Κάθε τόσο δημοσιεύεται κι ένα άρθρο που φέρει τον Κώστα Καραμανλή να έχει ανοιχτό δίαυλο επικοινωνίας με τον Αλέξη Τσίπρα και κάθε φορά το γραφείο του πρώην πρωθυπουργού το διαψεύδει.
 Διότι κάποιοι δε βλέπουν έναν υπεύθυνο πρώην πρωθυπουργό που προσπαθεί να συμβουλεύσει ή να... νουθετήσει το νυν πρωθυπουργό, αλλά... σκοτεινές καραμανλικές συνομωσίες με το ΣΥΡΙΖΑ. Αυτοί οι κάποιοι βρίσκονται βασικά εντός της ΝΔ και προκαλούν την οργή του στενού καραμανλικού κύκλου, που θεωρεί ότι στην πραγματικότητα προσπαθώντας να πλήξουν τον Καραμανλή, πλήττουν την παράταξη εν τέλει. 
Το τελευταίο σχετικό δημοσίευμα ανέφερε ότι ο Τσίπρας τηλεφώνησε στον Καραμανλή για να τον συμβουλευτεί ως προς την Τουρκία. Από την Παναγή Κυριακού ξεκαθάριζαν ότι δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. 
Για την ιστορία, η μόνη επικοινωνία Καραμανλή- Τσίπρα που έχει επιβεβαιώσει η Παναγή Κυριακού, ήταν το τηλεφώνημα του πρώην πρωθυπουργού στο νυν τον Ιούλιο του 2015 πριν κλείσει η συμφωνία με τους εταίρους και δανειστές. Τότε ο Καραμανλής είπε στον Τσίπρα: “Κάνε το σωστό”.

+1 επιπλέον

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ
 
Top