Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

ΝΔ: Πολιτική συγκέντρωση στο μπουζουξίδικο «Frangelico» με Χατζηδάκη – Ασημακοπούλου (Photo)

«Η Ελλάδα της επόμενης μέρας» ήταν το θέμα της πολιτικής εκδήλωσης της Νέας Δημοκρατίας που πραγματοποιήθηκε στο μπουζουξίδικο… Frangelico επί της οδού Ποσειδώνος. 
Η εκδήλωση της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Αλίμου είχε πολύ κόσμο με τα κορυφαία στελέχη της ΝΔ Κωστή Χατζηδάκη και Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου, να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό. 
Σύμφωνα με πληροφορίες στο «Frangelico» έγινε του…Χατζηδάκη, καθώς ο γνωστός για τον ήπιο λόγο και την ευγένειά του, Αντιπρόεδρος της ΝΔ, ξάφνιασε πολλούς φίλους της ΝΔ, αφού «εξερράγη» κατά την τοποθέτησή του για την διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝ.ΕΛ, που όπως είπε «αφήνουν πίσω καμένη γη». 
Πέραν του Κωστή Χατζηδάκη, οι φίλοι της ΝΔ γοητεύτηκαν και από την σκιώδη Υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής, Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου. Η βουλευτής εντυπωσίασε τόσο με την ωραία της εμφάνιση, όσο και με την σκληρή κριτική που άσκησε στην κυβέρνηση. 
Η πρόσκληση της Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου 
topontiki.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΡΗΜΗ ΧΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 7-8 (VIDEO)

Δείτε τα νέα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς ΕΡΗΜΗ ΧΩΡΑ που θα βλέπουμε στην ΕΡΤ. ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 7-8 Επεισόδιο 7 Ο Λουκάς βλέπει τα απειλητικά σημάδια και μπροστά στον κίνδυνο...