Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

ΠΑΡΘΕΝΑ ΖΩΗ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 143-144-145-146-147

Αυτά είναι τα νέα επεισόδια της καθημερινής σειράς ΠΑΡΘΕΝΑ ΖΩΗ που βλέπουμε στον ΑΝΤ1

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 143-144-145-146-147



ΔΕΙΤΕ ΣΕ VIDEO ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 143 ΕΔΩ 144 ΕΔΩ 145 ΕΔΩ 146 ΕΔΩ 147 ΕΔΩ

Επεισόδιο 143

 Ο Άρης και ο Παύλος κάνουν μια κουβέντα- ξεκαθάρισμα για όσα γίνανε με τη Ζωή και η έκβαση είναι ιδιαίτερα άσχημη για τη φιλία τους. Παράλληλα όλοι ανησυχούν, για την εξαφάνιση της Ζωής, ενώ ο Μάρκος και ο Διονύσης μαθαίνουν για τον κρυφό γάμο της με τον Παύλο. Ο Μάρκος δεν φεύγει απ’ το προσκεφάλι της Σοφίας, που παραμένει ακόμα στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση.

Η Σάρα με την απειλή όπλου, κρατάει φυλακισμένη την Ζωή, η οποία μαθαίνει το άρρωστο σχέδιο της, να της πάρει το μωρό και μετά να την βγάλει απ’ την μέση. Η Μαρίνα πείθει τον Άρη να μην φύγει ακόμα, απ’ το σπίτι τους, εκβιάζοντας τον συναισθηματικά. Η Κική ομολογεί στον Διονύση τον έρωτα του Άρη και της Ζωής κι εκείνος πέφτει από τα σύννεφα. Ο Άρης τηλεφωνεί στην Σάρα και της ζητάει να βρεθούνε, ενώ η Σάρα αναγκάζει τη Ζωή να ακούει αυτό το τηλεφώνημα. Η Σοφία έχει μια σοβαρή επιπλοκή στην υγεία της, ενώ η Ζωή πάνω στην απελπισία της, προσπαθεί να κλέψει κρυφά το όπλο της Σάρας… 


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Επεισόδιο 144

 Η Ζωή δεν καταφέρνει να κλέψει το όπλο της Σάρας, που την προειδοποιεί να μην κάνει τρέλες γιατί θα το πληρώσει ακριβά. Οι γιατροί σώζουν την Σοφία και καταφέρνουν να σταθεροποιήσουν και πάλι την κατάστασή της. Ο Άρης επισκέπτεται το σπίτι της Σάρας κι εκεί βρίσκει μια φωτογραφία της Ζωής. Η Σάρα τα μπαλώνει και τον προτρέπει να κρατήσει την φωτογραφία.

Ο Τάσος βγάζει αλέρτ για την εξαφάνιση της Ζωής, ενώ η Χρυσάνθη μαθαίνει για τον κρυφό γάμο του Παύλου και της Ζωής και αναστατώνεται. Σύντομα όμως όλοι γεμίζουν χαρά καθώς η Σοφία επιτέλους αποκτά επαφή με το περιβάλλον. Ο Άρης με αφορμή την φωτογραφία της Ζωής, που είχε στην κατοχή της η Σάρα, την υποψιάζεται και μπαίνει κρυφά στο σπίτι της. Εκεί ανακαλύπτει το σχέδιο της εναντίον της Σοφίας και κοντεύει να χάσει το μυαλό του. Παράλληλα η Ζωή βρίσκει ένα μαχαίρι και αποφασίζει, να επιτεθεί στη Σάρα και να δραπετεύσει. Ο Άρης παρακολουθεί την Σάρα κι εκείνη άθελά της τον οδηγεί στο σπίτι που κρατάει την Ζωή. Πίσω από την πόρτα η Ζωή είναι έτοιμη να αποκτήσει με κάθε τρόπο την ελευθερία της.

ΠΑΡΘΕΝΑ ΖΩΗ: Το σχέδιο της Σάρας φέρνει την καταστροφή! Σοκαριστικές ανατροπές στη συνέχεια…

Επεισόδιο 145 

Η Ζωή ετοιμάζεται να επιτεθεί στη Σάρα και να αποδράσει. Στο μεταξύ ο Άρης που την έχει παρακολουθήσει έχει πλησιάσει στο σπίτι στο δάσος. Η Σάρα καταφέρνει να αποκρούσει την επίθεση της Ζωής και την αφοπλίζει. Η Σοφία ξυπνάει στο νοσοκομείο και ζητάει την κόρη της, όμως κανείς δεν τολμά να της πει ότι είναι εξαφανισμένη εδώ και μέρες.

Η Μπούντρου με τον Τάσο μετά το φιλί είναι σε αμηχανία αλλά ο Τάσος της εξηγεί ότι το μυαλό του είναι ακόμα στη Σοφία. Το αλέρτ που βγαίνει για τη Ζωή, αναπτερώνει τις ελπίδες όλων πως σύντομα θα έχουν νέα της. Ο Βίκτωρας στριμώχνει τη Μαρίνα για να μάθει αν έχει σχέση με την εξαφάνιση της Ζωής κι εκείνη ομολογεί τη συμμετοχή της στο σχέδιο της Σάρας. Ο Άρης καταφέρνει να μπει στο κλειδωμένο σπίτι και είναι έτοιμος να σώσει τη Ζωή, αλλά η Σάρα δεν έχει πει την τελευταία της κουβέντα…

Επεισόδιο 146 

Η Σάρα σημαδεύει τη Ζωή που με το σώμα της προσπαθεί να προφυλάξει τον αιμόφυρτο Άρη. Η αστυνομία φτάνει την κατάλληλη στιγμή, αλλά ο Άρης είναι ήδη σοβαρά χτυπημένος. Μεταφέρονται στο νοσοκομείο όπου οι γιατροί δίνουν μάχη να τον επαναφέρουν. Στο μεταξύ η Σάρα καταφέρνει να το σκάσει και να εξαφανιστεί. Η Μαρίνα με τον Βίκτωρα τρέχουν στο πλευρό του Άρη, αναστατωμένοι από τις εξελίξεις και γεμάτοι αγωνία για το αν αποκαλυφθεί η συνενοχή της Μαρίνας.

Παρθένα Ζωή: Ο Άρης δεν προλαβαίνει να σταματήσει το γάμο της Ζωής και του Παύλου! Μη χάσετε τα επόμενα επεισόδια

Ο Τάσος ερευνά το σπίτι της Σάρας για να βρει στοιχεία που θα αποκαλύψουν τα ίχνη και τη δράση της. Η Χρυσάνθη υποψιάζεται ότι η Σάρα είχε πειράξει τις βιταμίνες της Σοφίας κι εκεί οφείλεται η κατάρρευσή της. Η Ζωή μαθαίνει για τη μητέρα της και ζητάει να την δει. Όταν ο Άρης καταφέρνει να ξυπνήσει τίποτα δεν είναι πια το ίδιο…


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Επεισόδιο 147

Το σχέδιο της Σάρας, παρότι αποτυχημένο, αφήνει πίσω της μεγάλη καταστροφή. Ο Άρης μετά το χτύπημα, παθαίνει αμνησία και σβήνονται απ’ την μνήμη του οι 7 τελευταίοι μήνες. Η μόνη ανάμνηση που έχει απ’ την Ζωή, είναι η πρώτη τους τυχαία συνάντηση. Η Ζωή καταρρακώνεται με τα νέα της υγείας του Άρη και κυρίως από το γεγονός, πως δεν θυμάται ούτε τον έρωτα τους, ούτε το μωρό τους. Η Μαρίνα απ’ την άλλη το βλέπει, ως μια δεύτερη ευκαιρία στον γάμο της, καθώς ο Άρης γίνεται απέναντι της, ο «παλιός καλός Άρης».

Η Σοφία μαθαίνει από τον Μάρκο, το αρρωστημένο σχέδιο της Σάρας και χωρίζουν οριστικά. Ο Μάρκος συλλαμβάνεται απ’ την αστυνομία, όταν παραβιάζει το σπίτι της Σάρας, για να βρει κάποιο στοιχείο, για το πού κρύβεται. Ο Παύλος στηρίζει την Ζωή που ταλαιπωρείται από εφιάλτες, μετά την περιπέτεια της, ενώ εκείνη αποφασίζει να ψάξει κρυφά την αλήθεια, για το ποιος ανάγκασε τον Άρη να την χωρίσει.

ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 148-149-150-151-152 ΕΔΩ

153-154-155-156-157 ΕΔΩ

Επεισόδια

138 ΕΔΩ
139 ΕΔΩ
140 ΕΔΩ
141 ΕΔΩ
142 ΕΔΩ
143 ΕΔΩ
144 ΕΔΩ
145 ΕΔΩ
146 ΕΔΩ
147 ΕΔΩ
Για την αρχική σελίδα ΠΑΡΘΕΝΑ ΖΩΗ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Ακολουθήστε στο facebook τη σελίδα ΠΑΡΘΕΝΑ ΖΩΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ