Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Αφροδίτη στον Ταύρο από τις 31/3 ως 24/4! Προβλέψεις για τα ζώδια

Το Σάββατο στις 31 Μαρτίου 2018, η Αφροδίτη εισέρχεται στον Ταύρο και θα παραμείνει ως τις 24 Απριλίου 2018. Με την Αφροδίτη στο Ταύρο, στην οποία ο πλανήτης είναι κυβερνήτης, επιδιώκουμε τη σταθερότητα και την αποκλειστικότητα στην αγάπη και δεν σπεύδουμε αμέσως σε νέες σχέσεις.

Αφροδίτη στον Ταύρο: Ζήσε τον έρωτα με όλες τις αισθήσεις σου! 

Θέλουμε το χρόνο μας για να νιώσουμε σίγουροι για τον άνθρωπο που αγαπάμε, και όταν το κάνουμε, είμαστε συνήθως πολύ πιστοί. Έχουμε νωθρή συμπεριφορά που μας κάνει να φαινόμαστε αισθησιακοί. Δεν θέλουμε το δράμα και γινόμαστε διστακτικοί σε αμφίβολους έρωτες. Επιθυμούμε μια σταθερή και ρομαντική ερωτική ζωή, αλλά με κάποιον που θεωρούμε ότι αξίζει να επενδύσουμε. Αναζητάμε τη δέσμευση και τη διάρκεια στη σχέση. Γινόμαστε έντονα κτητικοί και αν κάποιος μας προκαλέσει, τον αντιμετωπίζουμε με έντονη οργή.
Είμαστε μαζεμένοι με μια διαρκή αφοσίωση, εφόσον μας αντιμετωπίζουν με σεβασμό. Θα εκπλήξουμε τους αγαπημένους μας με τα συναισθηματικά δώρα και τους χιλιάδες μικρούς τρόπους που εφευρίσκουμε για να κάνουμε τη ζωή τη δική μας και των αγαπημένων μας πιο ευχάριστη. Ο δρόμος για την καρδιά μας ανοίγει μέσω των αισθήσεων και ανταποκρινόμαστε στο άγγιγμα και στις διακριτικές χειρονομίες. Επιδιώκουμε μια ατμόσφαιρα άνεσης και σταθερότητας, σεβασμού και αξιοπιστίας, αναγνώρισης και εκτίμησης. Θέλουμε το χρόνο μας για να χαλαρώσουμε σε μια σχέση και δίνουμε σημασία στα υλικά αγαθά. Είμαστε πολύ πιστοί και δεν χωρίζουμε από μια σχέση, ακόμα κι αν έχει γίνει στάσιμη. Η ποιότητα της σταθερότητάς μας, μας κάνει αφοσιωμένους συντρόφους.

Η Αφροδίτη θεωρείται ο πλανήτης του έρωτα και της αγάπης, των συναισθημάτων και της τύχης, της ευχαρίστησης και της ομορφιάς, της κοινωνικής αλληλεπίδρασης και της τέχνης, της καλαισθησίας και των συνεργασιών, του ρομαντισμού και του γάμου. Είναι η μουσική, η τέχνη, τα παιχνίδια, ο χορός και όλα τα πράγματα που χρησιμοποιούνται για στολισμό ή διακόσμηση, όπως τα αρώματα, τα καλλυντικά, τα κοσμήματα και τα εκλεκτά υφάσματα.

Αφροδίτη στον Ταύρο και προβλέψεις για τα 12 ζώδια

Διαβάστε παρακάτω την επιρροή της Αφροδίτης στον Ταύρο στο ζώδιό σας. Αν γνωρίζετε το ζώδιο που βρίσκεται ο Ωροσκόπος σας, διαβάστε και το ζώδιο του Ωροσκόπου σας.

ΚΡΙΟΣ

Με την Αφροδίτη να διελαύνει στο δεύτερο οίκο σας, θα ενδιαφέρεστε για την οικονομική ή /και καλλιτεχνική σας επιτυχία, και χάρη στο οικονομικά δαιμόνιο πνεύμα σας, θα κάνετε συνετό οικονομικό σχεδιασμό ή κάποιες επενδύσεις. Αν είστε οικονομικός σύμβουλος, είναι μια καλή χρονική περίοδος για να βοηθήσετε τους άλλους στο να κάνουν περισσότερα χρήματα. Θα επιδιώξετε την υλική σας ευημερία, μέσα από τις προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις σας. Προσέξτε την αυτο-επιείκεια και τη σπατάλη χρημάτων για να ικανοποιήσετε τα πολυτελή γούστα σας. Η επιθυμία σας να περνάτε καλά μπορεί να μεταστραφεί σε χειραγώγηση και ζήλεια, και σε ακραίες περιπτώσεις, μπορεί να χρησιμοποιήσετε το σεξ για να πάρετε ό, τι θέλετε.

Δείτε ακόμη:Αναλυτικές Προβλέψεις Απριλίου 2018 για όλα τα ζώδια από τον Κώστα Λεφάκη


ΤΑΥΡΟΣ

Με την Αφροδίτη να διελαύνει στον πρώτο οίκο σας, θα βάζετε πρώτα το σύντροφό σας και τους άλλους και ύστερα τις δικές σας ανάγκες στην προσπάθειά σας για τη δημιουργία αρμονίας σε όλες τις σχέσεις σας. Θα πάρετε αυτό που θέλετε από την αγάπη, μέσω της σαγηνευτικής, γλυκομίλητης και φιλικής συμπεριφοράς σας. Αν ασχολείστε με τις δημιουργικές τέχνες, τα καλλυντικά, το χώρο της μόδας, το σχεδιασμό, τα ρούχα ή την πώληση, είναι μια ευνοϊκή χρονική περίοδος για σας, καθώς θα χρησιμοποιείτε τη σαγηνευτική γοητεία σας για να πείσετε τους άλλους. Θα έχετε πολλές κοινωνικές εξόδους και μια θετική προσέγγιση στη ζωή και στον τρόπο που συμπεριφέρεστε στους άλλους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με την Αφροδίτη να διελαύνει στο δωδέκατο οίκο σας, θέλετε να αποδράσετε από τη ρουτίνα της καθημερινότητάς σας και τις υποχρεώσεις σας, μένοντας μόνοι με τον εαυτό σας. Κατά ένα ειρωνικό τρόπο όμως, αυτή η αποξένωση σας βοηθά να αποσαφηνίσετε την πολυπλοκότητα των προσωπικών σας σχέσεων. Θα αποκρύπτετε και θα καταπιέζετε τα συναισθήματά σας, πράγμα το οποίο μπορεί να οδηγήσει σε έναν μοναχικό τρόπο ζωής. Θα είστε τώρα κάπως περισσότερο ντροπαλοί και μοναχικοί και θα έρθετε αντιμέτωποι με τις βαθιές σας ανασφάλειες. Λόγω της αίσθησης της αποξένωσης, δεν θα είστε τώρα τόσο κοινωνικοί. Κάποιοι από εσάς μπορεί να εμπλακείτε σε μια παράνομη ή κρυφή σχέση.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Με την Αφροδίτη να διελαύνει στον ενδέκατο οίκο σας, υπάρχει η δυνατότητα να επωφεληθείτε οικονομικά από την εργασία σας αλλά θα έχετε την τάση να σπαταλήσετε εύκολα τα χρήματά σας. Μπορεί να συμμετέχετε σε μια ομάδα και να ταυτιστείτε με αυτήν, αλλά δεν θα είστε συνεπείς στις υποχρεώσεις σας. Προσέξτε τις συγκρούσεις στην ερωτική και οικογενειακή σας ζωή, διότι τώρα θα αναζητάτε την ελευθερία σας και θα τους παραμελείτε. Είναι πιθανό να βρείτε ένα σύντροφο μέσω των κοινωνικών σας δραστηριοτήτων ή των φίλων σας. Μαζί με το σύντροφό σας, επεκτείνετε την κοινωνική σας σφαίρα και συμμετέχετε σε πολλές κοινωνικές εκδηλώσεις.


ΛΕΩΝ

Με την Αφροδίτη να διελαύνει στο δέκατο οίκο σας, είστε τώρα περισσότερο αφοσιωμένοι στην καριέρα σας, ενώ κάποια άτομα θα σας υποστηρίξουν στην αναζήτησή σας για επαγγελματική ή οικονομική επιτυχία. Ξέρετε πώς να προβάλλετε τις καλές ποιότητες του χαρακτήρα σας για να επιτύχετε τα καλύτερα αποτελέσματα. Μη θέλοντας να δυσαρεστήσετε κανέναν, θα κάνετε τις αναγκαίες παραχωρήσεις για να κερδίσετε την προσοχή του συντρόφου σας, των ανωτέρων σας ή του κοινού, προκειμένου να ικανοποιήσετε τις φιλοδοξίες σας. Αν προκύψει μια διαφορά που απειλεί τις σχέσεις σας, θα κάνετε προσπάθειες για συμβιβασμό και αρμονία. Οι άλλοι απολαμβάνουν να είναι γύρω σας, γιατί ξέρετε πώς να τους κάνετε να αισθάνονται άνετα.

Δείτε ακόμη: Βρέθηκε η λύση για όλες αυτές που έχουν μικρό στήθος! Δείτε ποια!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με την Αφροδίτη να διελαύνει στον ένατο οίκο σας, αναζητάτε τη γνώση και την πνευματική αλήθεια, μέσα από την τριτοβάθμια εκπαίδευση, τα ταξίδια στο εξωτερικό και τις φιλοσοφικές συζητήσεις, ενώ θέλετε να σας αναγνωρίζουν οι άλλοι για τις γνώσεις σας. Μπορεί να κάνετε νέες επαγγελματικές συνεργασίες, μέσω των οποίων θα προβάλλετε τις ισχυρές πεποιθήσεις σας ή τη φιλοσοφία της ζωής σας. Προσέξτε τη δογματική συμπεριφορά σας στην προσπάθειά σας να μάθετε περισσότερα. Αν είστε ερευνητές, ακαδημαϊκοί, καθηγητές, δικηγόροι, συγγραφείς, δημοσιογράφοι, μεταφραστές ή εκδότες, θα είναι μια ευνοϊκή χρονική περίοδος για σας.

Πανσέληνος στον Ζυγό στις 31 Μαρτίου! Προβλέψεις για όλα τα ζώδια!

ΖΥΓΟΣ

Με την Αφροδίτη να διελαύνει στον όγδοο οίκο σας, έχετε την ανάγκη για περισσότερο σεξ, χρήμα και εξουσία και θα ασκείτε συναισθηματικό ή οικονομικό έλεγχο στις οικείες προσωπικές ή επαγγελματικές σχέσεις σας. Προσέξτε την επιβολή εξουσίας πάνω στο σύντροφό σας, την κτητικότητα και τη ζήλια. Με την εσωτερική σας δύναμη, θα έχετε τη δυνατότητα να αποκτήσετε περισσότερα χρήματα και να ασκήσετε την εξουσία σας. Θα είναι τώρα δύσκολο να πετύχετε ισορροπία στη σχέση σας, εξαιτίας των ακραίων συναισθημάτων σας. Αν είστε μόνοι, θα αναζητήσετε κάποιον, ο οποίος να σας παρέχει κάποιο είδος σεξουαλικού ενθουσιασμού.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με την Αφροδίτη να διελαύνει στον έβδομο οίκο σας, προβάλλετε τη γοητεία, την ομορφιά σας, τον αισθησιασμό σας και την ικανότητα να συνεργάζεστε, να ακούτε και ακόμη να συμβιβάζεστε με τους άλλους. Ξέρετε πώς να κερδίσετε το αντίθετο φύλο και κυριαρχείστε από την ανάγκη για αρμονία, ρομαντισμό και κοινωνική αποδοχή. Με την αυτοεκτίμησή σας και την ευχάριστη διάθεσή σας θα είστε δημοφιλείς στο αντίθετο φύλο. Θα μπορέσετε να ισορροπήσετε τις δικές σας ανάγκες με αυτές του συντρόφου σας και μπορεί είτε εσείς, είτε ο σύντροφός σας, να παρέχετε υποστήριξη ο ένας στις επαγγελματικές υποχρεώσεις του άλλου. Θα έχετε επευφημίες και οικονομικές ανταμοιβές στις συνεργασίες σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με την Αφροδίτη να διελαύνει στον έκτο οίκο σας, θα είστε ευσυνείδητοι εργαζόμενοι και θα ασχολείστε με την ευτυχία και την ευημερία των άλλων, σε βάρος όμως των δικών σας αναγκών. Γίνεστε εργασιομανείς αλλά λαμβάνετε αναγνώριση και εκτίμηση από το εργασιακό σας περιβάλλον. Προσπαθήστε να ξεκουραστείτε και αποβάλετε το συναισθηματικό στρες. Λόγω της πρακτικότητάς σας, θα κάνετε σωστές επιλογές στην προσωπική και επαγγελματική σας ζωή που θα σας φέρουν ικανοποίηση, αρμονία και ένα άνετο εισόδημα που θα σας επιτρέψει να ζήσετε μια ευχάριστη ζωή. Οι νέες σχέσεις που θα κάνετε τώρα δεν θα βασίζονται στο πάθος αλλά στον αμοιβαίο σεβασμό και την υποστήριξη.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με την Αφροδίτη να διελαύνει στον πέμπτο οίκο σας, θα ασχοληθείτε με ευχάριστες δραστηριότητες έξω από το σπίτι και την κοινωνικοποίηση. Αν δεν το κάνετε, υπάρχει πιθανότητα να έχετε μια ευερέθιστη, απαιτητική, παιδιάστικη και αυταρχική συμπεριφορά. Θα αισθάνεστε χαρά και υπερηφάνεια για ένα δημιουργικό σας έργο, έναν έρωτα ή ένα παιδί. Προσέξτε την υπερβολικά ατομικιστική και, κατά καιρούς, δικτατορική συμπεριφορά σας, που εξυπηρετεί τις δικές σας ανάγκες. Μπορεί να δείξετε ένα ανιδιοτελές ενδιαφέρον για τους φίλους, το σύντροφό σας και τα παιδιά σας. Τώρα επιδιώκετε την υπεροχή και την αναγνώριση για τα ταλέντα σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με την Αφροδίτη να διελαύνει στον τέταρτο οίκο σας, θα έχετε την επιθυμία να απομακρυνθείτε από όλες τις σχέσεις σας και να ασχοληθείτε με δημιουργικά χόμπι και συμμετοχή σε δραστηριότητες μέσα στο σπίτι. Θα εκδηλώσετε έντονα συναισθήματα στο σύντροφό σας και θα είστε φιλόξενοι οικοδεσπότες. Είναι πιθανό να καλέσετε φίλους στο σπίτι σας σε μια ζεστή και άνετη ατμόσφαιρα, και οι άλλοι θα σας βρίσκουν φιλόξενους. Θα έχετε περισσότερα οικονομικά οφέλη εργαζόμενοι μέσα στο σπίτι, στην ησυχία του γραφείου σας. Αν είστε καλλιτέχνης ή συγγραφέας, ή ασχολείστε με ακίνητα, εσωτερική διακόσμηση ή την κηπουρική, είναι μια ευνοϊκή χρονική περίοδος για σας.

ΙΧΘΥΣ

Με την Αφροδίτη να διελαύνει στον τρίτο οίκο σας, θα αναζητάτε περισσότερη επικοινωνία και επαφή με το σύντροφό σας κι αν είστε μόνοι, βραχυπροθέσμους συναισθηματικούς δεσμούς, χωρίς καμία δέσμευση ή υποχρέωση. Τώρα θα βλέπετε το σεξ ως μέσο επικοινωνίας και όχι απαραίτητα ως έκφραση της αγάπης ή ως απόδειξη αφοσίωσης. Από την άλλη πλευρά, σας δίνεται η δυνατότητα να έχετε έμπνευση και πρωτοτυπία στη σχέση σας και κάνετε οτιδήποτε για να μην υποφέρετε από την πλήξη. Προσέξτε τώρα την ανάγκη σας για ελευθερία, διότι μπορεί να σας αποσπάσει από τα συναισθήματα των άλλων. Θα είστε περίεργοι, με μια ανάγκη για συνεχή πνευματική διέγερση και ταξίδια.

Πηγή: e-zwdia.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο ΠΡΩΤΟΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 45 (VIDEO)

Δείτε το νέο επεισόδιο της τηλεοπτικής σειράς Ο ΠΡΩΤΟΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ που βλέπουμε ατον ΑΝΤ1 ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 45 Οι κυκλοθυμίες του Άλκη, αρχίζουν να ανησυχούν την Έλσα και την...