Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

«Γίναμε μάρτυρες της μεγαλύτερης προπαγάνδας κατά του ΠΑΟΚ»

Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΣΦ ΠΑΟΚ Μακεδόνες, στέκεται στο πλευρό του Ιβάν Σαββίδη, βάλλοντας κατά πάντων σε σκληρή γλώσσα, για τον “πόλεμο”, που δέχεται ο μεγαλομέτοχος της “ασπρόμαυρης” ΠΑΕ και ο Δικέφαλος.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ανακοίνωση:

Τις τελευταίες ημέρες γίναμε μάρτυρες της μεγαλύτερης προπαγάνδας και προσπάθεια σκύλευσης μεγαλομετόχου ποδοσφαιρικής ομάδας. Εικοσιπεντάλεπτα σε κεντρικά δελτία ειδήσεων, μισάωρα σε ραδιοφωνικές εκπομπές και συζητήσεις ακόμα και μέσα στην ίδια τη Βουλή.

Άνθρωποι που είναι υπόδικοι, άλλου που έχουν καταδικαστεί για κακουργήματα και τηλεπερσόνες γλάστρες που στηρίζουν πολιτικές παρατάξεις και κόμματα που έχουν βυθίσει τη χώρα μας στην ανέχεια, προσπαθούν να μας πείσουν ότι όλα στον αθλητισμό έβαιναν καλώ και ξαφνικά εμφανίστηκε ο “κακός” Ιβάν Σαββίδης και χάλασε το αδαμάντινο και πεντακάθαρο προϊόν τους.

Χτυπάνε τον ΠΑΟΚ μέσω του προέδρου του και τον Ιβάν Σαββίδη, μέσω του ΠΑΟΚ, γιατί πολύ απλά η λαιμαργία τους δεν τους επιτρέπει να αφήσουν το πρωτάθλημα ή άλλη μεγάλη επιτυχία να φύγει από το υδροκέφαλο αθηναϊκό κράτος.

Αλήθεια που ήταν όλοι αυτοί οι ευαίσθητοι άνθρωποι όταν ο ένας μετά τον άλλον μάρτυρα για την υπόθεση του Noor 1 κατέληγαν νεκροί; Που ήταν όταν αντινάζονταν φούρνοι ή καιγόντουσαν σπίτι διαιτητών; Όταν απειλούνταν κόσμος ότι θα τους πνίξουν με το κασκόλ ή όταν αποστέλλονταν φάκελοι με σφαίρες στον πρόεδρο της ΕΠΟ, που ήταν όλοι αυτοί;

Εμείς ξέρουμε. Σγύραγαν κλέφτικα γιατί κόρακας κοράκου μάτι δε βγάζει. Όλοι αυτοί είναι αλληλοεξαρτώμενοι γιατί ο καθένας ξέρει τις βρωμιές του άλλου και την πίτα την μοιράζουν μεταξύ τους, για να είναι όλοι ευχαριστημένοι.

Τους χαλάει την πίτα λοιπόν ο Ιβάν γιατί ξέρουν ότι δεν είναι βρωμιάρης σαν και αυτούς και δεν έχουν να του προσάψουν τίποτα. Εμείς δηλώνουμε ότι είμαστε ολόθερμα και με όλη την ψυχή μας δίπλα στον πρόεδρο του ΠΑΟΚ.

Πρόεδρε δεν χρειάζεται να ζητάς συγνώμη από καμία κουφάλα από αυτούς. Δεν μας φτάνουν, δεν μπορούν να μας αγγίξουν. Ξεκίνησαν πόλεμο με τον ΠΑΟΚ. Του ενημερώνουμε λοιπόν ότι εμείς είμαστε σκυλιά του πολέμου και δεν μας γονατίζει κανείς.

Να είναι έτοιμοι όλοι να δουν πράγματα που δεν έχουν ξαναδεί στην πεταπολεμική Ελλάδα, θα δουν έναν πόλεμο να εκτυλίσσεται μέσα στην ίδια τη χώρα. Και να ξέρετε θα κερδίσουμε γιατί είμαστε πιστοί, αφοσιωμένοι και αγαπάμε τον ΠΑΟΚ πιο πολύ από τον ίδιο μας τον εαυτό.

ΥΓ: Ανοίξατε έναν άναδρο και ανήθικο πόλεμο αλλά το μόνο που καταφέρατε είναι να μας συσπειρώσετε και να γίνουμε δυνατότεροι.

ΥΓ2: Είσαι ένας από εμάς. Πρόεδρος με αρχ….

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ