Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 7/3/2018

ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 7/3/2018

Η Αφροδίτη κάνει τον έρωτα δυναμικό, ευθύ και παθιασμένο από το Ζώδιο του Κριού, που περνάει από σήμερα! Ωστόσο η θέση αυτή για την Αφροδίτη, ενισχύει τους τσακωμούς, την επιπολαιότητα, τον εγωισμό και τις σπατάλες!


Κριός

Γενικά


Είσαι πολύ παρορμητικό άτομο, Κριέ, και αυτό σήμερα μπορεί να σε παρασύρει σε λάθη και ασυγχώρητες εκρήξεις. Αντιδράς κάποιες φορές πριν σκεφτείς τα δεδομένα ή ακούσεις τις εξηγήσεις του άλλου, με κίνδυνο να χάσεις την ουσία των πραγμάτων και τη δυνατότητα σωστής αντίδρασης. Συγκράτησε τον έντονο παρορμητισμό σου, αφού έχεις πολύ μεγάλες ικανότητες και απίστευτη δυναμική, για να πετύχεις σημαντικότατα πράγματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η Αφροδίτη από σήμερα μπαίνει στο ζώδιό σου, Κριέ, και σε ευνοεί. Θα ανεβάσει τον ερωτισμό σου στα ύψη και θα περνάς πολύ καλά στη σχέση σου. Αν δεν έχεις ταίρι μην απογοητεύεσαι, αφού αυτή την περίοδο οι πλανήτες σε ευνοούν και θα κάνεις την καλύτερη γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μην κάνεις μόνο προγραμματισμούς αυτή την περίοδο στην εργασία σου, Κριέ, χρειάζεται να περάσεις και στην πράξη. Τα οικονομικά σου αρχίζουν σιγά – σιγά να έχουν κάποια ισορροπία, αν κι εσύ ακόμη δεν το βλέπεις, επειδή τα έξοδά σου είναι πάρα πολλά.

Ταύρος

Γενικά
Στη ζωή σου, Ταύρε μου, συνέβησαν γεγονότα που δικαιολογούν τη θλίψη που νιώθεις. Πρέπει όμως να βρεις το κουράγιο να αφήσεις πίσω σου τα συμβάντα του παρελθόντος και να χαράξεις μια νέα πορεία. Μην αποτραβιέσαι από τους ανθρώπους, δείξε δύναμη και κοινωνικοποιήσου πάλι, νιώθοντας την υποστήριξη των φίλων σου και την ανάγκη τους να ξαναδούν το χαμόγελό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Έφτασε ο καιρός, Ταύρε μου, που θα ξεκαθαρίσεις πολλά θέματα στη σχέση σου και η πορεία της θα είναι πιο διαυγής.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Ταύρε, να ξέρεις, ότι η περίοδος είναι πολύ θετική και πως οτιδήποτε κάνεις, θα στεφθεί με επιτυχία! Απόφυγε σήμερα τα πολλά έξοδα, αν και μπορείς να κάνεις προσεκτικές χρηματικές συναλλαγές ή να τακτοποιήσεις θέματα του παρελθόντος.

Δίδυμος

Γενικά
Σήμερα, Δίδυμε, η διάθεσή σου θα είναι στα ύψη της! Είσαι πολύ χαρούμενος και ανοιχτόκαρδος άνθρωπος, θέλεις να έχεις φίλους και η διασκέδαση για σένα είναι ανάγκη. Δε σου αρέσει να βλέπεις λυπημένους τους δικούς σου ανθρώπους και κάνεις ό,τι μπορείς για να γίνουν χαρούμενοι. Είσαι κυριολεκτικά η ψυχή της παρέας και όταν δεν εμφανίζεσαι, αρχίζουν να σε αναζητούν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Απόφυγε σήμερα, Δίδυμε, να κουράσεις το ταίρι σου με άλλες καταστάσεις και μη λες πράγματα που μπορεί να το αγχώσουν και να το προβληματίσουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Για να φτάσεις σε επιτυχία στη δουλειά σου, Δίδυμέ μου, πρέπει σήμερα να μετατρέψεις σε πράξεις μερικά πράγματα, που έχεις στο μυαλό σου. Τα οικονομικά σου σε προβληματίζουν, αλλά συνεχίζεις τα έξοδα. Πρέπει, λοιπόν, να κατανοήσεις, ότι έχεις πολλές εκκρεμότητες να καλύψεις.

Καρκίνος

Γενικά
Σήμερα, Καρκίνε, το κύρος και η σιγουριά που θα εκπέμπεις δε θα αφήνουν αδιάφορο όποιον σε γνωρίζει. Αυτό σου δίνει τη μεγάλη δυνατότητα να διευρύνεις τον κοινωνικό σου περίγυρο και να ανοίξουν για σένα καινούργιες προοπτικές. Άδραξε την ευκαιρία και αξιοποίησε κάποιους ανθρώπους, για να πετύχεις στόχους, που θα βελτιώσουν τις συνθήκες της ζωής σου και την κοινωνική σου καταξίωση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, που η Αφροδίτη μπαίνει στον Κριό, Καρκίνε μου, προσπάθησε να είσαι καλά ψυχολογικά σε σχέση με το ταίρι σου. Απόφυγε να του δείξεις τους προβληματισμούς, που μπορεί να έχεις από άλλους τομείς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα θα εισπράξεις πνεύμα συνεργασίας στη δουλειά σου, Καρκίνε, και θα μπορέσεις να κάνεις καινούργια ξεκινήματα. Θα σου παρουσιαστούν κάποιες ευκαιρίες στα οικονομικά σου. Καλό όμως είναι, πριν πάρεις σημαντικές πρωτοβουλίες, να σκεφτείς τις εκκρεμότητες που ήδη έχεις.

Λέων

Γενικά
Σήμερα, Λέων μου, θα ενθουσιάζεσαι πολύ εύκολα και αυτό θα είναι η αιτία που μπορείς να απογοητευτείς. Ξέρεις, πως όλες οι σκέψεις και οι προτάσεις που σου γίνονται, δε σημαίνει ότι θα έχουν επιτυχή έκβαση. Μη θεωρείς, λοιπόν, πως η αποτυχία έρχεται από δικούς σου κακούς χειρισμούς. Εσύ έχεις την ικανότητα να φέρεις σε πέρας οτιδήποτε αναλάβεις, αρκεί να είναι πραγματοποιήσιμο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στη σχέση σου, Λέων, θα περάσεις πολύ όμορφα με το ταίρι σου και με την Αφροδίτη που μπαίνει σήμερα στον Κριό, πολλά πράγματα θα εξελιχθούν καλύτερα από όσο περίμενες. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να ξέρεις, ότι η Αφροδίτη σε ευνοεί για να κάνεις την καλύτερη γνωριμία!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Λέων, και σε προτάσεις που σήμερα θα σου κάνουν, πρέπει να δείξεις προσοχή, καθώς τα πράγματα μπορεί να μην είναι έτσι, όπως ακούγονται. Απόφυγε να κάνεις χρηματικές συναλλαγές αυτή την περίοδο, διαφορετικά θα έχεις προβλήματα. Τα οικονομικά σου πάντως, έχουν αρχίσει να κινούνται καλύτερα.

Παρθένος

Γενικά
Σήμερα, Παρθένε, θα έχεις πολύ ανεπτυγμένη την ικανότητα να ξεχωρίζεις το αληθινό από το ψεύτικο. Είναι πολύ περίεργο πάντως, πως κάποιες φορές πέφτεις στην παγίδα και εμπιστεύεσαι άτομα που το μόνο που θέλουν από εσένα, είναι να εξυπηρετήσεις τα συμφέροντά τους. Φρόντισε, λοιπόν, να γίνεις περισσότερο δυναμικός, για να μπορέσεις να πετύχεις τους στόχους σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στη σχέση σου σήμερα, Παρθένε μου, θα υπάρχουν μερικά προβλήματα από το ταίρι σου. Φρόντισε να λύσεις με χαμηλούς τόνους οποιαδήποτε παρεξήγηση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα γίνουν σημαντικές αλλαγές στον επαγγελματικό τομέα, Παρθένε μου. Να ξέρεις όμως, πως ό,τι γίνει θα είναι πολύ καλό και σε θετικές συνθήκες. Τα οικονομικά σου συνεχίζουν να σε προβληματίζουν. Θα καταφέρεις πάντως να αυξήσεις τα έσοδά σου, ενώ σήμερα ευνοούνται τα γραφειοκρατικά και ακίνητης περιουσίας θέματα.

Ζυγός

Γενικά
Εδώ και κάποιο καιρό, Ζυγέ μου, έχεις χάσει πολλή από τη διάθεσή σου να δρας. Έχεις απομονωθεί, χωρίς να καταλαβαίνεις ούτε εσύ την αιτία. Πρέπει να κάνεις όμως κάτι για να το ξεπεράσεις, αφού όσο μένεις σε αδράνεια, το πρόβλημα θα γίνεται μεγαλύτερο. Κοίτα βαθύτερα μέσα σου, για να εντοπίσεις την αιτία που σου το προκάλεσε, και συζήτησε με φίλους που εμπιστεύεσαι, αφού ίσως σε βοηθήσουν να βρεις τις απαντήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Ζυγέ, φρόντισε να περάσεις κάποιες στιγμές με το ταίρι σου, για να αποφύγεις παράπονα και εντάσεις. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να θυμάσαι, πως η Αφροδίτη, που σήμερα μπαίνει στον Κριό, θα σε ευνοήσει, για να κάνεις τη γνωριμία που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Ζυγέ μου, μπορεί να μη φανούν από την αρχή τα θετικά των αλλαγών σου, αλλά στο μέλλον θα καταλάβεις ότι αυτές σου οι κινήσεις τελικά ήταν για το καλό σου. Τα οικονομικά σου θα αρχίζουν να μπαίνουν σε μία σειρά, ενώ σήμερα ευνοούνται οι συζητήσεις που θέλεις να κάνεις για τη βελτίωσή τους.

Σκορπιός

Γενικά
Σήμερα, Σκορπιέ, θα έχεις την ικανότητα να πείθεις τον άλλον, ότι αυτό που του λες είναι το σωστό. Χειρίζεσαι το λόγο με τόση δεξιοτεχνία, που κανείς δε σκέφτεται να σε αμφισβητήσει και να φέρει αντίρρηση σε αυτά που λες. Χρησιμοποίησε την ικανότητά σου με σωστό τρόπο και θα είναι ωφέλιμο για σένα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η καλή διάθεση που έχεις σήμερα, Σκορπιέ, αυξάνει τον ερωτισμό σου και θα σου προσφέρει τις ευνοϊκότερες συνθήκες, για να γίνει ακόμη καλύτερη η σχέση σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι υποχρεώσεις, Σκορπιέ, και σήμερα θα είναι πάρα πολλές, ενώ εσύ θα πνίγεσαι μέσα στο άγχος. Προσπάθησε να βάλεις προτεραιότητες, ώστε να νιώσεις καλύτερα. Τα οικονομικά προβλήματα που σε καταδιώκουν από το παρελθόν, θα αρχίζουν και ξεπερνιούνται, αρκεί να κάνεις την πρέπουσα οικονομία.

Τοξότης


Γενικά
Είσαι ένα ελεύθερο και ανεξάρτητο άτομο, Τοξότη, που δεν του αρέσουν οι περιορισμοί. Σήμερα, θα επιλέξεις να μην έχεις δίπλα σου ανθρώπους που να περιορίζουν τη ζωή και τις αποφάσεις σου. Όσο είναι ακόμη νωρίς, πρέπει να καταλάβεις τι πραγματικά σε κάνει να νιώθεις καλά και να αποφασίσεις με ποιον τρόπο θέλεις να ζήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Πολλά πράγματα που σε κούραζαν στη σχέση σου, Τοξότη, από σήμερα, με την Αφροδίτη να μπαίνει στον Κριό, θα αλλάξουν και θα αρχίσεις να νιώθεις καλύτερα. Θα περάσεις πολύ όμορφα με το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Απόφυγε σήμερα να κλείσεις σημαντικές συμφωνίες, Τοξότη, και να υπογράψεις συμβόλαια, που αφορούν το μέλλον της δουλειάς σου. Τα εισοδήματά σου είναι σταθερά, αλλά αν κινηθείς με έξυπνους τρόπους και ανοιχτείς και σε άλλες πηγές, θα αυξηθούν.

Αιγόκερως

Γενικά
Σήμερα, Αιγόκερε, σε οτιδήποτε βάλεις στο μυαλό σου, θα είσαι ασταμάτητος! Είσαι πολύ τολμηρό άτομο και οι δυσκολίες απλά σε προκαλούν να τις αντιμετωπίσεις. Μπορείς να κάνεις κινήσεις με μεγάλο ρίσκο, χωρίς να σκέφτεσαι το αποτέλεσμα. Πρέπει όμως να δείξεις μεγαλύτερη προσοχή και να μην αντιμετωπίζεις τα προβλήματα και τις καταστάσεις της ζωής σου τόσο επιφανειακά, αφού κάποια πράγματα χρειάζονται ώριμη σκέψη και λιγότερο ρίσκο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε, Αιγόκερε, να μιλήσεις με ηρεμία στο ταίρι σου, ώστε να λύσεις όλα αυτά που σε προβληματίζουν και η σχέση σας να πάει καλύτερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Αιγόκερέ μου, θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες, ενώ θα σου γίνουν προτάσεις, που πρέπει να δεις με πολλή σοβαρότητα, αφού θα είναι συμφέρουσες. Φροντίζεις να ισορροπήσεις τα οικονομικά σου, παρόλο που κάτι πάλι θα γίνει και θα έρθουν πολλά έξοδα. Απόφυγε σήμερα να κάνεις χρηματικές συναλλαγές.

Υδροχόος

Γενικά
Μπορεί να μην το καταλαβαίνεις Υδροχόε, άλλα τα πάντα αυτόν τον καιρό λειτουργούν υπέρ σου! Είσαι ο εκλεκτός της τύχης και δεν χρειάζεται να καταβάλεις κάποια προσπάθεια, για να γίνουν όλα όπως τα θέλεις. Είναι ευνοϊκές, λοιπόν, οι συνθήκες για σημαντικές επιλογές και μεγάλες ανατροπές. Σκέψου πράγματα και επιθυμίες που πάντα ονειρευόσουν και βάλε στόχο την πραγματοποίησή τους.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε προβληματίζουν αρκετά πράγματα στη σχέση σου, Υδροχόε μου, αλλά πολλά θα αλλάξουν προς το καλύτερο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Συνέχισε στη δουλειά σου να κινείσαι στους ρυθμούς που ήδη έχεις, Υδροχόε, χωρίς να επηρεαστείς από συζητήσεις που μπορεί να γίνουν. Μην πάρεις κάποιο οικονομικό ρίσκο σήμερα και σε χρηματικές συναλλαγές που μπορεί να προκύψουν, καλό είναι να προσέχεις.

Ιχθύς

Γενικά
Σήμερα, Ιχθύ μου, θα νιώθεις κάποια ανασφάλεια. Θέλεις να κάνεις πράγματα για να βελτιώσεις τις συνθήκες της ζωή σου. Βάζεις στόχους και ξεκινάς την προσπάθεια, αλλά εκεί αρχίζουν οι αμφιβολίες και αντί να κάνεις βήματα μπροστά, αναλώνεσαι σε ένα ατελείωτο ψάξιμο για να βρεις, αν αυτό που σκέφτεσαι, είναι το καλύτερο. Δείξε περισσότερη σιγουριά, αφού έχεις σωστή κρίση και καθαρή σκέψη. Μην τα χαλάς όλα με τις αμφιβολίες και θα δεις, πως θα πετύχεις εξαιρετικά αποτελέσματα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Ιχθύ, θα θέλεις να πεις πάρα πολλά στο ταίρι σου για κάποια πράγματα που σε πειράζουν. Μπορείς να το κάνεις και στο τέλος θα βρεις ικανοποίηση από τις καλές εξελίξεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα τα πας πολύ καλά σήμερα στη δουλειά σου, Ιχθύ. Αυτή την περίοδο βέβαια, θα έχεις κάποιες υποχρεώσεις παραπάνω, οπότε προσπάθησε να τις τακτοποιήσεις, όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Στα οικονομικά σου, θα προκύψουν κάποια έξοδα που δεν περίμενες. Θα τα καλύψεις, αλλά απόφυγε να παρασυρθείς από άσκοπες αγορές και δαπάνες.

Πηγή: oroskopos.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 92 (VIDEO)

Δείτε τα επεισόδια του β κύκλου της τηλεοπτικής σειράς ΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ που βλέπουμε στον ΑΝΤ1 ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 92 Η Αλεξάνδρα, αδύναμη και καταβεβλημένη, «συναντά» και μιλά στον...