Δείτε τι θα συμβεί στα νέα επεισόδια της σειράς ELIF

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 51-52-53
ΔΕΙΤΕ VIDEOS ΑΠΟ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 51 ΕΔΩ 52 ΕΔΩ 53 ΕΔΩ

Eπεισόδιο 51

 Ο Κενάν επισκέπτεται τη Μελέκ στο νοσοκομείο. Εκεί μαθαίνει ότι έχει πάθει πνευμονία, λόγω των κακών συνθηκών διαβίωσής της. Οι γιατροί του λένε ότι χρειάζεται φροντίδα και να παίρνει τα φάρμακά της. Στη συνέχεια λέει στην Αϊσέ,αν χρειαστεί κάτι, να τον πάρει τηλέφωνο και φεύγει χωρίς να μιλήσει στη Μελέκ.Η Ζεϊνέπ μιλάει με τους γιατρούς και μαθαίνει ότι η Μελέκ θα βγει την επομένη, αλλά πρέπει να ζήσει σε καλύτερες συνθήκες.

Αρχίζει να ψάχνει για σπίτι και ο Σελίμ τη βοηθάει. Βρίσκουν ένα σπίτι, το οποίο είναι πολύ ακριβό για τη Ζεϊνέπ, αλλά ο Σελίμ τακτοποιεί το θέμα με τον μεσίτη, χωρίς η Ζεϊνέπ να το γνωρίζει. Η Μελέκσοκάρεται όταν μαθαίνει ότι ο Κενάν την πήγε στο νοσοκομείο. Φοβάται ότι μπορεί να δει την Ελίφ. Είναι όμως χαρούμενη για το γεγονός ότι η Ζεϊνέπ βρήκε σπίτι.Η Πελίν ζηλεύει που ο Σελίμ με τη Ζεϊνέπ ψάχνουν μαζί για σπίτι. Πηγαίνει στο καφέ και λέει στη Ζεϊνέπ ότι τα χρήματα για τα φάρμακα τα έχει δώσει ο Σελίμ, επειδή τη λυπόταν. Η Ζεϊνέπ αισθάνεται προσβεβλημένη και λέει στον μεσίτη να δώσει πίσω τα χρήματα που πήρε από τον Σελίμ.

Στη συνέχεια βρίσκει ένα σπίτι που μπορεί να πληρώσει μόνη της.Η Αϊσέ φεύγει από το νοσοκομείο μαζί με την Ελίφ, γιατί δε θέλει να τη δει ο Κενάν. Φοβάται μην ξεφύγει κάτι από την Ελίφ και την κρατάει συνέχεια δίπλα της. Η Ελίφ είναι θλιμμένη γιατί θέλει να μείνει με τη μητέρα της…

ELIF: Το τραγικό φινάλε των γυναικών! Διαβάστε πρώτοι τις δραματικές εξελίξεις!

Επεισόδιο 52

 Ο Σελίμ μαθαίνει από τον μεσίτη ότι η Ζεϊνέπ νοίκιασε το πρώτο φτηνό σπίτι που είχαν δει μαζί και πηγαίνει εκεί. Η Ζεϊνέπ τού λέει ότι γνωρίζει πως εκείνος πλήρωσε για τα φάρμακα. Πριν προλάβει να της εξηγήσει ο Σελίμ, εκείνη του λέει ότι δεν θέλει να την λυπάται και τον διώχνει. Ο Σελίμ είναι πολύ νευριασμένος με την Πελίν, την βρίσκει στη σχολή και μαλώνουν.

Η Αρζού θέλει να ξεπληρώσει άμεσα τον Μελίχ αλλά δεν της έχει απομείνει τίποτα, εκτός από τις μετοχές στην εταιρία.Ο Μελίχ ανακαλύπτει ότι ο Κενάν δεν είναι ο μοναδικός μέτοχος στην εταιρία και θέλει να βρει ποιοι είναι οι υπόλοιποι. Η εταιρία ανήκει στην οικογένεια. Το 85% είναι των Αλιγιέ και Κενάν και το υπόλοιπο 15% των Ιπέκ, Σελίμ και Αρζού. Ο Μελίχ παίρνει τηλέφωνο την Αρζού και της ζητάει να συναντηθούν…

Επεισόδιο 53 

Ο Μελίζ ζητάει από την Αρζού τις μισές μετοχές της, ώστε να ξεπληρωθεί το χρέος της. Η Αρζού τον κατηγορεί ότι προσπαθεί να την εκμεταλλευθεί και τον διώχνει, αντιλαμβανόμενη ότι ο Μελίχ είναι πολύ πιο επικίνδυνος απ’ όσο νόμιζε. Δεν ξέρει τι να κάνει. Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, λαμβάνει ένα e-mail από κάποιον που υπογράφει ως «Ο Άνθρωπος που Γνωρίζει», ο οποίος λέει πως ξέρει ότι η Αρζού έριξε την Ελίφ σε έναν γκρεμό.

Αποφασίζει να χρησιμοποιήσει τον Βεϊσέλ ώστε να ξεφορτωθεί τον Μελίχ.Η Τουγκσέ προσπαθεί να σπρώξει την Ελίφ από ένα δέντρο και πέφτει κάτω η ίδια και λιποθυμάει. Η Ελίφ τρομάζει, τρέχει και ειδοποιεί τον Χασάν. Η Αϊσέ τρομοκρατείται όταν βλέπει τον Χασάν να κουβαλάει την Τουγκσέ. Εκείνη συνέρχεται και κατηγορεί την Ελίφ, αλλά ο Χασάν λέει την αλήθεια. Η Αλιγιέ και ο Κενάν έχουν κουραστεί με την αδιαφορία της Αρζού για το παιδί της.Η Ελίφ λέει στην Αϊσέ τα πάντα για το περιστατικό. Εκείνη εκνευρίζεται, αλλά δεν έχει βοήθεια από πουθενά.

Ο Κενάν ζητάει από τον Χασάν να βρει τη διεύθυνση της Μελέκ και μαθαίνει τη διεύθυνση του καφέ.Η αστυνομία αναζητά τον Βεϊσέλ. Οι αστυνομικοί πηγαίνουν στο καφέ όπου μαθαίνουν για το πλυντήριο αυτοκινήτων.Όταν φτάνει στο καφέ, ο Μουράτ μαθαίνει ότι η αστυνομία έψαχνε τον πατέρα του και ότι έχει βρει τη διεύθυνση του πλυντηρίου. Τον παίρνει τηλέφωνο και τον ενημερώνει. Εκείνος φεύγει από το πλυντήριο αλλά είναι απελπισμένος.Ο Βεϊσέλ πιστεύει ότι η Αρζού τον έχει καταδώσει στην αστυνομία και έχει εκνευριστεί. Την παίρνει τηλέφωνο και δεν πιστεύει τις εξηγήσεις της αλλά δέχεται να συναντηθούν. Ζεϊνεπ και Μελέκ προσπαθούν να επισκευάσουν το διαλυμένο σπίτι, που έχουν νοικιάσει, ενώ η Ζεϊνέπ προσπαθεί να συνεχίσει τις σπουδές της. Ο Σελίμ είναι πολύ εκνευρισμένος μαζί της και δεν την χαιρετάει στη σχολή. Όταν τρία αγόρια την ενοχλούν στην καφετέρια της σχολής, ο Σελίμ παρεμβαίνει, αλλά και πάλι δεν της μιλάει…

ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 54-55-56-57-58 ΕΔΩ 59-60-61-62-63 ΕΔΩ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

45 ΕΔΩ
46 ΕΔΩ
47 ΕΔΩ
48 ΕΔΩ
49 ΕΔΩ
50 ΕΔΩ
51 ΕΔΩ
52 ΕΔΩ
53 ΕΔΩ
54-55-56-57-58 ΕΔΩ
59-60-61-62-63 ΕΔΩ
Για την αρχική σελίδα της ELIF ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
Ακολουθήστε στο facebook τη σελίδα ELIF - ΕΛΙΦ FANS
+1 επιπλέον

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ
 
Top