Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Charlize Theron: «Ήμουν χρήστης κάvvαβης στο μεγαλύτερο μέρος της ζωής μου» (photo)

Η Charlize Theron αποκάλυψε ότι έκανε σε τακτική βάση χρήση κάvvαβης στο μεγαλύτερο μέρος της ζωής της, ενώ εγκατέλειψε τη συνήθεια τα πρώτα χρόνια που διένυε τη δεκαετία των 30, επειδή την έκανε να “βαριέται”.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, η 42χρονη ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη, με αφορμή την ταινία “Gringo – Ένας ξένος στην πόλη”, η οποία θα κάνει πρεμιέρα στις ΗΠΑ στις 9 Μαρτίου και στη συνέχεια, στις 15 Μαρτίου, θα κυκλοφορήσει και στη χώρα μας.

“Την εκτιμούσα πραγματικά περισσότερο από το αλκοόλ ή οτιδήποτε άλλο. Η χημεία που είχα με τη μαpιχουάvα ήταν πραγματικά πολύ καλή όταν ήμουν νεότερη, αλλά ξαφνικά μία μέρα αυτό άλλαξε. Στις αρχές της δεκαετίας των 30 μου, έπιανα τον εαυτό μου να βαριέται και να βρίσκεται μονίμως μπροστά από το ψυγείο και αυτό δεν ήταν καλό. Οπότε τη σταμάτησα” είπε, μεταξύ άλλων, η Charlize Theron.

Πρόσθεσε, επίσης, ότι δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να τη δοκιμάσει ξανά, εξηγώντας ότι μπορεί να τη χρησιμοποιήσει για να τη βοηθήσει με τις αϋπνίες που έχει. “Θα την προτιμούσα από τα υπνωτικά χάπια” είπε χαρακτηριστικά.

Πηγή; greek-web-tv.com

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ