Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Φραγκούλης: «Μεθόδευση σε βάρος του ΠΑΟΚ»


Για την ποινή που επιβλήθηκε στον ΠΑΟΚ αναφορικά με το ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ, μίλησε ο πρώην αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Φράγκος Φραγκούλης.

Αναλυτικά όλα όσα είπε:

Για την ποινή που επιβλήθηκε στον ΠΑΟΚ: «Αυτό που θα ήθελα να τονίσω ιδιαίτερα είναι ότι με προβληματίζει η μεθόδευση εκδίκασης και η μεθόδευση του πως θα φέρνανε το αποτέλεσμα αυτό από την αθλητική δικαιοσύνη των δύο μεγάλων υπευθύνων.

Οι δύο μεγάλοι υπεύθυνοι είναι οι δύο μεγάλοι της Αθήνας. Η ΑΕΚ και ο Ολυμπιακός. Σε συνεργασία με τους δυο μεγάλους μάγειρες, τους κ.κ Αρετόπουλο και Κομίνη. Η μεθόδευση ήταν να βρουν ένα τρόπο να κερδίσουν τα παιχνίδια στα χαρτιά. Ήταν άτυχη στιγμή για τον ΠΑΟΚ το πέταγμα ενός ρολού ταμειακής μηχανής».

Για την τιμωρία του Ιβάν Σαββίδη: «Ο προπονητής του Ολυμπιακού, ο Γκαρθία, παρίστανε τον πεθαμένο. Στην συνέχεια ήρθε ο κ. Αρετόπουλος, που χωρίς ντροπή, άλλα έγραψε στο φύλλο αγώνα και άλλα στη συμπληρωματική του αναφορά.

Δεν έγραψε για την χωρίς άδεια αποχώρηση του Ολυμπιακού από τον αγωνιστικό χώρο. Ο Κομίνης δεν έγραψε ότι οι άνθρωποι της ΑΕΚ ρωτούσαν το αποτέλεσμα για να βγουν στον αγωνιστικό χώρο. Ο Ολυμπιακός αποχώρησε από μόνος του, άρα μηδενίζεται και η ΑΕΚ αρνήθηκε και αυτή να βγει ξανά στον αγωνιστικό χώρο. Στην άτυχη στιγμή με την είσοδο του Σαββίδη στον αγωνιστικό χώρο, ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ όχι μόνο ζήτησε συγνώμη αλλά τιμωρήθηκε ήδη και αυστηρότατα. Η ομάδα μας θα παίξει συνολικά δέκα παιχνίδια χωρίς φιλάθλους. Είναι τραγικό να απονέμεται με αυτό τον τρόπο η δικαιοσύνη».

ΠΗΓΗ: Arena FM 89.4

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ