Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Στοίχημα: Με Χιμπέρνιαν και Λοριάν

Μετά από ένα τριήμερο με έντονες συγκινήσεις στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, την Παρασκευή επανερχόμαστε σε ρυθμούς πρωταθλημάτων. Θα μας απασχολήσουν αναμετρήσεις από την Πρέμιερ Λιγκ Σκωτίας, τη Β’ Ολλανδίας και τη Β’ Γαλλίας, ενώ μία ακόμη επιλογή προκύπτει από την Euroleague!
Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προγνωστικών, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε μεταξύ άλλων να βρείτε έναν πλήρη οδηγό με τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, όπως είναι για παράδειγμα η Betshop, προκειμένου να ποντάρετε με απόλυτη ασφάλεια στους αγώνες που επιλέγετε!
Παίρνει το ντέρμπι η Χιμπέρνιαν
Ξεκινάμε τις προτάσεις στοιχήματος από τη Σκωτία και το ντέρμπι του Εδιμβούργου, Χιμπέρνιαν – Χαρτς. Σε πολύ καλή κατάσταση είναι το τελευταίο διάστημα οι γηπεδούχοι, πορεύονται αήττητοι εδώ και έξι ματς, έχοντας κερδίσει στα τέσσερα από αυτά, ενώ τη μοναδική ήττα σε αυτό το σερί τους την γνώρισαν από την Σέλτικ εκτός έδρας. Η Χαρτς, από την άλλη πλευρά, δεν είναι στα… καλύτερά της, αγνοεί τη νίκη στα τέσσερα πιο πρόσφατα παιχνίδια της, με δύο ισοπαλίες και άλλες τόσες ήττες, ενώ στις τέσσερις τελευταίες “εξόδους” της μετρά τρεις ήττες και μία ισοπαλία. Η Χιμπέρνιαν διαθέτει καλύτερη ομάδα, είναι φορμαρισμένη και αγωνίζεται μπροστά στο κοινό της. Θα πάμε, επομένως, με τον “άσσο” σε απόδοση 1.85.
Διπλό” για Λοριάν
Συνεχίζουμε με Β’ Γαλλίας και την αναμέτρηση Νιόρ – Λοριάν. Μετά από τρεις διαδοχικές ήττες, η Νιόρ επέστρεψε στις νίκες την προηγούμενη αγωνιστική επικρατώντας 1-2 εκτός έδρας της προτελευταίας της βαθμολογίας Κεβιγί. Σήμερα, βέβαια, το έργο της είναι σαφώς πιο δύσκολο, καθώς υποδέχεται μία ομάδα που διεκδικεί την άνοδο στην παραπάνω κατηγορία. Η Λοριάν, μάλιστα, έρχεται από δύο διαδοχικά “τρίποντα”, στα οποία δε δέχθηκε γκολ και δείχνει να έχει αφήσει πίσω της οριστικά ένα κακό διάστημα που είχε προηγηθεί για αυτήν. Οι φιλοξενούμενοι έχουν σήμερα το προβάδισμα, στο ικανοποιητικό 2.00 προσφέρεται το “διπλό” και θα μπει στις επιλογές μας.
Κερδίζει η Ντεν Μπος
Η τελευταία πρόταση από το ποδοσφαιρικό κουπόνι, έρχεται από τη Β’ Ολλανδίας και τον αγώνα, με χαρακτήρα γειτονικού ντέρμπι, Ντεν Μπος – Ος. Η Ντεν Μπος στηρίζεται πολύ στην έδρα της φέτος, εκεί έχει πάρει τις 7/9 νίκες της στο πρωτάθλημα, θέλει μία ακόμη σήμερα για να παραμείνει κοντά στο στόχο της που είναι η είσοδος στα πλέι οφ για την άνοδο. Υποδέχεται την Ος, η οποία μεταμορφώνεται προς το χειρότερο όποτε απομακρύνεται από τη “βάση” της και είναι χαρακτηριστικό ότι στις πέντε πιο πρόσφατες “εξόδους” της έχει υποστεί ισάριθμες νίκες. Οι γηπεδούχοι μπορούν να εκμεταλλευτούν τόσο την ώθηση που παίρνουν από την έδρα τους, όσο και την αδυναμία της αντιπάλου τους και να φτάσουν στην κατάκτηση των τριών βαθμών. Επιλογή θα αποτελέσει, επομένως, ο “άσσος” σε απόδοση 1.82.
Χαμηλό σκορ στο ΣΕΦ
Ολοκληρώνουμε με Euroleague και τον αγώνα Ολυμπιακός – Μπάμπεργκ. Οι “ερυθρόλευκοι” διαθέτουν την καλύτερη άμυνα της διοργάνωσης, δεχόμενοι 73.1 πόντους κατά μέσο όρο και σήμερα υποδέχονται την Μπάμπεργκ, η οποία, πέρα από το γεγονός ότι ουσιαστικά είναι αδιάφορη βαθμολογικά, έχει και την χειρότερη επίθεση της Euroleague, σημειώνοντας 75.2 πόντους ανά αγώνα. Όλα συνηγορούν στην εμφάνιση ενός χαμηλού σκορ, θα πάμε με το Under 153.5 σε απόδοση 1.90, το οποίο επιβεβαιώθηκε εύκολα και στο ματς του πρώτου γύρου μεταξύ των δύο ομάδων, στο οποίο οι Γερμανοί κέρδισαν 67-65.
Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ