Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Γεννηματά: Να κλείσουν το στόμα τους Τσίπρας και υπουργοί

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ κάλεσε τον πρωθυπουργό και τους υπουργούς να… κλείσουν το στόμα τους

«Αν έχουν γραμμή να συγκαλέσουν επιτέλους Συμβούλιο Πολιτικών Αρχηγών, ειδάλλως να κλείσουν το στόμα τους… Ξέρουν κάτι; Αν δεν ξέρουν, τότε γιατί πυροδοτούν το κλίμα; Ας σεβαστούν τον τουρισμό μας και τις θυσίες του ελληνικού λαού» είπε η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής.

«Πρώτος ο Τσίπρας, να κλείσει το στόμα του», συνέχισε η Φώφη Γεννηματά, λέγοντας ότι φέρει ευθύνη για την γραμμή και την εικόνα της κυβέρνησης και των στελεχών της.

«Έχουμε κυβέρνηση με διγλωσσία, με διαφορετικές γραμμές, πυροδοτούν το κλίμα οι αρμόδιοι υπουργοί… Όταν λέμε ότι φέτος θα έχουμε ένα από τα καλύτερα καλοκαίρια για τον τουρισμό μας, είναι κουβέντες αυτές να μιλάμε για θανατηφόρο ατύχημα και ομηρία; Τι κάνουν για τους Έλληνες στρατιωτικούς; Τι κάνουν απέναντι στην Τουρκία, στην προκλητικότητα των Σκοπίων; Έχουν διαφορετικές γραμμές για όλα τα θέματα» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όπως επισήμανε η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής, η προκλητικότητα της Τουρκίας έχει ανέβει σημαντικά το τελευταίο διάστημα όχι μόνο με την υπόθεση των στρατιωτικών, αλλά και με τον εμβολισμό του σκάφους του λιμενικού ή με την επίσκεψη του Ταγίπ Ερντογάν στην Αθήνα «που ήρθε εδώ και προκαλούσε την κυβέρνηση κατά πρόσωπο».

«Αποδόμησε» την πρόταση του Σταύρου Θεοδωράκη για Συμβούλιο Εθνικής Ασφαλείας

Το Συμβούλιο Ασφάλειας δεν θα λύσει τα προβλήματα, εκτίμησε η κυρία Γεννηματά «αλλά ο Σταύρος έχει ρομαντική άποψη για το θέμα, ο Τσίπας εκμεταλλεύεται τη διάθεση συνεννόησης για επικοινωνιακά παιχνίδια».

Πάντως πρόσθεσε «με τον Σταύρο προχωράμε μαζί, είναι μέσα στο Κίνημα Αλλαγής, προχωράμε με τις δυσκολίες μας… Ξεκαθάρισε και ο ίδιος ότι δεν είναι ρεζέρβα του Τσίπρα».

«Αν ο Σταύρος ήθελε να είναι μαζί με τον Τσίπρα θα ήταν εδώ και πολύ καιρό, προχωράμε μαζί, η κυβέρνηση είναι σε αποδρομή, μετρά αντίστροφα η κατάσταση γι’ αυτούς» ξεκαθάρισε η πρόεδρος του Κινήματος. «Δεν τους βγαίνει τίποτε, πρόσθεσε, και η κυβέρνηση διχάζει και πολώνει ανοίγει μέτωπα που της γυρνάμε μπούμερανγκ» είπε επίσης.

Με τον Βαγγέλη Βενιζέλο, διευκρίνισε, έχουμε διαφορές που δεν κρύβουμε κάτω από το χαλί. Διεμήνυσε όμως ότι «ακολουθούμε τις κεντρικές αποφάσεις του κόμματος προχωράμε μαζί όσοι συμφωνούμε».

Πηγή: insider.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ