Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ένας 33χρονος στην Κρήτη σκοτώθηκε προσπαθώντας να σώσει τον σκύλο του

Νεκρός ανασύρθηκε από πηγάδι στην περιοχή του χωριού Αγία Σεμνή στο Ηράκλειο ένας άνδρας μόλις 33 ετών.


Σύμφωνα με το ikriti.gr o 33χρονος Δημήτρης Καρέλης είχε πάει στο χωράφι ιδιοκτησίας τους προκειμένου να κάνει κάποιες εργασίες.

Κάτω από συνθήκες που διερευνούν οι Αρχές, έπεσε μέσα στο πηγάδι.

Ένα σενάριο το οποίο εξετάζεται, είναι να προσπάθησε να σώσει τον σκύλο του. Κι αυτό γιατί όπως εκτιμούν οι Αρχές, δίπλα από το πηγάδι βρέθηκαν προσωπικά του αντικείμενα όπως το κινητό του τηλέφωνο και τα κλειδιά του ενώ άλλες πληροφορίες, αναφέρουν ότι βρέθηκε καρφωμένο κάποιο σίδερο που ίσως να χρησιμοποιήθηκε από τον 33χρονο προκειμένου να κατέβει στο πηγάδι. Φαίνεται λοιπόν, χωρίς να είναι κάτι σίγουρο, ότι ο άτυχος άνδρας προσπάθησε να βγάλει από το πηγάδι το τετράποδο ζώο με συνέπεια ο ίδιος να πέσει μέσα και να βρει τραγικό θάνατο.

Πριν αποκαλυφθεί η απίστευτη τραγωδία, οι συγγενείς του Δημήτρη είχαν ξεκινήσει να τον αναζητούν καθώς η ώρα περνούσε κι εκείνος δεν είχε δώσει σημεία ζωής.

Μέσα στο πηγάδι αρχικά βρέθηκε νεκρός ο σκύλος και στη συνέχεια, όταν πια στο σημείο έφτασαν οι άνδρες της 3ης ΕΜΑΚ, βρέθηκε και ανασύρθηκε το άψυχο σώμα του 33χρονου.

Ο 33χρονος ήταν παντρεμένος και έμενε στο Ηράκλειο.

Απαντήσεις για τα ακριβή αίτια του θανάτου, θα δώσει ο ιατροδικαστής.

Πηγή: reader.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΑΣΜΟΣ Γ ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 115-116-117

Δείτε τι θα συμβεί στα νέα επεισόδια του γ κύκλου της τηλεοπτικής σειράς ΣΑΣΜΟΣ που βλέπουμε στον ALPHA. ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 115-116 Επεισόδιο 115 H Kαλλιόπη μένει άναυδη από την αποκάλυψη...