Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Βομβα στο Τατουάζ! Νέος έρωτας για την Βέρα! Δεν φαντάζεστε ποιος είναι…

Ηταν μάλλον απλά θέμα χρόνου το να περάσει ο Αντρέας Γεωργίου μπροστά από τις κάμερες. Οπως είχε πει ο ίδιος, το είχε σκεφτεί πολλές φορές να πάρει ρόλο στο «Τατουάζ», αλλά πάντα έκανε πίσω. Τώρα ήρθε η στιγμή που ο σκηνοθέτης και ηθοποιός θα υποδυθεί τον νέο έρωτα της Βέρας.

Από την Πέμπτη 15 Μαρτίου, ο Αντρέας Γεωργίου ως Νικόλας μπαίνει για να ταράξει τα νερά, τόσο της Βέρας όσο και των τηλεθεατών του «Τατουάζ», με ένα ρόλο που θα φέρει πολλές ανατροπές. Ο Αντρέας Γεωργίου θα υποδυθεί έναν σκηνοθέτη ντοκιμαντέρ, αλλά και χορευτή-χορογράφο του αργεντίνικου τάνγκο. Φλογερός, αισθησιακός, ενθουσιώδης, ανατρεπτικός, ζει έντονα την κάθε στιγμή σαν να μην υπάρχει αύριο…Διαβάστε παρακάτω…


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Η ιστορία του Νικόλα Ρουμπέση αρχίζει όταν η Βέρα, πικραμένη για άλλη μια φορά από τον Θεοχάρη αλλά και αποφασισμένη πλέον να προχωρήσει τη ζωή της, κάνει μια νέα τυχαία γνωριμία με έναν ωραίο και ενδιαφέροντα άντρα, τον Νικόλα.

Ο Νικόλας θαυμάζει το πάθος της για το χορό και από την πρώτη στιγμή καταλαβαίνει ότι η Βέρα μπορεί να κάνει πολλά σ’ αυτό τον τομέα. Ετσι δεν αργεί να της προτείνει να τη μάθει αργεντίνικο τάνγκο και στη συνέχεια να πάρουν μέρος μαζί σε ένα ντοκιμαντέρ.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Η Βέρα στην αρχή είναι λίγο διστακτική, αλλά λίγο η αγάπη της για το χορό, λίγο ότι θέλει να ξαναφτιάξει τη ζωή της και πολύ περισσότερο γιατί ο Νικόλας είναι πολύ γοητευτικός και φλογερός, αποφασίζει να κάνει αυτό το βήμα και του απαντάει θετικά.

Σιγά-σιγά οι δυο τους έρχονται πολύ κοντά και η Βέρα γοητεύεται τόσο από αυτή τη νέα εμπειρία όσο και από τον Νικόλα. Ο έρωτας ξαναμπαίνει στη ζωή της, όμως δεν θα είναι τόσο εύκολο όσο τον φαντάζεται.

Η στάση της απέναντι στη ζωή αλλάζει και φυσικά απέναντι στον Θεοχάρη, ο οποίος πραγματικά έχει παρανοήσει από τη ζήλια. Η Βέρα όμως αυτή τη φορά δεν έχει κανέναν ενδοιασμό. Τίποτα δεν την κρατάει πίσω στο παρελθόν. Κανένα δέσιμο, παρά μόνο το παιδί, ο μικρός Μάριος, ο οποίος είναι κολλημένος με τον πατέρα του και κάποια στιγμή ίσως σταθεί εμπόδιο στο να προχωρήσει ακόμα παρακάτω.

Από το tv-24.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ουκρανία: Καμία υπηρεσία από τις πρεσβείες του εξωτερικού σε νέους που είναι σε στρατεύσιμη ηλικία

Η Ουκρανία ανέστειλε τις προξενικές υπηρεσίες για τους άνδρες της σε στρατεύσιμη ηλικία που ζουν στο εξωτερικό με εξαίρεση αυτούς που χρειάζεται να επιστρέψουν...