Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 1/4/2018

ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 1/4/2018

Καλό μήνα και όχι και τόσο αντιπροσωπευτική… πρωταπριλιά! Βλέπεις, με την Σύνοδο Ήλιου-Ανάδρομου Ερμή, πολλών τα τηλέφωνα θα χτυπήσουν επαναφέροντας πρόσωπα του παρελθόντος! Ιδίως για τα Ζώδια της Φωτιάς και του Αέρα του 2ου δεκαημέρου!

Κριός

Γενικά
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ! ! ! Η καθημερινότητα, Κριέ, σε έχει κουράσει και θέλεις να κάνεις αλλαγές σε πολλά πράγματα. Πριν προβείς σε οποιαδήποτε κίνηση, πρέπει να τη σκεφτείς πολύ καλά και να μη διστάσεις να ζητήσεις τη βοήθεια δικών σου ατόμων. Θα ήταν καλύτερα, απόψε το βράδυ να βγεις με φιλικά σου πρόσωπα, σε ευχάριστο και χαλαρό περιβάλλον, για να ξεδώσεις και να αποσπάσεις το νου σου από τις καθημερινές ευθύνες.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η περίοδος πλανητικά είναι πολύ καλή, Κριέ, ώστε να διορθώσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις στη σχέση σου. Σήμερα θα περάσεις πολύ όμορφα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Κριέ, θα κινηθούν σε πολύ καλά επίπεδα. Όλα αυτά όμως άφησέ τα για αύριο και σήμερα προσπάθησε να δεις λίγο τον εαυτό σου. Τα οικονομικά σου δεν είναι άσχημα, αλλά πρέπει να προσέχεις σε κινήσεις που κάνεις.

Αφροδίτη στον Ταύρο από τις 31/3 ως 24/4! Προβλέψεις για τα ζώδια


Ταύρος

Γενικά
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ! ! ! Σήμερα, Ταύρε, φρόντισε να περάσεις τη μέρα σου χαλαρά, χωρίς να κάνεις ιδιαίτερες αλλαγές και προπάντων να μην εκνευριστείς από κάποια πράγματα, που μπορεί να ακούσεις ή να πέσουν στην αντίληψή σου. Συζητήσεις με αγαπημένα πρόσωπα μπορούν να σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα και να σου δώσουν κάποιες απαντήσεις σε ερωτήματα, που ενδεχομένως σε προβληματίζουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε σήμερα, Ταύρε μου, να βγάλεις τον ερωτισμό και το ρομαντισμό σου, για να περάσεις πολύ καλά στη σχέση σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Ταύρε, τα καταφέρνεις μια χαρά. Φρόντισε σήμερα να κινηθείς με αρκετή χαλαρότητα, ώστε να ξεκουραστείς για την εβδομάδα που έρχεται. Στα οικονομικά σου, μην κάνεις πολλά ανοίγματα, αφού αυτή την στιγμή ο προϋπολογισμός σου δεν το επιτρέπει.


Δίδυμος

Γενικά
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ! ! ! Σήμερα, Δίδυμε, μπορείς να καταφέρεις πολλά, αν εξωτερικευτείς περισσότερο κι αρχίσεις κάποια στιγμή να ζητάς επιτέλους αυτά, που πραγματικά σε ικανοποιούν. Μην κλείνεσαι στον εαυτό σου. Επιδίωξε να περάσεις το χρόνο σου ευχάριστα, με δικά σου άτομα, για να ξεχαστείς από κάποια θέματα που μπορεί να σε έχουν κουράσει.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η διάθεσή σου, Δίδυμε, σήμερα θα είναι πολύ ανεβασμένη και θα θέλεις να περάσεις ευχάριστα με το ταίρι σου. Κάνε τις προτάσεις σου και φρόντισε να έχεις μια όμορφη μέρα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Δίδυμε, μπορείς να καταφέρεις πάρα πολλά, αφού ο δυναμισμός σου είναι στα ύψη. Σήμερα, φρόντισε να ξεκουραστείς. Στα οικονομικά, πρέπει να προσέχεις, αφού θα έχεις την τάση να κάνεις πολλά έξοδα, που θα σε βγάλουν από το πρόγραμμά σου.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});


Καρκίνος

Γενικά
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ! ! ! Η κοινωνικότητα σου σήμερα, Καρκίνε, θα είναι αυξημένη και θα μπορείς να επιδοθείς σε δημόσιες σχέσεις, που θα σου φανούν πολύ χρήσιμες στο μέλλον. Η επικοινωνία σου θα είναι σε πολύ καλά επίπεδα και η διάθεσή σου θα είναι τόσο ανεβασμένη, που θα κάνεις χαρούμενους αυτούς που βρίσκονται δίπλα σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στη σχέση σου, Καρκίνε, σήμερα θα περάσεις όμορφα με το ταίρι σου κι ο Άρης από τον Αιγόκερω θα ανεβάσει πολύ τον ερωτισμό σου. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, έχε στο νου σου ότι η παρούσα περίοδος είναι κατάλληλη για να σου προκύψει μια καινούργια γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Καρκίνε, θα πάνε πολύ καλά. Σήμερα, φρόντισε να κοιτάξεις λίγο τον εαυτό σου. Στα οικονομικά σου, φρόντισε σήμερα να μην κάνεις πολλά έξοδα, διότι θα βγεις από το πρόγραμμά σου.

Αναλυτικές Προβλέψεις Απριλίου 2018 για όλα τα ζώδια από τον Κώστα Λεφάκη

Λέων
Γενικά
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ! ! ! Σήμερα, Λέων, μπορεί να περάσεις μια σχεδόν ήσυχη μέρα. Αυτή σου η διάθεση αποστασιοποίησης είναι μια πολύ καλή άμυνα του μυαλού, για να μην πέσουν τελείως οι μπαταρίες σου. Χρησιμοποίησε αυτή τη φάση, για να κάνεις την αναδιοργάνωσή σου. Επιτέλους, θα σου μείνει λίγος χρόνος για να δεις και τα δικά σου άτομα, που παραπονιούνται συνέχεια ότι σε συναντούν σπάνια.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Λέων, φρόντισε να περάσεις καλά με το ταίρι σου και να ξεχαστείς από το άγχος που έχεις στην καθημερινότητά σου. Η διάθεση σου θα είναι ευχάριστη και θα κάνεις το ταίρι σου πραγματικά χαρούμενο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Έχεις φέρει τα επαγγελματικά σου, Λέων, σε σημείο που να σε ικανοποιούν. Σήμερα, φρόντισε λίγο να ξεφύγεις από το άγχος της εβδομάδας. Στα οικονομικά σου, οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πάρα πολλές, γι’ αυτό προσπάθησε να μην κινηθείς εκτός προϋπολογισμού.

Διαβάστε Επίσης: Βρέθηκε η λύση για όλες αυτές που έχουν μικρό στήθος! Δείτε ποια!

Παρθένος

Γενικά
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ! ! ! Σήμερα, Παρθένε, μπορείς να αποτινάξεις από πάνω σου τη ρουτίνα της καθημερινότητας, που σε έχει κουράσει αρκετά. Θα δεις πολλές καταστάσεις από τη θετική τους πλευρά και θα αισθανθείς καλύτερα. Η διάθεσή σου θα είναι αρκετά ευχάριστη. Έχεις όλα τα φόντα για να επεξεργαστείς τις καλύτερες λύσεις σε προβλήματα που έχουν σχέση με άτομα της οικογένειας και σε αγχώνουν εδώ και καιρό.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Παρθένε, θα κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου και είναι σίγουρο, ότι θα αλλάξουν πολλά στη σχέση σας, ικανοποιώντας σας και τους δύο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Παρθένε, θα έχεις μια ισορροπία. Σήμερα, φρόντισε να διώξεις το άγχος που έχεις από την καθημερινότητα Στα οικονομικά σου, τα πολλά έξοδα που έχεις, δε σε αφήνουν να κάνεις το πρόγραμμα που θέλεις.

Ζυγός

Γενικά
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ! ! ! Θα έχεις έντονο το αίσθημα της επικοινωνίας σήμερα, Ζυγέ. Θα θελήσεις να μιλήσεις με δικά σου άτομα και να τους πεις πράγματα που σε κουράζουν και σε προβληματίζουν. Πέρασε την μέρα σου όσο καλύτερα μπορείς, ώστε να ξεφύγεις από το άγχος που έχεις μέσα στην εβδομάδα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε σήμερα, Ζυγέ, να κάνεις ένα πολύ καλό πρόγραμμα, ώστε να περάσεις όμορφα εσύ, αλλά και το ταίρι σου. Μην κάνεις συζητήσεις που μπορεί να χαλάσουν το ωραίο κλίμα στη σχέση σας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Ζυγέ, είναι σε πολύ καλό δρόμο. Φρόντισε να ξεχαστείς λίγο σήμερα, ώστε να ηρεμήσεις από την πίεση της καθημερινότητας. Στα οικονομικά σου, θα έχεις ανοδική πορεία και θα δεις να τακτοποιούνται πολλές εκκρεμότητες.

Διαβάστε επίσης: Γόνιμες μέρες: Πότε ΑΚΡΙΒΩΣ είναι πιο πιθανό να συλλάβετε – Υπολογισμός

Σκορπιός

Γενικά
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ! ! ! Μερικά θέματα που μπορεί να συμβούν σήμερα, Σκορπιέ, θα σε αποσυντονίσουν και θα σε βγάλουν από το πρόγραμμά σου. Καλό είναι, να κρατήσεις την ψυχραιμία σου. Στο οικογενειακό περιβάλλον, θα γίνουν συζητήσεις που μπορεί να σε φέρουν σε δύσκολη θέση. Είναι χρήσιμο, να έχεις προετοιμαστεί και προγραμματιστεί για κάθε ενδεχόμενο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Σκορπιέ, που είναι Κυριακή, φρόντισε να χαλαρώσεις και να περάσεις όσο καλύτερα γίνεται με το ταίρι σου. Μην αναφερθείς καθόλου σε υποθέσεις που μπορεί να έχεις στην υπόλοιπη καθημερινότητά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Σκορπιέ, κάνεις πάρα πολλά. Σήμερα, φρόντισε λίγο να χαλαρώσεις και από αύριο συνεχίζεις πάλι. Στα οικονομικά σου, καλό είναι σήμερα να κινηθείς κάπως συγκρατημένα.

Τοξότης

Γενικά
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ! ! ! Ξεκινάει μια πολύ καλή περίοδος για σένα, Τοξότη. Οι θετικές εξελίξεις, οι ελπίδες και ο δυναμισμός σου έρχονται να τονώσουν το ηθικό και την ψυχολογική σου κατάσταση. Με μεγάλη σου ανακούφιση θα διαπιστώσεις, ότι οι σκληροί κόποι και οι αγώνες που έκανες μέχρι τώρα, δεν πάνε χαμένοι. Φρόντισε σήμερα να περάσεις όσο καλύτερα γίνεται και να ξεκουραστείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα, Τοξότη, να μιλήσεις με το ταίρι σου και να κάνετε μαζί ένα πολύ καλό πρόγραμμα, ώστε να περάσεις όμορφα εσύ, αλλά κι εκείνο. Ο ερωτισμός σου και η καλή σου διάθεση θα έχουν τον πρωτεύοντα ρόλο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον επαγγελματικό τομέα, Τοξότη, έχεις φέρει τα πάντα εκεί που θέλεις. Σήμερα, φρόντισε να διώξεις το άγχος που μεταφέρεις από την περασμένη εβδομάδα. Τα οικονομικά σου θα σε προβληματίσουν έντονα, γι’ αυτό απόφυγε σήμερα να κάνεις πολλά έξοδα.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});



Αιγόκερως

Γενικά
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ! ! ! Μπορείς να κινηθείς επικεντρωμένα, Αιγόκερε, για να λύσεις συγκεκριμένα θέματα που σε προβληματίζουν. Ο δυναμισμός που θα έχεις σήμερα θα είναι μεγάλος και με ό,τι καταπιαστείς, θα το βγάλεις εις πέρας με τον καλύτερο τρόπο. Εκμεταλλεύσου την ευκαιρία που σου προσφέρει η μέρα για να ξεκουραστείς, πράγμα που θα σου δώσει πολλά αποθέματα ενέργειας.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η γοητεία που θα έχεις σήμερα, Αιγόκερε, αλλά κι ο ερωτισμός σου θα κάνουν το ταίρι σου να περνάει πολύ όμορφα μαζί σου. Έχε ένα πλήρες πρόγραμμα που θα σε ευχαριστήσει ψυχικά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Αιγόκερε, θα πάνε πολύ καλά. Σήμερα, φρόντισε να τα αφήσεις λίγο στην άκρη και να ξεκουραστείς, αφού έχεις πιεστεί αρκετά. Απόφυγε σήμερα να ξοδέψεις πολλά χρήματα, αφού ήδη έχεις βγει εκτός προϋπολογισμού.

Υδροχόος

Γενικά
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ! ! ! Μπορείς να ξεπεράσεις κάποιες ενδεχόμενες δυσκολίες, Υδροχόε μου, αρκεί να σκεφτείς πως θα προσαρμόσεις τη συμπεριφορά σου, καθώς σε μερικά πράγματα ίσως να φταις κι εσύ. Άλλαξε στάση απέναντι στα πράγματα και στα γεγονότα. Έχεις μεγάλο δυναμισμό και αυτοπεποίθηση, και δεν είναι τώρα η κατάλληλη στιγμή για να παρατήσεις μερικές καταστάσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Υδροχόε, φρόντισε να περάσεις όσο καλύτερα γίνεται και μη βάζεις το μυαλό σου στη διαδικασία να σκέφτεται καταστάσεις που έχουν υπάρξει στη σχέση σου κι έχουν περάσει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Υδροχόε, τα πράγματα δεν είναι άσχημα, οπότε καλό θα είναι σήμερα να προσπαθήσεις να ξεκουραστείς λίγο. Στα οικονομικά σου φρόντισε να κινηθείς με σύνεση και να μην κάνεις καθόλου άσκοπα έξοδα.

Ιχθύς

Γενικά
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ! ! ! Είσαι σε αναμονή, Ιχθύ μου, και περιμένεις κάποια πράγματα. Ηρέμησε, μην εκνευρίζεσαι, φρόντισε σήμερα να ξεκουραστείς και να ξέρεις, ότι θα έρθουν και θα είναι όλα πολύ καλά. Από αύριο, μπορείς να βάλεις καινούργιους στόχους και νέα θεμέλια σε θέματα, που υπάρχουν ήδη, αλλά είναι προβληματικά. Μην απογοητεύεσαι από τη στασιμότητα των ημερών.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου, Ιχθύ, πηγαίνει αρκετά καλά κι εσύ νιώθεις ικανοποίηση. Φρόντισε σήμερα να κάνεις κάτι πολύ ευχάριστο με το ταίρι σου, που θα σε αποφορτίσει από το άγχος που έχεις στην καθημερινότητά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Ιχθύ, είναι σε καλά επίπεδα. Μπορείς σήμερα να το ρίξεις λίγο έξω, περνώντας ξεκούραστα και ξέγνοιαστα. Πρέπει να δεις τα οικονομικά σου με περισσότερη σοβαρότητα και να μην παρασύρεσαι στα έξοδα, που σε έχουν θέσει εκτός προϋπολογισμού.

Πηγή: Oroskopos.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ