Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Ποιος Ανασχηματισμός! Το Μεγάλο Κόλπο Τσίπρα Το Φθινόπωρο

Ενα πρώτο διορθωτικό βήμα αποτέλεσε ο πρόσφατος ανασχηματισμός.

Το μεγάλο κόλπο σύμφωνα με τον «ΒΗΜΑτοδότη», θα γίνει το Φθινόπωρο: «Κατά τα λεγόμενα των συνεργατών του Πρωθυπουργού, η κυβέρνηση του Φθινοπώρου θα είναι νεανική, διυερυμένη, με πρόσωπα από το χώρο της ευρύτερης Κεντροαριστεράς και του ΠΑΣΟΚ. Ηδη όπως μου λένε άρχισε ήδη η βολιδοσκόπηση σε διάφορα πρόσωπα υπεράνω υποψίας», γράφει η στήλη της εφημερίδας.
ΣΧΕΤΙΚΑ

Τι κρύβει η επιλογή Κουβέλη

Σε άλλο ρεπορτάζ του «Βήματος» κάποιες πηγές που επειχειρούν να ερμηνεύσουν την τοποθέτηση Κουβέλη στο υπουργείο Εθνικής Αμυνας αφήνουν να εννοηθεί πως έγινε με τη σκέψη σε ένα ενδεχόμενο σενάριο ρήξης μεταξύ του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ με αφορμή το Σκοπιανό.

«Κάτι τέτοιο θα σήμαινε την αποχώρηση Καμμένου, χωρίς όμως ανατροπή της Κυβέρνησης και την αυτόματη αναβάθμιση του κ. Κουβέλη στη θέση του υπουργού. Στην περίπτωση όμως αυτή θα έφερνε και τις εκλογές ένα βήμα πιο μπροστά…», σύμφωνα με το «Βήμα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ Γ ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 149 (VIDEO)

Δείτε τα νέα επεισόδια του γ κύκλου της τηλεοπτικής σειράς Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ που βλέπουμε στο Mega. ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 149 Η εμφάνιση της Ελένης ταράζει την Ειρήνη, η...