Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Έλα στη θέση μου – Ανατροπή! Νέος έρωτας για τη Ρενάτα!

Ο Αχιλλέας έρχεται να περάσει ένα βράδυ στην αυλή, για να αποχαιρετίσει την παλιά του ζωή. Αυτό που θα δει όμως δεν το περιμένει. Ενας γοητευτικός άντρας χτυπά την πόρτα της Ρενάτας και το σίγουρο είναι πως δεν είναι περαστικός. Τίποτα από εδώ και πέρα δεν θα είναι το ίδιο!

Από την Κωνσταντίνα Γαρνέλη

Ο Θάνος Καστελιώτης είναι το νέο πρόσωπο (Ορέστης Τζιόβας) που έρχεται να αναστατώσει τη ζωή των ηρώων.

Είναι ο πολιτικός μηχανικός που έχει αναλάβει να νομιμοποιήσει τα σπίτια της Μιράντας. Είναι γοητευτικός, αρρενωπός, έξυπνος. Το χιούμορ και ο σαρκασμός είναι το φίλτρο με το οποίο αντιμετωπίζει όλες τις καταστάσεις στη ζωή του.

Μερικές φορές το χιούμορ του «συγγενεύει» με τον κυνισμό. Εργάστηκε για κάποια χρόνια σε κατασκευαστικά έργα στο Αζερμπαϊτζάν όταν η κρίση τσάκισε την οικοδομή στην Ελλάδα. Για τον Θάνο προϋπόθεση για μια σταθερή σχέση είναι να μην υπάρχει σταθερή βάση διαμονής.

Να μπορεί δηλαδή να μετακινείται συνεχώς με το ταίρι του. Η γνωριμία του με τη Ρενάτα δεν θα είναι απλά τυπική. Γοητεύεται από εκείνη αλλά και η κοπέλα δεν μένει αδιάφορη.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Η λατρεία του για τα ταξίδια και ο τρόπος που μιλάει για τα μέρη που έχει επισκεφτεί, της ασκούν τρομερή γοητεία, παρόλο που αυτός ο συνεχής τρόπος φυγής τής ακούγεται μάλλον κουραστικός. Ο Θάνος την πείθει για τη μαγεία των ταξιδιών και η Ρενάτα νιώθει πως είναι και για την ίδια αναγκαία μια τέτοια λύση για τον εγκλωβισμό που νιώθει.

Κάπου στην πορεία, ένας έρωτας θα γεννηθεί.

Το αναπάντεχο τηλεφώνημα

Αφορμή για την εμφάνιση του Θάνου στην αυλή στέκεται ένα να τηλεφώνημα της Μιράντας προς τον Αχιλλέα από την Αμερική που ακούει η Βασιλίνα.

Τι να θέλει άραγε η πρώην σύντροφος του Λεωνίδα; Η αποκάλυψη δεν αργεί να έρθει αφού αυτή η επικοινωνία έχει να κάνει με τη νομιμοποίηση των σπιτιών της στην αυλή.

Η Μένη το μαθαίνει και αρχίζει να ρίχνει το ενδιαφέρον της στο real estate. Ετσι ψάχνει να βρει τρόπο να αγοράσει όλη την ιδιοκτησία της Μιράντας.

Μόνο που ο Αχιλλέας δεν είναι διατεθειμένος να την αφήσει να βάλει σε εφαρμογή το σχέδιό της και σκέφτεται να αγοράσει εκείνος τα ακίνητα.

Η Μένη όμως για μια ακόμη φορά τον αναγκάζει να παραιτηθεί. Ωστόσο και η Μιράντα έχει ήδη ξεκινήσει τις διαδικασίες για να πάρει τους τίτλους των ακινήτων της. Ετσι στέλνει στην αυλή τον Θάνο ο οποίος αναλαμβάνει ως πολιτικός μηχανικός να κάνει όλες τις απαραίτητες διαδικασίες εξ ονόματος της πελάτισσάς του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ