Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

ELIF: Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο 6/3

H Μελέκ θα κινδυνέψει από έναν μεθυσμένο όμως θα επέμβουν ο Βεϊσέλ και ο Μουράτ. Ο Μουράτ θα δεχτεί μια μαχαιριά και η Μελέκ θα το σκάσει.
Η Ζεϊνέπ εξακολουθεί να είναι κλειδωμένη στο δωμάτιο της και ανησυχεί για τη Μελέκ.
Ο Μελίχ κρυφά, καταστρέφει τα λουλούδια του Κενάν στο θερμοκήπιο. Η Μελέκ περνάει τη νύχτα κοντά στο σπίτι και όταν ο Βεϊσέλ και ο Μουράτ φεύγουν, προσπαθεί να βοηθήσει τη Ζεϊνέπ αλλά δεν τα καταφέρνει να ξεκλειδώσει. Η Ζεϊνέπ λέει στη Μελέκ ότι ο Κενάν έφτασε στο σπίτι τους. Η Μελέκ δεν θέλει να τη βρει ο Κενάν και η Ζεϊνέπ τη συμβουλεύει να πάει στη δουλειά της.
Η Μελέκ λέει στην Αϊσέ τι συνέβη και της ζητάει να της φέρει την Ελίφ.
Η Μελέκ προσπαθεί να παραμείνει δυνατή και ελπίζει πως σύντομα θα ενωθεί ξανά με την κόρη της. Ο Βεϊσέλ και ο Μουράτ ανοίγουν το πλυντήριο αυτοκινήτων αλλά το ενδιαφέρον του Ερκούτ για τη Ζεϊνέπ ενοχλεί τον Μουράτ.

Ο Βεϊσέλ αφήνει τη Ζεϊνέπ να βγει από το σπίτι και ζητάει από τον Μουράτ να την παρακολουθήσει. Η Ζεϊνέπ όμως συνειδητοποιεί την παγίδα και καταφέρνει να ξεφύγει από τον Μουράτ αλλά πέφτει πάνω στον Ερκούτ. Ο Σελίμ βλέπει τη Ζεϊνέπ και τον Ερκούτ να μιλάνε και δεν του αρέσει καθόλου αυτός ο άντρας. Όταν η Αρζού συνειδητοποιεί πως δεν μπορεί να ελέγξει την Ελίφ όσο μένει με την Αϊσέ στο παράρτημα, αποφασίζει να τη βάλει να μείνει στο δωμάτιο της Τουγκτσέ με τη δικαιολογία ότι θέλει να μάθει στην κόρη της να μοιράζεται. Όλοι βρίσκουν λογική την εξήγηση αλλά η Τουγκτσέ αναστατώνεται. Η Αρζού ζητάει από τον Βεϊσέλ να συναντηθούν. Η Αϊσέ είναι πολύ ενοχλημένη από την απόφαση της Αρζού σχετικά με την Ελίφ αλλά δεν μπορεί να κάνει κάτι για να την αλλάξει. Η Ελίφ δεν θέλει να μείνει στο ίδιο δωμάτιο με την Τουγκτσέ γιατί η μητέρα της θα την ψάχνει και δεν θα μπορεί να τη βρει. Η σκέψη αυτή τη βυθίζει σε θλίψη. Ο Κενάν και οι υπάλληλοι του ξαφνιάζονται όταν βλέπουν τα κατεστραμμένα λουλούδια. Ο Κενάν πιστεύει πως κάτι άλλο κρύβεται πίσω από αυτή την πράξη…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΗΛΕΚΤΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 118 (VIDEO)

Δείτε το νέο επεισόδιο της σειράς ΗΛΕΚΤΡΑ που βλέπουμε στην ΕΡΤ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 118 «Μείνε μακριά από το παιδί μου», ουρλιάζει έξαλλη η Ηλέκτρα στον Παύλο. Ο Νάσος έχει...