Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Δάκρυα Αποχωρισμού Για Καμμένο – Βίτσα

Βούρκωσε ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, κ. Πάνος Καμμένος αρκετές φορές κατά τη διάρκεια της τελετής παράδοσης – παραλαβής.

Εξίσου συγκινητική ήταν και η ευχή που έδωσε ως κατευόδιο στον πρώην συγκυβερνήτη του στο ΥΠΕΘΑ και νέο υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής, κ. Δημήτρη Βίτσα ο οποίος επίσης δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυα του.Απευθυνόμενος προς τον Δημήτρη Βίτσα ο Πάνος Καμμένος ευχήθηκε η Υπερμάχος Στρατηγός, προστάτιδα των Ενόπλων Δυνάμεων να τον συνοδεύει και στα νέα καθηκόντα του. Με σπασμένη φωνή μάλιστα τόνισε ότι ο απερχόμενος ΑΝΥΕΘΑ αφήνει την ανάμνηση ενός υπουργού που αγαπήθηκε.

Αντιμετωπίσαμε μαζί με τον αναπληρωτή υπουργό τη δυσκολη μεταναστευτική κρίση. Μέσα σε πέντε ημέρες. Είναι η πρώτη φορά που σε τρια χρονια δεν ανταλλαξαμε ουτε μια κουβεντα διαφωνίας. Βρεθηκαμε σε δυσκολες στιγμές που έγιναν γνωστές και άλλες οχι. Να ευχηθώ η υπερμαχος στρατηγός η προστάτιδα των Ενόπλων Δυνάμεων να τον συνοδεύει και στα νέα του καθηκοντα. Η αναμνηση που αφήνει είναι ενός υπουργού που αγαπήθηκε.

onalert.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 116 (VIDEO)

Δείτε τα νέα επεισόδια του β κύκλου της δραματικής σειράς εποχής Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝ που βλέπουμε στον ALPHA ΕΠΕΙΣΌΔΙΟ 116 Ο Χρήστος απαριθμεί στον Χριστόφορο όλα τα...