Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 9/3/2018

ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 9/3/2018


Από σήμερα ο Δίας στον Σκορπιό γυρνά φαινομενικά Ανάδρομος, «τιμωρώντας» για την έπαρση μας, αλλά επιπλέον μας επαναφέρει ευκαιρίες που ίσως χάσαμε! Αυτοί που θα πρέπει από δω και πέρα να είναι πιο συγκεντρωμένοι απέναντι στις ευκαιρίες που θα τους δοθούν είναι τα Σταθερά Ζώδια!

Κριός

Γενικά
Σήμερα, Κριέ, θα έχεις κάθε λόγο να νιώθεις ικανοποίηση με όλα όσα έχεις πετύχει. Απέδειξες στον εαυτό σου, ότι μπορείς να καταφέρεις πολλά, αρκεί να επικεντρωθείς στο στόχο σου. Τώρα ήρθε η ώρα να ξεκινήσεις καινούργια πλάνα και να βάλεις νέες προτεραιότητες, ώστε να βελτιώσεις κι άλλο τη ζωή σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Κριέ μου, η αισιοδοξία που θα έχεις θα είναι πολύ μεγάλη. Ο ερωτισμός σου δε, θα είναι στα ύψη! Αν δεν έχεις ακόμη ταίρι, γρήγορα θα μπορέσεις να κάνεις μια καινούργια γνωριμία, που θα αναστατώσει ευχάριστα τη ζωή σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα θα περάσεις μερικές δυσκολίες στον επαγγελματικό τομέα, Κριέ, αλλά πρέπει να κρατήσεις την ψυχραιμία σου, για να μπορέσεις να τις λύσεις με τον καλύτερο τρόπο. Τα οικονομικά σου σε απασχολούν αρκετά, αφού οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πάρα πολλές. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου.

Ταύρος

Γενικά
Σήμερα, Ταύρε, θα έχεις μέσα σου μια ισχυρή επιθυμία για ζωή και θα σε οδηγήσει σε δρόμους, που μόνο η φαντασία μπορεί να προσεγγίσει! Δες τη ζωή σου σαν παραμύθι και, πέρα από τις επιταγές του περιβάλλοντός σου, απόλαυσε την κάθε της στιγμή. Κάνε πράξη τις επιθυμίες σου και μη δίνεις σημασία στις αρνητικές κριτικές του περίγυρού σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου, Ταύρε, μπορεί να πάει και καλύτερα, αν δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον στο σύντροφό σου. Συμπαραστάσου του απέναντι σε προβλήματα, που ίσως έχει αυτή την περίοδο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η δουλειά σου, Ταύρε, θα εξακολουθήσει να πηγαίνει πολύ καλά, αρκεί να φροντίσεις να ξεκουραστείς και να προγραμματίσεις μερικά θέματα για την πορεία της. Μην πάρεις σήμερα αποφάσεις που αφορούν το μέλλον των οικονομικών σου, αφού πρέπει πρώτα να τακτοποιήσεις άμεσα τις υποχρεώσεις που έχεις.

Δίδυμος

Γενικά
Σήμερα, Δίδυμε, θα έχεις μια αξιοθαύμαστη ελευθερία σκέψεων και πράξεων! Δεν μπορείς να φανταστείς τον εαυτό σου κάτω από τυπικούς περιορισμούς και αυστηρά «πρέπει» και «θέλω». Αρνείσαι να γνωρίζεις από πριν τον προορισμό και σε εξιτάρει το μυστήριο του άγνωστου ταξιδιού.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα θα κυριαρχεί μια γενική ασυνεννοησία με το ταίρι σου, Δίδυμέ μου. Καλό είναι, να συζητάς περισσότερο μαζί του, για να αποφύγεις τις παρεξηγήσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μην κάνεις κάποια αλλαγή στη δουλειά σου, Δίδυμε, και προπάντων μην κλείσεις σήμερα συμφωνίες, αν δεν τις έχεις σκεφτεί πολύ καλά. Τα οικονομικά σου δεν είναι στα καλύτερά τους, οπότε απόφυγε να κάνεις πολλά έξοδα. Θα σε απασχολήσουν κάποια νομικά ή φορολογικά ζητήματα.

Καρκίνος

Γενικά
Είναι πολύ σημαντικό για σένα, Καρκίνε, να έχεις τον έλεγχο, κυριαρχώντας στις σκέψεις και τις πράξεις σου. Σήμερα όμως ο αυθορμητισμός θα σε αποσυντονίζει και θα χάνεις πολλές φορές την αυτοκυριαρχία σου. Φρόντισε, λοιπόν, να λειτουργείς σε σταθερές βάσεις και οι πράξεις σου να είναι πάντοτε μελετημένες, μέχρι την τελευταία τους λεπτομέρεια.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου, Καρκίνε μου, δεν πάει άσχημα, οπότε φρόντισε να μη δυσκολέψεις τα πράγματα. Θα έχεις τάσεις απαισιοδοξίας και θα βλέπεις κάποια πράγματα αρνητικά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα δεχτείς προτάσεις στη δουλειά σου, Καρκίνε, που θα είναι συμφέρουσες. Θα πετύχεις καλές συνεργασίες, που κι εσένα θα ευχαριστήσουν. Στις αμιγώς οικονομικές συμφωνίες όμως, σήμερα πρέπει να προσέχεις πολύ!

Λέων

Γενικά
Σήμερα, Λέων, θα ονειρεύεσαι μια ζωή χωρίς δεσμεύσεις, θεωρώντας ότι έχεις υποχρέωση μόνο στον εαυτό σου και στα θέλω σου. Ταξίδια και έντονες προοπτικές είναι οι σκέψεις σου καθημερινά, αποφεύγοντας τη δέσμευση σε σοβαρές καταστάσεις, που θα σου κλείσουν το δρόμο της επιτυχίας.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Έλα πιο κοντά στο ταίρι σου, Λέων, μίλησέ του για όλα αυτά που αισθάνεσαι και θα δεις πολλές καταστάσεις να καλυτερεύουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Λέων, μπορείς σήμερα να τα πας ακόμη καλύτερα. Απόφυγε, λοιπόν, να χαλαρώσεις και μη δίνεις σημασία σε λόγια συνεργατών σου, που μπορεί να σε επηρεάσουν αρνητικά. Κάνε οικονομικές συζητήσεις και ζήτησε αυτά που θέλεις. Μπορείς να έχεις άνοδο αυτή την περίοδο, αλλά πρέπει να περιορίσεις στο ελάχιστο τα έξοδά σου.

Παρθένος

Γενικά
Σήμερα, Παρθένε, θα οδηγηθείς σε επιλογές που ακόμη και σε σένα φαίνονται κάπως ακραίες. Η τάση για αμφισβήτηση που έχεις, σε οδηγεί σε αναζητήσεις πέραν του συμβατικού. Ακολουθείς το άγνωστο σε μια συνεχή αναζήτηση των δυνατοτήτων σου και εγκαταλείπεις εύκολα ότι είναι πια αναγνωρισμένο από σένα. Ακολούθησε το ένστικτό σου και θα σε οδηγήσει σε καταστάσεις και συναισθήματα, που θα σε ολοκληρώσουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Παρθένε, μπορείς να κάνεις τα ξεκαθαρίσματα που θέλεις απέναντι σε καταστάσεις που σε κουράζουν και σε καταπιέζουν στη σχέση σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Παρθένε, απόφυγε να κάνεις πολλά πράγματα μαζί και μην ετοιμάζεις σχέδια για το μέλλον, αφού έχεις ήδη εκκρεμότητες που σε προβληματίζουν αρκετά. Τα οικονομικά σου έχουν έρθει σε καλό σημείο, μετά από πολλές σου προσπάθειες. Μπορείς σήμερα να τακτοποιήσεις κάποια χρέη του παρελθόντος.

Ζυγός

Γενικά
Σήμερα, Ζυγέ μου, ο εκνευρισμός σου μπορεί να σε παρασύρει σε καταστάσεις, που είναι δύσκολο να ελέγξεις. Δρώντας παρορμητικά, προσπαθείς να αγγίξεις όσα επιθυμείς, χωρίς να σε νοιάζει αν θα κάνεις λάθη. Τα προσφιλή σου πρόσωπα προσπαθούν να σου διδάξουν την εγκράτεια και τον έλεγχο της παρορμητικής πλευράς σου, για να κατορθώσεις να αυτοπροστατεύεσαι στο μέλλον.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου, Ζυγέ μου, πηγαίνει αρκετά καλά, αλλά εσύ είσαι πάντα σε αγωνία για να τα κάνεις όλα τέλεια. Χαλάρωσε, αφού οι βάσεις που έχεις θέσει είναι πολύ ισχυρές.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Απόφυγε σήμερα, Ζυγέ, να εκνευριστείς στη δουλειά σου και μην κάνεις συζητήσεις με τους συνεργάτες σου για μελλοντικά σχέδια, αφού έχεις ήδη πάρα πολλά μπροστά σου. Στα οικονομικά σου, θα παρουσιαστούν κάποια έξοδα που δεν περίμενες. Έχε επαρκή προγραμματισμό και να ξέρεις, ότι θα τα καλύψεις όλα με τον καλύτερο τρόπο.

Σκορπιός

Γενικά
Σήμερα, Σκορπιέ, θα δίνεις μεγάλη σημασία στο ένστικτό σου και θα βασίζεσαι στη διαίσθησή σου. Ποτέ δεν θα κάνεις κάτι που σε προϊδεάζει αρνητικά, όσο και αν θεωρητικά φαίνεται σωστό. Είσαι διορατικό άτομο και πολλές φορές προαισθάνεσαι τις καταστάσεις, προκαλώντας το θαυμασμό όσων σε γνωρίζουν. Προσπάθησε πάντως να συνδυάσεις το ένστικτο με τη λογική, και θα φτάσεις πολύ γρήγορα στην επιτυχία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθάνεσαι, Σκορπιέ μου, ότι στη σχέση σου κάτι δεν πάει καλά. Μίλησε με το ταίρι σου και ξεκαθάρισε το τοπίο με τον καλύτερο τρόπο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου σήμερα, Σκορπιέ μου, θα δημιουργηθούν μερικά προβλήματα. Μην πεις λόγια σε συνεργάτες σου, που μπορεί να οδηγήσουν σε αντιπαραθέσεις. Απόφυγε αυτή τη μέρα να κλείσεις σημαντικές συμφωνίες για τα οικονομικά σου. Προσπάθησε να τακτοποιήσεις κάποιες εκκρεμότητες που μπορεί να έχεις με ζητήματα νόμου.

Τοξότης

Γενικά
Αποτελείσαι από ένα κράμα σιγουριάς και αβεβαιότητας, Τοξότη, και αυτό σε κάνει ξεχωριστό άνθρωπο. Σήμερα πάντως, θα έχεις μεγάλα αποθέματα ενέργειας, θα αποπνέεις μεγάλη σιγουριά και θα καταστρώσεις τα σχέδιά σου, με το πλανητικό σκηνικό να σε ευνοεί.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο Ερμής από τον Κριό, Τοξότη, αυξάνει την επικοινωνία με το ταίρι σου και μπορεί να φέρει πολύ καλά αποτελέσματα, σε αυτά που θέλεις να κάνεις για τη σχέση σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα ζητήματα της δουλειάς σου, Τοξότη μου, πηγαίνουν μια χαρά. Σταμάτα, λοιπόν, να καταλαμβάνεσαι από ανασφάλειες, αφού οι βάσεις που έχεις θέσει είναι πολύ ισχυρές. Υπάρχουν πολλές υποχρεώσεις στα οικονομικά σου. Σημασία όμως έχει, ότι ξεκινά μια περίοδος που τα έσοδά σου θα αυξηθούν και θα αρχίσεις να ισορροπείς.

Αιγόκερως

Γενικά
Φροντίζεις πάντα να υπάρχει αρμονία σκέψεων και πράξεων στη ζωή σου, Αιγόκερε. Δε σου αρέσει η μοναχικότητα και διοχετεύεις την ενέργειά σου σε συλλογικές δράσεις. Σήμερα, θα νιώθεις συναισθηματική επάρκεια, όταν γύρω σου υπάρχουν φίλοι και αγαπημένα πρόσωπα. Είσαι άτομο που όταν υπόσχεται κάτι, δεν το ξεχνά και δεν το αναιρεί ποτέ.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στη σχέση σου, Αιγόκερε, μπορείς να λύσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις, αρκεί να δείξεις την απαραίτητη υπομονή απέναντι στο ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Αιγόκερε, σήμερα θα κινηθούν πολύ καλά. Πρέπει πάντως να τελειώσεις με υποχρεώσεις και εκκρεμότητες που έχεις από το παρελθόν, αφού στο μέλλον σε περιμένουν καινούργιες προτάσεις. Στα οικονομικά σου, τα πράγματα θα αρχίσουν να ισορροπούν και θα αυξήσεις πολύ τα έσοδά σου.

Υδροχόος

Γενικά
Σήμερα Υδροχόε, οι κινήσεις σου θα είναι απρόβλεπτες και θα τις περιβάλει μία ασάφεια κι ένα μυστήριο. Δε σου αρέσει να είναι προβλέψιμες οι πράξεις σου και λειτουργείς πάντα αντισυμβατικά. Θέλεις η ζωή σου να μην είναι ελεγχόμενη από οποιονδήποτε. Κάνε τα σχέδια που έχεις βάλει στο μυαλό σου και όλα θα πάνε καλά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Προσπάθησε, Υδροχόε μου, να κάνεις θετικές σκέψεις και να μιλάς περισσότερο με το ταίρι σου. Έλα πιο κοντά του και πες ανοιχτά αυτά που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα θα προκύψουν κάποια προβλήματα στη δουλειά σου, Υδροχόε, και πρέπει να κρατήσεις την ψυχραιμία σου για να βρεις τις κατάλληλες λύσεις. Θα συνεχίσεις να έχεις ένα έντονο άγχος για τα οικονομικά σου. Έχουν αρχίσει βέβαια να ισορροπούν, αλλά πρέπει να σταματήσεις τα νέα ανοίγματα.

Ιχθύς

Γενικά
Σήμερα, Ιχθύ, το πλανητικό σκηνικό σου επιτρέπει να πραγματοποιείς τις επιθυμίες σου και οι επιλογές σου να συμβαδίζουν με τα θέλω σου. Οι ενέργειές σου πολλές φορές είναι εκρηκτικές και δημιουργούν στους άλλους ανάμικτα συναισθήματα. Φρόντισε, λοιπόν, με ηρεμία και μετρημένες κινήσεις να πετύχεις αυτά που θέλεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Ιχθύ μου, φρόντισε να δείξεις την αγάπη σου στο ταίρι σου και να κάνεις τα αδύνατα δυνατά για να γίνει το κλίμα ερωτικό και ρομαντικό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι καταστάσεις στη δουλειά σου, Ιχθύ, είναι θετικές. Πέρνα τη μέρα σου έτσι όπως θα έρθει, χωρίς να ασχοληθείς με καταστάσεις, που μόνο πρόβλημα μπορεί να σου φέρουν. Μην κάνεις κάποια χρηματική συναλλαγή σήμερα, που έχει σχέση με έξοδα. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε καλή κατάσταση, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι αρχίζουν και ισορροπούν.

Πηγή: oroskopos.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ