Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Αποκάλυψη! Elif: Αυτό είναι το τραγικό φινάλε της σειράς!

Δραματικό θα είναι το φινάλε της σειράς «Elif», καθώς η Αρζού βρίσκεται πλέον σε δεινή θέση και κινδυνεύουν να αποκαλυφθούν όλες οι παρανομίες που έχει κάνει, ο Κενάν έχει εξαφανιστεί, ενώ ο γάμος της Ζεϊνέπ και του Σελίμ βάφεται με αίμα. Το Youweekly.gr, σας παρουσιάζει κατ’ αποκλειστικότητα όσα θα συμβούν στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς του STAR.

Από την Γιάννα Παπανικολάου…

Ο Μελίχ εμφανίστηκε σε προηγούμενα επεισόδια της σειράς και όπως είδατε πρόκειται για έναν νέο ο οποίος αγόρασε το κτήμα που η οικογένεια Εμιρόγλου είχε βγάλει προς πώληση. Εκείνος δείχνει αρκετά συμπαθής και οικείος στα μέλη της οικογένειας και γρήγορα κερδίζει την εύνοιά τους. Ωστόσο ο ρόλος του δεν είναι τόσο καθαρός και τίμιος όσο φαίνεται, καθώς κρύβει ένα συγκλονιστικό μυστικό από το παρελθόν… 


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Ο ίδιος είναι γιος της οικογένειας που ζούσε πριν από χρόνια στο συγκεκριμένο κτήμα. Η σκηνή κάνει flashback και μας πάει στη νύχτα που οι γονείς του δολοφονήθηκαν. Ενας άντρας εισβάλει στο σπίτι τους και τους λέει: «Φύγετε αμέσως από αυτό το μέρος». Τόσο η γυναίκα όσο και ο άντρας αντιστέκονται: «Και πού να πάμε; Εδώ είναι το σπίτι μας, ο τόπος μας! Δεν πάμε πουθενά». Ωστόσο ο άνδτας επιμένει: «Δεν με ενδιαφέρει, μέχρι αύριο το βράδυ να έχετε φύγει. Αυτό θέλει η κυρία Αλιγέ». Το ζευγάρι συνεχίζει να αντιστέκεται, ενώ ο μικρός Μελίχ κρύβεται κάτω από το κρεβάτι και βλέπει μπροστά στα αθώα παιδικά μάτια του τους γονείς του να δολοφονούνται. Πίσω στο σήμερα, ο Μελίχ βρίσκεται στον τάφο των γονιών του και ορκίζεται να πάρει εκδίκηση από την Αλιγέ και την οικογένεια Εμιρόγλου.

Ωστόσο το μεγάλο μυστικό που κρύβει ο Μελίχ είναι η χαμένη του αδελφή, η Μελέκ, που μυστηριωδώς εξαφανίστηκε το βράδυ της δολοφονίας των γονιών του. Η αλήθεια δεν θα αργήσει να φανεί καθώς ο Μελίχ μαθαίνει πως η αδελφή του είχε ένα σημάδι εκ γενετής στο μπράτσο της. Σημάδι που έχει και η Μελέκ! Ετσι τα δύο αδέλφια βρίσκονται ξανά και αναπληρώνουν τον χαμένο τους χρόνο. Στο μεταξύ, αποκαλύψεις θα γίνουν και για την Αρζού, η οποία στήριξε όλη της τη ζωή πάνω σ’’ ένα ψέμα προκειμένου να μείνει στην οικογένεια Εμιρόγλου και να απολαμβάνει τα προνόμια που της παρέχει. Μέσα στο ψέμα αυτό ήταν και η απόκρυψη της πατρότητας της Τουγκτσέ, αφού δεν είναι παιδί του Κενάν αλλά του Σερντάρ, ενός πρώην δεσμού της που θα εμφανιστεί για να διεκδικήσει την κόρη του.

Η απαγωγή της Ζεϊνέπ

Η Αϊσέ δυστυχώς στα επόμενα επεισόδια θα πεθάνει, ωστόσο λίγο πριν θα αποκαλύψει στον Σελίμ την αλήθεια για την Ελίφ: «Η Ελίφ είναι παιδί του Κενάν». Ο Σελίμ σοκάρεται, ενώ η Αϊσέ αφήνει την τελευταία της πνοή. Ολοι στο κτήμα συγκλονίζονται από το θάνατο αυτό και περισσότερο η μικρή Ελίφ, αφού πλέον έχασε και το μοναδικό της στήριγμα. Το κοριτσάκι είναι στενοχωρημένο, κάθεται μόνο του, δεν τρώει και κλαίει συνέχεια. Αυτή η εικόνα συγκλονίζει τη μικρή Τουγκτσέ, η οποία όσο και να μη θέλει την Ελίφ, στενοχωριέται που την βλέπει σ’ αυτή την κατάσταση. Ετσι την πλησιάζει και τη στηρίζει, ενώ προσπαθεί να της φτιάξει το κέφι.

Στο μεταξύ, η Ζεϊνέπ και ο Σελίμ αποφασίζουν να παντρευτούν, όμως η Αλιγέ δεν βλέπει με καλό μάτι το γάμο αυτό. Βλέποντας ότι δεν μπορεί να τους χωρίσει με διάφορες παγίδες που τους στήνει, αποφασίζει να πάρει πιο δραστικά μέτρα. Ετσι βάζει να απάγουν την κοπέλα λίγα 24ωρα πριν το γάμο της. Ο Σελίμ έχει τρελαθεί από την αγωνία του και ανακοινώνει στην οικογένειά του: «Η Ζεϊνέπ εξαφανίστηκε». Ολοι σοκάρονται, εκτός από την Αρζού, η οποία και έχει κρυφακούσει τα σχέδια της πεθεράς της. Ωστόσο ο Μελίχ καταφέρνει να μάθει πως η Αλιγέ βρίσκεται πίσω από αυτό και έτσι την αναγκάζει να κάνει πίσω στα σχέδιά της.

Καρέ-καρέ ο ματωμένος γάμος

Η μέρα του γάμου ξημερώνει και η Αρζού είναι προβληματισμένη, καθώς ο Σερντάρ συνεχίζει να την εκβιάζει: «Ή θα πάρεις το παιδί μας και θα έρθεις μαζί μου ή θα μάθει η Τουγκτσέ πως είναι κόρη μου». Παράλληλα, ο Σελίμ ξυπνάει από έναν εφιάλτη και τηλεφωνεί στη Ζεϊνέπ για να δει αν όλα είναι καλά. Η Αλιγέ τον ρωτάει γιατί είναι σκυθρωπός και εκείνος της απαντάει: «Εχω ένα κακό προαίσθημα μέσα μου», αλλά η μητέρα του τον παρακαλεί να χαρεί αυτή τη μέρα όσο μπορεί. Στο μεταξύ, ένας από τους εργάτες του κτήματος ενημερώνει τον Μελίχ πως ο Κενάν, ο οποίος είναι εξαφανισμένος για μέρες από την Αρζού, θα δώσει το «παρών» στο γάμο του Σελίμ και της Ζεϊνέπ και πως βρίσκεται καθ’ οδόν. Η Ζεϊνέπ είναι έτοιμη και περιμένει τον Σελίμ να πάει στο σπίτι να την πάρει για να πάνε το βράδυ στο κτήμα όπου θα τελεστεί ο γάμος. Κι ενώ η κοπέλα περιμένει τον μέλλοντα σύζυγό της, εκεί φτάνει ο Μουράτ: «Συγχώρεσέ με, αδελφή μου! Εκανα πολλά λάθη στο παρελθόν κι έχω μετανιώσει! Θέλω πολύ να είστε για πάντα ευτυχισμένοι μαζί με τον Σελίμ». Τα δύο αδέλφια αγκαλιάζονται.

Την ίδια στιγμή, ένας από τους εργάτες στο κτήμα αλλάζει το CD της μουσικής κρυφά μετά από εντολή του Μελίχ. Το βράδυ η Μελέκ αποχαιρετάει από το σπίτι την «ελεύθερη» Ζεϊνέπ και της εύχεται κάθε ευτυχία. Η ίδια δεν θα μπορέσει να παρευρεθεί στο γάμο μιας και θα γίνει στο κτήμα παρουσία όλης της οικογένειας Εμιρόγλου. Εξω από το κτήμα έχει φτάσει ο Ερκούτ και η Αρζού πάει κοντά του. «Ηρθα να δω τη Ζεϊνέπ για τελευταία φορά», λέει εκείνος και η Αρζού του λέει: «Νομίζεις ότι όλα τελείωσαν; Ακόμα δεν έχουν βάλει τις υπογραφές, μπορείς να τη διεκδικήσεις ξανά». «Τι θέλεις να κάνω πια; Δεν βλέπεις; Ολα τελείωσαν, αφού αγαπιούνται», της λέει εκείνος.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

 Ο Σελίμ και η Ζεϊνέπ πάνε στο χώρο της πισίνας και χορεύουν ένα χορό προτού ξεκινήσει ο γάμος τους. Η Αρζού πάει τον Ερκούτ στο δωμάτιο του ζευγαριού: «Μάντεψε τίνος δωμάτιο είναι αυτό. Εδώ θα περάσουν την υπόλοιπη ζωή τους». Μετά τον βγάζει στο μπαλκόνι και του λέει: «Κοίτα τους; Σου ράγισαν την καρδιά και εσύ θα το αφήσεις να περάσει έτσι;», και παράλληλα του δίνει ένα όπλο. Ο γάμος πραγματοποιείται και ο Ερκούτ δεν καταφέρνει να πατήσει τη σκανδάλη. «Είσαι φοβητσιάρης και αδύναμος», του λέει η Αρζού. Την ίδια ώρα, αντί να ξεκινήσει να παίζει σε βίντεο όμορφες στιγμές του ζευγαριού, αρχίζει να παίζει ένα βίντεο που δείχνει την Αρζού να κάθεται σε μια καρέκλα και μια φωνή να την προτρέπει: «Τώρα θα μιλήσεις μπροστά σε όλους για όλες τις βρομιές που έχεις κάνει στους ανθρώπους! Θα τα εξηγήσεις όλα ένα προς ένα». Η Αρζού το βλέπει από το μπαλκόνι, αρπάζει το όπλο που κρατάει ο Ερκούτ και πυροβολεί τη Ζεϊνέπ!

Αναλυτικό ρεπορτάζ στο περιοδικό TV24 που κυκλοφορεί….

Πηγή: youweekly.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΗΛΕΚΤΡΑ: Ο Παύλος μεθυσμένος συναντάει την Ηλέκτρα έξω από την καλύβα

Ραγδαίες εξελίξεις στο σημερινό επεισόδιο της σειράς  ΗΛΕΚΤΡΑ που βλέπουμε στην ΕΡΤ Η Ηλέκτρα με τις κόρες της βρίσκονται στην καλύβα του δάσους, κάνοντας, έτσι, πράξη...