Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Κουμουτσάκος: Να επιστραφούν οι δύο στρατιωτικοί

«Είναι η πρώτη φορά που έχουμε τέτοιο γεγονός» τόνισε ο κ. Κουμουτσάκος όπως διαβάζουμε στο Πρώτο Θέμα ζητώντας να ισχύσει και σε αυτή την περίπτωση ό,τι έχει γίνει και σε άλλες: για να μην εξελιχθεί αυτό το γεγονός σε τραυματισμό των σχέσεων Ελλάδος – Τουρκίας

Θέση για το θέμα των δύο στρατιωτικών πήρε μιλώντας στο Φόρουμ των Δελφών ο τομεάρχης Εξωτερικών της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Κουμουτσάκος.

«Πριν κάποιες ώρες έχουν συλληφθεί δύο Έλληνες. Δεν έχουμε ξεκάθαρη εικόνα» σημείωσε για να προσθέσει ότι τέτοια επεισόδια έχουν ξαναγίνει πολλές φορές καθώς κάποιοι μπορεί να περνάνε χάνοντας τον προσανατολισμό τους.

«Είναι όμως η πρώτη φορά που έχουμε τέτοιο γεγονός» τόνισε ο κ. Κουμουτσάκος ζητώντας να ισχύσει και σε αυτή την περίπτωση ό,τι έχει γίνει και σε άλλες: για να μην εξελιχθεί αυτό το γεγονός σε τραυματισμό των σχέσεων Ελλάδος – Τουρκίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΑΣΜΟΣ Γ ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 115-116-117

Δείτε τι θα συμβεί στα νέα επεισόδια του γ κύκλου της τηλεοπτικής σειράς ΣΑΣΜΟΣ που βλέπουμε στον ALPHA. ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 115-116 Επεισόδιο 115 H Kαλλιόπη μένει άναυδη από την αποκάλυψη...