Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Καπετάνος: «Καθαρό το γκολ του ΠΑΟΚ.Ο τίτλος στην Ελλάδα δεν κρίνεται στο γήπεδο»

Συνέντευξη στην Ρουμανία για τα όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο έδωσε ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ Παντελής Καπετάνος, ο οποίος σημείωσε μεταξύ άλλων πως ο τίτλος του πρωταθλητή θα κριθεί στο δικαστήριο.

Έλληνας ποδοσφαιριστής στάθηκε στο επεισοδιακό ντέρμπι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ, υποστήριξε πως το γκολ του Βαρέλα ήταν καθαρό και απόρησε με την απόφαση του διαιτητή να αλλάξει την αρχική του απόφαση.

Διαβάστε παρακάτω ένα απόσπασμα της συνέντευξης του Παντελή Καπετάνου:

«Είδατε τι έγινε στο ΠΑΟΚ – ΑΕΚ. Σταμάτησαν το πρωτάθλημα και κανείς δεν ξέρει πότε θα ξεκινήσει. Είναι απίστευτη κατάσταση. Πλέον στην Ελλάδα το ποδόσφαιρο, δεν παίζεται στα γήπεδα αλλά στα δικαστήρια. Το ΠΑΟΚ – ΑΕΚ δεν έχει τελειώσει ακόμη.

Ήταν ένα καθαρό γκολ από τον ΠΑΟΚ, το οποίο ο διαιτητής το μέτρησε και στην συνέχεια ακύρωσε την απόφασή του και το παιχνίδι δεν τελείωσε. Δεν ξέρω γιατί άλλαξε την απόφασή του. Κανένας δεν γνωρίζει τι έχει γράψει στο φύλλο αγώνα.

Είναι τρέλα. Το πρόβλημα είναι πως ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ μπήκε με το πιστόλι στο γήπεδο. Ήταν κάτι που το είδαν όλοι.

Ο ΠΑΟΚ για εμένα ήταν η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος. Το δικαστήριο πλέον θα αποφασίσει. Ο τίτλος δεν κρίνεται πλέον στο γήπεδο αλλά στο δικαστήριο και αυτό είναι πρόβλημα…»

Πηγή: sdna.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 110 (VIDEO)

Δείτε τα νέα επεισόδια του β κύκλου της δραματικής σειράς εποχής Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝ που βλέπουμε στον ALPHA ΕΠΕΙΣΌΔΙΟ 110 Βαθύς ο πόνος στο σπίτι των Μπουραντάδων...