Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

ΠΑΡΘΕΝΑ ΖΩΗ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 138-139-140-141-142

Αυτά είναι τα νέα επεισόδια της καθημερινής σειράς ΠΑΡΘΕΝΑ ΖΩΗ που βλέπουμε στον ΑΝΤ1

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 138-139-140-141-142
ΔΕΙΤΕ ΣΕ VIDEO ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 138 ΕΔΩ 139 ΕΔΩ 140 ΕΔΩ 141 ΕΔΩ 142 ΕΔΩ

Επεισόδιο 138

Η Ζωή, με την βοήθεια της Σάρας, ρίχνει στάχτη στα μάτια της Σοφίας και έτσι δεν προδίδεται ο μυστικός επικείμενος γάμος της, με τον Παύλο. Παράλληλα ο Άρης αποκαλύπτει στην Κατερίνα πως ο Βίκτωρας γνώριζε τον δεσμό του με την Ζωή και ότι εκείνος τον ανάγκασε να χωρίσει, χωρίς όμως να της αποκαλύψει με τι τρόπο τον εκβιάζει. Η Κατερίνα επισκέπτεται τον Βίκτωρα και τον απειλεί να σταματήσει, να πιέζει τον Άρη, αλλιώς θα αποκαλύψει στην Μαρίνα, το δικό του ένοχο μυστικό.

Η Σάρα παρασέρνει για ακόμα μια φορά τον Μάρκο και τον φιλάει με απώτερο σκοπό να τους δει η Σοφία, όμως το σχέδιο χαλάει καθώς τελικά τους βλέπει ο Παύλος. Η μεγάλη μέρα φτάνει και η Ζωή με τον Παύλο ετοιμάζονται για τον γάμο τους. Την ίδια στιγμή ο Άρης αποφασίζει να καταγγείλει στην οικονομική Δίωξη το ξέπλυμα που γίνεται στην Travelfun, ενώ η Φοίβη φροντίζει ο Άρης να μάθει τον μυστικό γάμο…


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});


Επεισόδιο 139

Όλα είναι έτοιμα για το γάμο. Η Κική παρόλα αυτά ελπίζει πως η αναγγελία του γάμου που η Φοίβη άφησε στο γραφείο του Άρη να τον αναγκάσει να επέμβει και να τον σταματήσει. Η Μαρίνα αδημονεί να τελειώσει επιτέλους η τελετή και ο Άρης να βρεθεί προ τετελεσμένου. Από την άλλη η Σάρα πιστεύει πως κερδίζει το παιχνίδι εναντίον της Σοφίας, μέχρι που ο Μάρκος της ζητάει να εξαφανιστεί από τη ζωή του.

Η Κατερίνα πιάνει στα πράσα τον Παύλο που ετοιμάζεται να παντρευτεί κρυφά και ενώ της κακοφαίνεται και διαφωνεί για τους λόγους, του δίνει τελικά την ευχή της. Ο Άρης αργεί να βρει την εφημερίδα με την αναγγελία, αλλά και ο γάμος έχει κάποια καθυστέρηση. Ο Άρης τρέχει να εμποδίσει την τελετή, ενώ η Κική και η Φοίβη αγωνιούν για το αποτέλεσμα. Άραγε θα προλάβει;


Επεισόδιο 140

Ο Άρης δεν προλαβαίνει να χαλάσει τον γάμο και καταρρακώνεται στην θέα της Ζωής ως σύζυγο του Παύλου. Η Ζωή δεν αντιλαμβάνεται ποτέ την παρουσία του και προσπαθεί να δείξει πως είναι ευτυχισμένη με την απόφασή της. Η Σάρα στέλνει μια φωτογραφία στην Σοφία, μ’ εκείνην και τον Μάρκο να φιλιούνται.

 Η Σοφία τσακώνεται άσχημα με τον Μάρκο, ο οποίος μάταια προσπαθεί να την πείσει ότι δεν είναι ερωτευμένος με την Σάρα. Ο εφιάλτης της Μαρίνας γίνεται πραγματικότητα, όταν ο Άρης της αποκαλύπτει τον έρωτα του για την Ζωή και φεύγει απ’ το σπίτι. Η Μαρίνα ζητά απ’ τον Βίκτωρα να βγάλουν απ’ την μέση την Ζωή αλλά εκείνος της το αρνείται. Τότε η Μαρίνα επισκέπτεται την Σάρα και της προτείνει το τέλειο σχέδιο για να εξοντώσουν την Ζωή, προσφέροντας της κι ένα αναπάντεχο δώρο.


Επεισόδιο 141

Η Σάρα ακούει το σχέδιο της Μαρίνας και ενθουσιάζεται με την προοπτική που ανοίγεται μπροστά της. Ο Παύλος συμπαραστέκεται στη Ζωή, που έχει απογοητευτεί μ’ αυτό που έκανε ο πατέρας της στη Σοφία. Ο Άρης φτάνει σε συμφωνία με το Βίκτωρα, λέγοντάς του πως ο γάμος του τελείωσε, αλλά θα συνεχίσει το ξέπλυμα, αρκεί να μην πειράξουν τη Ζωή.

Ο Μάρκος ψάχνει ευκαιρία να δει τη Σοφία και να της εξηγήσει. Εκείνη τσακώνεται μαζί του και τον διώχνει, ενώ η κατάσταση της υγείας της επιδεινώνεται ραγδαία. Η Μαρίνα πιάνει τον Παύλο και του λέει ότι ο Άρης τη χώρισε και τώρα σειρά έχει ο δικός του γάμος. Ο Άρης διακόπτει την κουβέντα, θέλοντας να μιλήσει ο ίδιος στον Παύλο…την ίδια στιγμή η Σάρα προσεγγίζει τη Ζωή βάζοντας μπροστά στο δολοφονικό σχέδιο που έστησε με τη Μαρίνα. 


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});


Επεισόδιο 142

Η άρνηση του Παύλου να δεχτεί τις εξηγήσεις του Άρη και η έντονη αντίδρασή του, φέρνει τον Άρη πάλι σε αδιέξοδο. Όλοι όμως αγνοούν πως η Ζωή έχει ήδη πέσει στην παγίδα της Σάρας και δεν υπάρχει ελπίδα να ξεφύγει από εκεί. Η Σοφία σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο παλεύει για τη ζωή της, ενώ ο Άρης υποψιάζεται τον Βίκτωρα για την εξαφάνιση της Ζωής.

Όλοι την ψάχνουν και ανησυχούν αλλά ένα μέϊλ της Σάρας σταλμένο από το κινητό της Ζωής, τους παγώνει και τους αποπροσανατολίζει. Η σύγκρουση ανάμεσα στον Άρη και τον Παύλο είναι πια αναπόφευκτη, ενώ η Σάρα απολαμβάνει την απόλυτη νίκη της πάνω στους δύο άντρες που θεωρεί πως της κατέστρεψαν τη ζωή. Η εκδίκησή της πια είναι πολύ κοντά…

ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 143-144-145-146-147 ΕΔΩ
148-149-150-151-152 ΕΔΩ


Επεισόδια

135 ΕΔΩ
136 ΕΔΩ
137 ΕΔΩ
138 ΕΔΩ
139 ΕΔΩ
140 ΕΔΩ
141 ΕΔΩ
142 ΕΔΩ
Για την αρχική σελίδα ΠΑΡΘΕΝΑ ΖΩΗ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Ακολουθήστε στο facebook τη σελίδα ΠΑΡΘΕΝΑ ΖΩΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 74 (VIDEO)

Δείτε τα νέα επεισόδια της δραματικής σειράς ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ που ξεκίνησε στο MEGA. ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 74 Η Φανή επιστρέφει για μια τελευταία φορά στην κάμαρα του Πέτρου, για να...