Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Β.Λεβέντης: «Το Κολωνάκι θέλει την εξόντωση του ΠΑΟΚ, δεν θα το επιτρέψουμε»

Στο FM100 φιλοξενήθηκε χθες Πέμπτη, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης και μεταξύ άλλων μίλησε για τον ΠΑΟΚ και τον Ιβάν Σαββίδη.

Ο κ. Λεβέντης αναφέρθηκε στην είσοδο του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Τούμπας στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, αλλά και στον πόλεμο που δέχεται ο Ιβάν Σαββίδης τις τελευταίες ημέρες.

Ο Βασίλης Λεβέντης –μεταξύ άλλων- είπε ότι ο Ιβάν Σαββίδης έδειξε αφέλεια και επιπολαιότητα στα όσα έγιναν στον αγώνα ΠΑΟΚ-ΑΕΚ αλλά δεν έκανε κάποιο τραγικό λάθος όπως το παρουσιάζουν τα κεντρικά μέσα και πρέπει να πληρώσει ένα πρόστιμο γι αυτό.

Στη συνέχεια ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, σημείωσε πως: “Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να τιμωρηθεί ο ΠΑΟΚ”, ενώ χαρακτήρισε λάθος τη διακοπή του πρωταθλήματος και έκανε έκκληση να πρυτανεύσουν ηρεμότερες απόψεις, σημειώνοντας παράλληλα ότι το κόμμα του θα ταχθεί υπέρ του ΠΑΟΚ σε αυτή την υπόθεση.

“Δεν επιτρέπεται να εξοντώσουν τον Ιβάν Σαββίδη ως επενδυτή”, σημείωσε χαρακτηριστικά ο Βασίλης Λεβέντης και αποκάλυψε μια συνομιλία που είχε με τον ισχυρό άνδρα του ΠΑΟΚ στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη, λέγοντας του ότι ήταν λάθος που έκανε τη δήλωση ότι ο Μητσοτάκης δεν θα γίνει ποτέ πρωθυπουργός, “πάνε να σε καταστρέψουν”, του είχε πει τότε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, όπως αποκάλυψε στην σημερινή του ραδιοφωνική συνέντευξη.

Πηγή: paok24.com

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ