Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Καραμανλική οργή για τα περί διαύλου με Τσίπρα

Κάθε τόσο δημοσιεύεται κι ένα άρθρο που φέρει τον Κώστα Καραμανλή να έχει ανοιχτό δίαυλο επικοινωνίας με τον Αλέξη Τσίπρα και κάθε φορά το γραφείο του πρώην πρωθυπουργού το διαψεύδει.

 Διότι κάποιοι δε βλέπουν έναν υπεύθυνο πρώην πρωθυπουργό που προσπαθεί να συμβουλεύσει ή να… νουθετήσει το νυν πρωθυπουργό, αλλά… σκοτεινές καραμανλικές συνομωσίες με το ΣΥΡΙΖΑ. Αυτοί οι κάποιοι βρίσκονται βασικά εντός της ΝΔ και προκαλούν την οργή του στενού καραμανλικού κύκλου, που θεωρεί ότι στην πραγματικότητα προσπαθώντας να πλήξουν τον Καραμανλή, πλήττουν την παράταξη εν τέλει. 
Το τελευταίο σχετικό δημοσίευμα ανέφερε ότι ο Τσίπρας τηλεφώνησε στον Καραμανλή για να τον συμβουλευτεί ως προς την Τουρκία. Από την Παναγή Κυριακού ξεκαθάριζαν ότι δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. 
Για την ιστορία, η μόνη επικοινωνία Καραμανλή- Τσίπρα που έχει επιβεβαιώσει η Παναγή Κυριακού, ήταν το τηλεφώνημα του πρώην πρωθυπουργού στο νυν τον Ιούλιο του 2015 πριν κλείσει η συμφωνία με τους εταίρους και δανειστές. Τότε ο Καραμανλής είπε στον Τσίπρα: “Κάνε το σωστό”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΑΣΜΟΣ Γ ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 91 (VIDEO)

Δείτε τα νέα επεισόδια του γ κύκλου της τηλεοπτικής σειράς ΣΑΣΜΟΣ που βλέπουμε στον ALPHA. ΕΠΕΙΣΟΔΙO 91 Η πολυπόθητη στιγμή έφτασε και ο Μαθιός με την Βασιλική είναι...