Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Άδωνις για Novartis: Έθεσα αμέσως υπ’ όψιν του Μητσοτάκη την παραίτησή μου

Από την πρώτη στιγμή που ξέσπασε το σκάνδαλο Novartis, o Άδωνις Γεωργιάδης έθεσε την παραίτησήτου στη διάθεση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη.

Αυτό αποκάλυψε ο πρώην υπουργός Υγείας της ΝΔ, με επιστολή του προς την εφημερίδα «Δημοκρατία».

Μεταξύ άλλων αναφέρει πως: «Το ανώνυμο κείμενο που συμπεριλαμβάνεται στη Δικογραφία δεν με αφορά. Δεν έχω παραλάβει τέτοιο κείμενο από τον κ.Φρουζή…. Πρέπει να έχει επαφές ένας πολιτικός και υπουργός με επιχειρηματίες; Απερίφραστα ναι είναι η απάντησή μου. Για να υπηρετήσεις το Δημόσιο συμφέρον θα κάνεις ό,τι χρειάζεται, διότι η πολιτική κρίνεται εκ του αποτελέσματος».

Όσον αφορά για το θέμα της παραίτησής του τονίζει πως: «…πριν καν ξεσπάσει η σκευωρία, έσπευσα στον Κ. Μητσοτάκη και του έθεσα υπ’ όψιν την παραίτησή μου. Αυτή είναι πάντα στη διάθεσή του, καθώς αυτός με διόρισε αντιπρόεδρο της ΝΔ. Ο πρόεδρος δεν συζήτησε δεν συζήτησε καν αυτό το ενδεχόμενο, στηρίζοντάς με εμπράκτως και σταθερά. Άλλωστε ξέρει πολύ καλά έκανα τι έκανα στη θητεία μου στο υπουργείο Υγείας, καθώς τότε είχαμε σταθερή συνεργασία και δεν πίστεψε ποτέ καμία από αυτές τις συκοφαντίες. Τον Ευχαριστώ για την Εμπιστοσύνη».

newpost.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ασπρόπυργος: Εντοπίστηκε νεκρός Ρομά μετά από συμπλοκή

Ο άνδρας υπέκυψε στα τραύματά του ενώ τον μετέφεραν στο νοσοκομείο. Άγρια συμπλοκή μεταξύ Ρομά σημειώθηκε στον Ασπρόπυργο το βράδυ της Καθαράς Δευτέρας με έναν...