Μαρτύρια βίωναν 5 παιδιά, ηλικίας 9 έως 16 ετών, στον Άγιο Δημήτριο, τα οποία ζούσαν σε άθλιες συνθήκες στις οποίους τους υποχρέωνε ο πατέρας τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πατέρας ανάγκαζε τα μεγαλύτερα παιδιά (17 και 14 ετών) να σκάβουν το καλοκαίρι χωρίς να υπάρχει κάποιος ιδιαίτερος λόγος, να μαζεύουν σκουπίδια και ξύλα για την ξυλόσομπα.

Επιπλέον, τα ανάγκαζε να ζητιανεύουν για να βγάζουν λεφτά και να του τα δίνουν, ενώ κάποιες φορές τα άφηνε νηστικά και τα κακοποιούσε!

Πριν από λίγες μέρες, ο συγκεκριμένος πατέρας υποχρέωσε ξανά τα παιδιά του σε κάποια εξεφτελιστική πράξη με αποτέλεσμα, εκείνα να αρνηθούν πεισματικά. Τότε, εκείνος απείλησε να τα σκοτώσει με ένα μαχαίρι.

Τα παιδιά πανικοβλήθηκαν και πήγαν στο σχολείο όπου περιέγραψαν το μαρτύριό τους. Το σχολείο ενημέρωσε την κοινωνική υπηρεσία του δήμου, εκείνη την αστυνομία και με εισαγγελική παρέμβαση, ο άντρας συνελήφθη.

Κάτοικος της περιοχής δήλωσε στο «Epsilon» ότι η μητέρα ήθελε να κάνει ασφαλιστικά μέτρα κατά του άντρα της για όσα έκανε. Υποστήριξε ότι ήταν βίαιος και ότι πετούσε φαγητό που έφερναν κοινωνικές υπηρεσίες ή το Χαμόγελο του Παιδιού στην οικογένεια.

topontiki.gr
+1 επιπλέον

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ
 
Top