Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

ELIF: Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο 13/3

Η Αρζού σοκάρεται όταν βλέπει το αυτοκίνητο του Κενάν μπροστά από το σπίτι του Βεϊσέλ. Αρχικά πιστεύει ότι ο άντρας της συνεχίζει τη σχέση του με τη Μελέκ αλλά στη συνέχεια θυμάται πως η Μελέκ δεν μένει πια σπίτι της.

Δεν μπορεί να καταλάβει για ποιο λόγο βρίσκεται εκεί ο Κενάν.

Όταν συναντά τον Βεϊσέλ, η Αρζού του δίνει τα μισά χρήματα, που του είχε υποσχεθεί.

Ο Κέναν είναι έξαλλος και θέλει να τηλεφωνήσει στη Μελέκ και να πάρει απαντήσεις στα ερωτήματά του. Έχει βαρεθεί να βλέπει την Αρζού να συμπεριφέρεται σε όλους με ασέβεια και έχει μαζί της έναν μεγάλο καυγά.

Η Αλιγιέ νιώθει την ένταση ανάμεσα στην Αρζού και τον Κενάν και προσπαθεί να καταλάβει τι συμβαίνει. Τους λέει αυστηρά πως θα πρέπει να λύσουν γρήγορα τα προβλήματα στον γάμο τους ώστε να μην διαταραχθεί η ισορροπία της οικογένειας.

Η Τουγκτσέ είναι θυμωμένη με την Ιπέκ επειδή επέτρεψε στην Ελίφ να κοιμηθεί μαζί της. Η ζήλια της για την Ελίφ χειροτερεύει μέρα με τη μέρα.

Η Ελίφ αρρωσταίνει επειδή έμεινε στο κρύο.

Στο παραμιλητό από τον υψηλό πυρετό ζητάει τη μητέρα της.

Η Ζεϊνέπ δεν μπορεί να καταλάβει πως κατάφερε ο Κενάν να βρει το σπίτι τους και να το συνδέσει με τη Μελέκ.

Πιστεύει πως ο Κενάν, ο οποίος δεν έχει ιδέα για όσα συμβαίνουν γύρω του, είναι άδικος με τη Μελέκ και φοβάται πως θα επιστρέψει ξανά για να τη βρει.

Η Ζεϊνέπ πηγαίνει στο καφέ, μιλάει στη Μελέκ για το περιστατικό και προσπαθεί να την πείσει να συναντηθεί με τον Κενάν.

Η Μελέκ πιστεύει πως ο Κενάν τα έχει μάθει όλα και πανικοβάλλεται. Τηλεφωνεί αμέσως στην Αϊσέ. Δεν ξέρει τι να κάνει και δεν μπορεί να αποφασίσει αν πρέπει να τον συναντήσει.

Η Αϊσέ ξαφνιάζεται με όσα της λέει η Μελέκ αλλά δεν πιστεύει πως ο Κενάν έχει ανακαλύψει την αλήθεια. Η Αϊσέ φροντίζει ταυτόχρονα και την Ελίφ, που έχει πυρετό.

Ο Ερκούτ πηγαίνει στη σχολή της Ζεϊνέπ και την παρενοχλεί ξανά αλλά αυτή τη φορά η Ζεϊνέπ τον βάζει στη θέση του.

Η Πελίν βλέπει τη Ζεϊνέπ και τον Ερκούτ μαζί και λέει στον Σελίμ πως οι δυο τους είναι ζευγάρι.

Ο Σελίμ προσπαθεί να φανεί ψύχραιμος και να μην προδώσει τα αληθινά του αισθήματα αλλά είναι πολύ αναστατωμένος.

Ανυποψίαστος για την παγίδα, που του έχει στήσει η Σεϊντά, ο Μουράτ της δίνει τα χρήματα, που του είχε δώσει ο πατέρας του…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ