Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Βιεϊρίνια: «Κερδίζουν οι ψεύτες και οι κλέφτες»

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, πραγματικός χείμαρρος, μιλά με λεπτομέρειες για τις στιγμές στα αποδυτήρια στον αγώνα με τον ΑΕΚ, γι΄ αυτά, που έγιναν στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, για τον Ιβάν Σαββίδη και πολλά άλλα…

Αποσπάσματα από την μεγάλη συνέντευξη του Βιεϊρίνια στην εφημερίδα FORZA

«Δυστυχώς, αυτή είναι η κατάσταση. Κερδίζουν αυτοί, που φωνάζουν. Κερδίζουν οι ψεύτες και οι κλέφτες»

«Ο διαιτητής βγήκε από τα αποδυτήριά του, σφύριξε και είπε να παίξουμε. Αυτή είναι η αλήθεια. Οι κύριοι από την Αθήνα δεν ήθελαν να βγουν»

«Υπάρχει ένας διαιτητής, που λέει “έδωσα γκολ και μετά οφσάιντ”, μετά γράφει κάτι άλλο στο φύλλο αγώνα. Τι είναι αυτός; Σοβαρός άνθρωπος;»

«Εγώ αισθάνομαι ότι είμαστε πρωταθλητές. Έχουμε μαζέψει τους περισσότερους βαθμούς μέσα στους αγωνιστικούς χώρους κι αυτό δεν μπορεί να μας το κλέψει κανείς. Εμείς μιλάμε μέσα στο γήπεδο»

«Πίστευα ότι έχουν αλλάξει τα πράγματα, αλλά το μόνο, που άλλαξε είναι ο τρόπος. Παλιά σε έκλεβαν με πέναλτι, τώρα βρήκαν άλλο τρόπο να σε κλέβουν»

«Ο Σαββίδης ήρθε από μία άλλη χώρα, είναι Έλληνας, και ρίχνει λεφτά στη Ελλάδα, δίνει δουλειές. Είναι κακό αυτό; Γιατί είναι κακό;»

Όλη η συνέντευξη του αρχηγού του ΠΑΟΚ στη FORZA του Σαββατοκύριακου, που κυκλοφορεί σε όλη τη Βόρεια Ελλάδα και σε επιλεγμένα σημεία όλης της ηπειρωτικής Ελλάδας.

ΠΗΓΗ: FORZA

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΚΑΝΕ ΟΤΙ ΚΟΙΜΑΣΑΙ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 61-62

Δείτε τι θα συμβεί στα νέα επεισόδια του δεύτερου κύκλου της τηλεοπτικής σειράς της ΕΡΤ ΚΑΝΕ ΟΤΙ ΚΟΙΜΑΣΑΙ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 61-62 Επεισόδιο 61 Πόσο φιλική έχει γίνει η σχέση...