Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Survivor 2 – Διαρροή: Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα! Η ανατροπή και το έπαθλο…άλλου επιπέδου!

Χαμός προβλέπεται να γίνει και στο σημερινό επεισόδιο του Survivor με τις δύο ομάδες να δίνουν μάχη και στον στίβο αλλά και στις καλύβες μιας και ισορροπίες θα αλλάξουν κατά πολύ!

Η μετάνοια της Δαλάκα και το καρφί του Μουρούτσου.

Η Κατερίνα Δαλάκα τώρα που έφυγε η Ξένια, αποφάσισε να ανασυγκροτηθεί και να φτιάξει τις σχέσεις τις με τους άντρες των “Διάσημων”. Η αθλήτρια έπιασε τον Μιχάλη Μουρουτσο και του ζήτησε δημόσια συγγνώμη για την συμπεριφορά της αλλά και για όσα τους κατηγόρησε: “Δεν ήθελα να πληγώσω κανέναν!”, είπε χαρακτηριστικά!

Από την άλλη ο Μιχάλης Μουρούτσος μπορεί να έδειξε διατεθειμένος να κάνουν μία νέα αρχή όμως έριξε το καρφί του προς την Κατερίνα λέγοντας: “Ήταν πολύ άδικα όλα αυτά που βγήκαν από το στόμα της για εμάς!”, αποκαλύπτοντας την ενόχληση του.

Σφαγή στους Μαχητές.

Το κλίμα στους Μαχητές πάει από το κακό στο χειρότερο! Συγκεκριμένα η Ροδάνθη νιώθει πολύ αδικημένη από την Μελίνα. Μπορεί να είναι χαμηλών τόνων όμως… η ίδια δήλωσε πως ο κόμπος έφτασε στο χτένι και δεν θέλει να έχει καμία επαφή με την συμπαίκτρια της ούτε μέσα αλλά ούτε έξω στο παιχνίδι.


Ο στίβος μάχης και η μεγάλη νίκη.

Ένας άκρος απαιτητικός αγώνας και σήμερα για Μαχητές και Διάσημους… Ένας αγώνας για το έπαθλο το οποίο είναι… πολλών επιπέδων! Ποια ομάδα όμως θα τα καταφέρει…

Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες του Youweekly.gr… οι Μαχητές θα ζορίσουν πάρα πολύ τους Διάσημους και σήμερα θα κάνουν την ανατροπή!

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

 Σίγουρη διαρροή ωστόσο, όπως κάθε φορά λίγο πριν το επεισόδιο…

Πηγή: youweekly.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ