Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

ELIF: Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο 23/3

Ο Bεϊσέλ παίρνει την επιταγή από την Αρζού και της λέει πως έστειλε την Ελίφ στο κτήμα. Στη συνέχεια δίνει τα χρήματα στον Ερκούτ για να κάνουν την κοινή επαγγελματική επένδυση και τηλεφωνεί στην Αϊσέ για να της πει ότι η Ελίφ θα επιστρέψει στο κτήμα. Η Αρζού είναι έξαλλη με τον Βεϊσέλ επειδή άλλαξε τη συμφωνία τους αλλά δεν μπορεί να κάνει τίποτα για αυτό. Η Ζεϊνέπ λαμβάνει ένα τηλεφώνημα από τη Μελέκ και πρέπει να φύγει από το καφέ για αυτό και ζητάει τη βοήθεια του Σελίμ. Ο Σελίμ δέχεται να μείνει στο καφέ αλλά όταν δεν μπορεί να τα καταφέρει μόνος του, ζητάει με τη σειρά του τη βοήθεια της Γκόντζα. Εκείνη χαίρεται πολύ επειδή έτσι θα βρίσκεται κοντά του.

Η Μελέκ έχει ψάξει παντού για την Ελίφ αλλά δεν τη βρίσκει και νιώθει απελπισία. Στο κτήμα όλοι είναι λυπημένοι εξαιτίας της αναχώρησης του Χουσνού και της Σεριφέ. Αν και η Ελίφ περνάει όμορφα με τον Μουράτ, της λείπει η μητέρα της. Η Μελέκ και η Ζεϊνέπ συναντούν τυχαία τον Ερκούτ και μαθαίνουν τη διεύθυνση του πλυντηρίου αυτοκινήτων αλλά λίγο πριν φτάσουν εκεί, η Ελίφ αναχωρεί. Όταν η Αϊσέ τηλεφωνεί και τις ενημερώνει πως ο Βεϊσέλ επιστρέφει την Ελίφ στο κτήμα, ανακουφίζονται. Ο Ερκούτ συνεργάζεται με τη Σεϊντά και το αγόρι της, τον Ναντίρ και καταστρώνουν σχέδια εναντίον του Βεϊσέλ και του Μουράτ.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Ο Μελίχ πηγαίνει στις φυλακές και έρχεται αντιμέτωπος με τον άντρα, που δολοφόνησε τους γονείς του. Τον ρωτάει γιατί τους σκότωσε και τι απέγινε η αδελφή του, Μελέκ. Ο άντρα του λέει πως η γυναίκα του, η Ζεχρά, έδωσε την αδελφή του σε μια φίλη της, τη Ζελιχά, για να τη μεγαλώσει αλλά η γυναίκα πέθανε λίγο μετά. Ο Μελίχ δεν πιστεύει λέξη από όσα του λέει…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ