Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

ELIF: Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο 21/3

Ο Μουράτ και ο Βεϊσέλ αποφασίζουν να ζητήσουν από τον Κενάν λύτρα για την Ελίφ.
Βρίσκουν τον αριθμό του τηλεφώνου του από την Γκόντζα και του στέλνουν μήνυμα πως κρατάνε την κόρη του.
Η Αρζού βλέπει πρώτη το μήνυμα και πετάει το τηλέφωνο του Κενάν, ρίχνοντας το φταίξιμο στην Τουγκτσέ.
Στη συνέχεια τηλεφωνεί στον Βεϊσέλ και συμφωνεί να του δώσει τα χρήματα, που ζητάει, αν και είναι πολλά.
Η Γκόντζα δίνει μια ιδέα στην Αρζού για το που να βρει τα χρήματα. Αν και η Τουγκτσέ ισχυρίζεται ότι δεν έχει ακουμπήσει το τηλέφωνο του πατέρα της, κανείς δεν την πιστεύει. Η μικρή νιώθει ότι κανείς δεν την αγαπάει και αισθάνεται μεγάλη θλίψη.
Ο Βεϊσέλ και ο Μουράτ είναι χαρούμενοι καθώς σκέφτονται πως θα πάρουν επιτέλους τα λεφτά και πως η Ελίφ θα επιστρέψει στο κτήμα.

Ο Μελίχ θυμάται τα παιδικά του χρόνια και τις συμβουλές του πατέρα του. Όταν ακούει την Αρζού να μιλάει με τοκογλύφους, προσφέρεται να τη βοηθήσει.
Η Αρζού απορρίπτει την προσφορά του και ο Μελίχ της λέει πως δεν θα μιλήσει σε κανέναν. Στη συνέχεια τηλεφωνεί στον τοκογλύφο, που είχε μιλήσει πριν η Αρζού και του απαγορεύει να της δανείσει τα χρήματα, που ζητάει. Κατά τη διάρκεια του δείπνου ο Μελίχ προσπαθεί να αποφύγει να απαντήσει σε ερωτήσεις σχετικά με την οικογένεια του.
Ο Κενάν αγοράζει γεωργικά μηχανήματα από τον Μελίχ. Η Μελέκ τηλεφωνεί στον Μουράτ για να μάθει που είναι η Ελίφ αλλά δεν τον βρίσκει. Αποφασίζει να πάει στο σπίτι και να του μιλήσει από κοντά. Ο Μουράτ δεν της λέει τίποτα και ενώ μιλάνε, έρχεται ο Βεϊσέλ και διώχνει τη Μελέκ αλλά και τη Ζεϊνέπ από το σπίτι. Εκείνη τη στιγμή φτάνει η αστυνομία με δικαστική εντολή έξωσης καθώς ο Μουράτ έδωσε τα λεφτά του ενοικίου του σπιτιού στην Σεϊντά. Ο Βεϊσέλ χτυπάει άσχημα τον Μουράτ αλλά η Μελέκ και η Ζεϊνέπ επεμβαίνουν για να γλυτώσουν τον νεαρό από την οργή του πατέρα του.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Ο Μουράτ λυπάται την Ελίφ και τη Μελέκ, που ζουν χωριστά η μία από την άλλη αλλά δεν τολμάει να κάνει κάτι για να αλλάξει την κατάσταση γιατί φοβάται τον πατέρα του. Η Σεϊντά εξακολουθεί να πιέζει τον Μουράτ να της δώσει και άλλα χρήματα. Ο Μουράτ αν και δεν καταλαβαίνει την ανάγκη της Σεϊντά για τόσα χρήματα, προσπαθεί να τα βρει γιατί δεν θέλει να την χάσει…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΗΛΕΚΤΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 118 (VIDEO)

Δείτε το νέο επεισόδιο της σειράς ΗΛΕΚΤΡΑ που βλέπουμε στην ΕΡΤ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 118 «Μείνε μακριά από το παιδί μου», ουρλιάζει έξαλλη η Ηλέκτρα στον Παύλο. Ο Νάσος έχει...