Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Απίστευτη δήλωση Τσακαλώτου – Το κοινό της Αριστεράς και των ΠΑΟΚτσήδων

Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος σε σχετική ερώτηση στη Βουλή ήταν για μια ακόμα φορά προσέγγισε θέμα χρησιμοποιώντας τον ΠΑΟΚ το βόλεϊ και την αριστερά.

Μάλιστα απάντησε στον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ κ. Κουτσούκο παρομοιάζοντας τον “Μουστακίδη του ΠΑΣΟΚ που του δίνει τις καλύτερες πάσες”.

Δείτε χαρακτηριστικά όσα είπε:

«Η αριστερά και οι Παοκτσήδες έχουν ένα κοινό είναι μεγαλόκαρδοι ποτέ δεν έχουν μικροπρέπεια και ως Παοκτσής μπορώ να δεχθώ ότι ο καλύτερος πασαδόρος στην ιστορία του ελληνικού βόλεϊ δεν ήταν κάποιος Παοκτσής αλλά ο Μουστακίδης που έδινε φοβερές πάσες και κάρφωναν οι άλλοι. Τέτοια ερώτηση που κάνει ο κ. Κουτσούκος είναι σε τέτοιο επίπεδο που μπορούμε να τον λέμε από δω και πέρα Μουστακιδη του ΠΑΣΟΚ. Μου δίνει την μεγάλη ευκαιρία να εξηγήσω την τεράστια διαφορά διαδικασίας στο τι γινόταν παλιότερα και τι γίνεται τώρα. Θυμάμαι ότι η κ. Μπαλφούσια πριν τον κ. Λιαργκόβα έκανε μία έκθεση που έλεγε ότι δεν είναι βιώσιμο το χρέος και ο κ. Βενιζέλος την έδιωξε την άλλη μέρα επειδή σε μια έκθεση έλεγε ότι δεν είναι βιώσιμο το χρέος. Λάθος ή σωστά την άλλη μέρα την έδιωξαν.»

ΠΗΓΗ: thessports.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 20/4/2024

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 20/4/2024 Σάββατο με εξάγωνο Άρη/ Ουρανού και η μέρα είναι εκπληκτική για να τολμήσουμε σε αλλαγές, να παρακινηθούμε να κάνουμε νέα πράγματα...