Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

«Πετά τη μπάλα στην εξέδρα» με σκανδαλολογία ο Καρανίκας

Με αναρτήσεις του στο facebook ο επιχειρεί να επαναφέρει στη δημόσια συζήτηση την υπόθεση Novartis εν μέσω των σοβαρών εξελίξεων στα εθνικά θέματα, αλλά και στον χώρο του ποδοσφαίρου

Γραμμή σκανδαλολογίας δίνει ο σύμβουλος στρατηγικού σχεδιασμού του πρωθυπουργού Νίκος Καρανίκας, στην κατεύθυνση αλλαγής την πολιτικής ατζέντας πετώντας την μπάλα στην εξέδρα για τα τρέχοντα φλέγοντα θέματα που φέρνουν σε δύσκολη θέση το Μέγαρο Μαξίμου.

Με ανάρτησή του στην προσωπική σελίδα του στο facebook ο κ. Καρανίκας επιχειρεί να επαναφέρει στη δημόσια συζήτηση την υπόθεση Novartis εν μέσω των σοβαρών εξελίξεων στα εθνικά θέματα αλλά και στον χώρο του ποδοσφαίρου.





«Όσο στενεύουν τα περιθώρια των μιζαδόρων, τόσοι οι ίδιοι, όσο και τα κόμματά τους ΝΔΠΑΣΟΚ, θα γίνονται πιο επικίνδυνα για την χώρα», γράφει ο σύμβουλος στρατηγικού σχεδιασμού του πρωθυπουργού αγνοώντας προφανώς ότι το κόμμα του είναι αυτό που ασκεί την εξουσία και ο ίδιος μετέχει στον σκληρό πυρήνα της σε μία κρίσιμη στιγμή για την χώρα.

Την επιστροφή στην σκανδαλολογία είχε προαναγγείλει ο ο κ. Καρανίκας τρεις μέρες νωρίτερα με άλλη ανάρτησή του στην οποία ανέφερε τα εξής: «Σε λίγο καιρό με τις αποκαλύψεις των σκανδάλων, η έννοια της μαφίας θα είναι ταυτόσημη με την Δεξιά. ΝΔ τίμια πράγματα».


Πρώτο Θέμα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΡΗΜΗ ΧΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 7-8 (VIDEO)

Δείτε τα νέα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς ΕΡΗΜΗ ΧΩΡΑ που θα βλέπουμε στην ΕΡΤ. ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 7-8 Επεισόδιο 7 Ο Λουκάς βλέπει τα απειλητικά σημάδια και μπροστά στον κίνδυνο...