Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Λαζαρίδης (ΑΝ.ΕΛΛ): Ο Σαββίδης είχε δικαίωμα να πάρει την ομάδα και να φύγει από το γήπεδο!

Δίκαιωμα του Ιβάν Σαββίδη ήταν σύμφωνα με τον βουλευτή των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Γιώργο Λαζαρίδη να μπει μέσα στο γήπεδοκαι να πάρει την ομάδα, όπως συνέβη το βράδυ της Κυριακής στην Τούμπα.

«Το να πάει ο πρόεδρος, ο επενδυτής μιας ομάδας και να πει παίρνω την ομάδα από το γήπεδο είναι δικαίωμά του» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Λαζαρίδης στο ΘΕΜΑ 104,6.
Αναφερόμενο στην κόντρα που είχε στη Βουλή την Πέμπτη με τον υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη ο κ. Λαζαρίδης υποστήριξε ότι «αυτό που του είπα είναι ότι επί υπουργείας σας η Μακεδονία έφτασε να εκπροσωπείται από μια ομάδα από τη Θεσσαλονίκη τον ΠΑΟΚ. Οι άλλες έπεσαν θύματα του αθηνοκεντρικού κατεστημένου».

Σύμφωνα με τον κ. Λαζαρίδη ο αγώνας της Τούμπας δεν διακόπηκε από τον Σαββίδη αν και καταδίκασε τη φωτογραφία του προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με το πιστόλι στη μέση.

Ο κ. Λαζαρίδης χαρακτήρισε τον κ. Σαββίδη «σημαντικό παράγοντα που επένδυσε σε Μακεδονία και Θράκη» ενώ πήρε αποστάσεις από τη δήλωση Παπαχριστόπουλου ότι ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ «έχει κάποιες φιλικές σχέσεις με την κυβέρνηση».

topontiki.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο ΠΡΩΤΟΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 45 (VIDEO)

Δείτε το νέο επεισόδιο της τηλεοπτικής σειράς Ο ΠΡΩΤΟΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ που βλέπουμε ατον ΑΝΤ1 ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 45 Οι κυκλοθυμίες του Άλκη, αρχίζουν να ανησυχούν την Έλσα και την...