία των ανθρώπων, που θα έμεναν, σ’ αυτό το σπίτι. Ο Παύλος και η Ζωή αποφασίζουν να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα και η Ζωή έρχεται σε δύσκολη θέση, όταν ο Παύλος της θέτει το δίλλημα Παύλος… ή Άρης; Η Μαρίνα ανακαλύπτει πως ο Βίκτωρας έστησε την απαγωγή της, για να αναγκάσει τον Άρη, να δεχτεί το ξέπλυμα. Πατέρας και κόρη συγκρούονται άσχημα, όταν την συζήτηση τους, ακούει τυχαία ο Άρης και το κουβάρι αρχίζει να ξετυλίγεται…


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Επεισόδιο 154

Ο Παύλος πιέζει τη Ζωή για μία απάντηση. Εκείνη τον καθησυχάζει λέγοντάς του ότι η επιλογή της είναι αυτός και θέλει να παλέψουν για τον γάμο τους. Η Μαρίνα σοκαρισμένη από την αποκάλυψη ότι ο ίδιος της ο πατέρας είχε οργανώσει την απαγωγή της δεν μπορεί να το πιστέψει.

Ο Άρης εξίσου σοκαρισμένος, προσπαθεί να βάλει σε μια τάξη τα όσα άκουσε. Η Χρυσάνθη ζητάει από τον Μάρκο να μην εγκαταλείψει τη Σοφία και να προσπαθήσει να τη συνεφέρει. Ο Παύλος με τη Ζωή κάνουν μία νέα αρχή απαλλαγμένοι εντελώς από τα ψέματα του παρελθόντος. Η Τέση και η Κική συνασπίζονται εναντίον του Διονύση για να του δώσουν ένα μάθημα. Η επικοινωνία του Άρη με τον μεσίτη που οργάνωνε τη φυγή του με τη Ζωή, γίνεται η αφορμή να επανέλθει η μνήμη του. Όμως ο Άρης κρατάει μυστική από όλους αυτήν την εξέλιξη, καθώς αποφασίζει να εφαρμόσει ένα ριψοκίνδυνο σχέδιο.

Επεισόδιο 155

Ο Άρης ζητάει από την Κατερίνα να τον καλύψει όσο εκείνος προσπαθεί να αποτινάξει τον εκβιασμό του Βίκτωρα κι εκείνη συμφωνεί να το κάνει. Ο Μάρκος είναι πολύ κοντά στο ξεσκέπασμα του Καλογιάννη, την ώρα που ο Άρης προσποιούμενος ακόμα τον αμνήμονα του ζητάει να διακόψει τη συνεργασία με τον Κινέζο επιχειρηματία.

Ο Βίκτωρας που ταυτόχρονα δέχεται την επίθεση μίσους της κόρης του είναι σε πιο δύσκολη θέση από ποτέ. Η Χρυσάνθη βάζει σε εφαρμογή το σχέδιο της να ξαναφέρει το Μάρκο και τη Σοφία κοντά. Η Μαρίνα μαθαίνει από την Κατερίνα ότι ο Βίκτωρας είναι υπεύθυνος και για την αποβολή της Στεφανίας. Είναι η σταγόνα που ξεχειλίζει το ποτήρι. Ορκίζεται να εκδικηθεί τον πατέρα της με όποιο κόστος…

Επεισόδιο 156

Η Ζωή αντιλαμβάνεται την άσχημη ψυχολογία του Παύλου κι εκείνος της αποκαλύπτει πως αιτία είναι οι φωτογραφίες του Άρη, που βρήκε στο λάπτοπ της. Η Ζωή τον ηρεμεί και για ακόμα μια φορά του ξεκαθαρίζει πως θα μείνει στο πλευρό του. Ο Άρης εκμεταλλεύεται το μίσος της Μαρίνας, για τον Βίκτωρα και ζητάει την στήριξη της στο επερχόμενο ΔΣ, προκειμένου να λήξουν την συμφωνία του «Κινέζου»… και στην πραγματικότητα το ξέπλυμα!


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Η Μαρίνα βρίσκει την ιδανική ευκαιρία να εκδικηθεί τον Βίκτωρα και δέχεται να τον στηρίξει. Το σχέδιο της Χρυσάνθης στέφεται μ’ επιτυχία. Η Σοφία με τον Μάρκο- αφού περάσουν ένα ολόκληρο βράδυ, κλειδωμένοι στον φούρνο- αποφασίζουν να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία στην σχέση τους. Μια συνάδερφος της Κατερίνας απ’ το ορφανοτροφείο- η Όλγα- γνωρίζει τυχαία την Ζωή στην Travelfun και ταράζεται όταν βλέπει να φοράει το δαχτυλίδι της μητέρας του Παύλου… και του μυστικού που το συνοδεύει…

Επεισόδιο 157

Η Ζωή υποψιάζεται ότι η Όλγα-η συνάδερφος της Κατερίνας απ’ το ορφανοτροφείο- γνωρίζει κάποιο μυστικό για την οικογένεια του Παύλου. Οι υποψίες της Ζωής βγαίνουν αληθινές. Η Όλγα εκμυστηρεύεται στην Κατερίνα πως οι γονείς του Παύλου που σκοτώθηκαν στο τροχαίο, ήταν οι θετοί του γονείς και πως ο Παύλος ήταν υιοθετημένος. Παράλληλα, ο Άρης και ο Βίκτωρας ψάχνουν τους δικούς τους συμμάχους για το επερχόμενο ΔΣ.

Ο Μάρκος δίνει την στήριξη του στον Άρη και προτρέπει τον Παύλο να κάνει το ίδιο. Η Μαρίνα για ακόμα μια φορά συγκρούεται με τον πατέρα της και του αποκαλύπτει πως θα στηρίξει τον Άρη. Ο Τάσος και η Μπούντρου ανακοινώνουν τον δεσμό τους ενώ η Μπούντρου αποφασίζει να ανοίξει ένα δεύτερο “Zoe’ s Bakery” στην Μάνη. Ο Άρης με αφορμή ένα παιδικό παιχνίδι έχει μια ανάμνηση απ’ τα παιδικά του χρόνια, προ ορφανοτροφείου. Η Κατερίνα αποκαλύπτει όλη την αλήθεια στον Παύλο για τους γονείς του, ενώ ο Μάρκος ανακαλύπτει πως ο Άρης θυμάται και το παίζει αμνήμων!


ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 158-159-160-161-162 ΕΔΩ

163-164-165-166 ΕΔΩ

Επεισόδια

147 ΕΔΩ

148 ΕΔΩ
149 ΕΔΩ
150 ΕΔΩ
151 ΕΔΩ
152 ΕΔΩ
153 ΕΔΩ
154 ΕΔΩ
155 ΕΔΩ
156 ΕΔΩ
157 ΕΔΩ
Για την αρχική σελίδα ΠΑΡΘΕΝΑ ΖΩΗ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Ακολουθήστε στο facebook τη σελίδα ΠΑΡΘΕΝΑ ΖΩΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ Γ ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 148 (VIDEO)

Δείτε τα νέα επεισόδια του γ κύκλου της τηλεοπτικής σειράς Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ που βλέπουμε στο Mega. ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 148 Όσο παρατείνεται η παραμονή της Χάιδως στο μοναστήρι,...