Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 27/3/2018

ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 27/3/2018

Με μία Σελήνη στο Λιοντάρι σήμερα έχουμε κέφι και μια καρδιά γεμάτη αγάπη! Επιπλέον λόγω του Τριγώνου της με τον ανάδρομο Ερμή, ετοιμαζόμαστε για εξομολογήσεις και ειλικρινείςεκφράσεις συναισθήματος, ακόμα και με πρόσωπα του παρελθόντος! Τα πιο τυχερά Ζώδια, είναι εκείνα της Φωτιάς και του Αέρα του 2ου δεκαημέρου!


Κριός

Γενικά
Ο χρόνος λειτουργεί υπέρ σου, Κριέ μου, και σε σένα μένει μόνο να τον εκμεταλλευτείς. Η αργή τακτική που ακολουθείς, δε σε συμφέρει, αφού θα σε προσπεράσουν τα γεγονότα και θα χάσεις την ευκαιρία για διάκριση κι αναγνώριση, που πάντα ονειρευόσουν. Δώσε σήμερα νέα ώθηση στο εαυτό σου, λειτούργησε με ταχύτητα και οργάνωση, και το αποτέλεσμα θα σε δικαιώσει!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Κριέ μου, θα σου δημιουργηθούν μερικά ερωτηματικά από την συμπεριφορά που θα έχει το ταίρι σου, αλλά μη βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η δουλειά σου, Κριέ, σήμερα θα έχει σταθερή πορεία, χωρίς ιδιαίτερες διακυμάνσεις. Πρέπει μόνο να αποφύγεις τα «άλματα» και να μην προσπαθήσεις να αλλάξεις κάτι. Στα οικονομικά σου, θα πρέπει να μην κάνεις καινούργια ανοίγματα και να μείνεις μακριά από άσκοπες αγορές, που θα σε
βγάλουν από τον προϋπολογισμό σου.

Τα ζώδια της εβδομάδας 26 Μαρτίου έως 1 Απριλίου 2018 από τον Κώστα Λεφάκη


Ταύρος

Γενικά
Κάποιες συναντήσεις σήμερα, Ταύρε, θα σου φέρουν ιδιαίτερη ικανοποίηση. Θα έχεις μεγάλη δυναμικότητα, ώστε να ξεπεράσεις πολλά προβλήματα που σε αγχώνουν από το παρελθόν. Η επικοινωνία που θα έχεις με τον περίγυρό σου σήμερα όμως, δε θα είναι σε πολύ καλό βαθμό, πράγμα που μπορεί να σε εκνευρίσει.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Ταύρε μου, άφησε τους εγωισμούς και δέξου τη βοήθεια που σου προσφέρει το ταίρι σου, το οποίο είναι δίπλα σου για να υποστηρίξει την κάθε σου προσπάθεια.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι προτάσεις που θα δεχτείς στη δουλειά σου, Ταύρε μου, θα είναι πολλές. Κάνε τις σωστές επιλογές, για να πετύχεις αυτό που θέλεις. Στα οικονομικά σου, φρόντισε σήμερα να λύσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος και μην προβείς αυτή την περίοδο σε καινούργια ανοίγματα, που θα σε οδηγήσουν σε έξοδα.

Εβδομαδιαίο Ερωτοσκόπιο 26 Μαρτίου έως 1 Απριλίου 2018

Δίδυμος
Γενικά
Οι ευθύνες και οι υποχρεώσεις της τελευταίας περιόδου, Δίδυμέ μου, σε έχουν αποσυντονίσει και σε εκνευρίζουν αφάνταστα. Φρόντισε σήμερα να κινηθείς με πολύ προγραμματισμό, να μην τα βάζεις με άτομα τού οικογενειακού σου περιβάλλοντος και να μη λες λόγια, που μπορεί να πληγώνουν. Έχεις πολλές δυνατότητες και το έχεις αποδείξει.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η μέρα σήμερα, Δίδυμέ μου, προσφέρεται για να κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου και να λύσεις θέματα της σχέσης σου, που σε απομακρύνουν από εκείνο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς στη δουλειά σου, Δίδυμε, να κάνεις συνεργασίες και να ξεκαθαρίσεις θέματα που σε αγχώνουν και προβληματίζουν. Τα οικονομικά σου θα έχουν στασιμότητα. Φρόντισε να κινηθείς προσεκτικά σε κάποιες καταστάσεις που θα σου παρουσιαστούν, για να αυξήσεις τα έσοδά σου.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Καρκίνος

Γενικά
Μερικές φορές, Καρκίνε, αισθάνεσαι ανασφάλεια για κάποια θέματα που νομίζεις ότι δε διαχειρίζεσαι ικανοποιητικά. Ανήκεις στα ζώδια που έχουν μεγάλη υπευθυνότητα και ξέρεις πολύ καλά τι σου γίνεται. Διώξε σήμερα τις ανασφάλειες, αφού οι δυνατότητες που έχεις είναι πάρα πολλές και με ό,τι καταπιαστείς, μπορείς και το φέρνεις εις πέρας με πολύ μεγάλη επιτυχία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Και σήμερα, Καρκίνε, θα καταπλήξεις το ταίρι σου με τον ερωτισμό και την ευγενική συμπεριφορά σου. Η Αφροδίτη από τον Κριό θα σου δώσει όλες τις καλές επιρροές της.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η δουλειά σου, Καρκίνε, θα πάει αρκετά καλά. Μπορείς να κάνεις καινούργιες συνεργασίες και θέματα που σε προβλημάτιζαν, τώρα θα βρουν τις λύσεις τους. Τα οικονομικά σου δε θα είναι άσχημα, αλλά πρέπει να περιορίσεις τα πολλά έξοδα, που τον τελευταίο καιρό ξεφεύγουν.

Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο 26 Μαρτίου έως 1 Απριλίου 2018 από την Α.Λεούση

Λέων

Γενικά
Σήμερα, Λέων μου, μην εκνευριστείς με θέματα που δεν έχουν και πολύ μεγάλη σημασία, διαφορετικά στο τέλος θα κάνεις λάθος εκτιμήσεις και δε θα πετύχεις τους στόχους σου. Φρόντισε να κινηθείς με πολύ δυναμισμό, αποφασιστικότητα και αυστηρότητα στη κρίση σου, ώστε αυτή στο τέλος να δικαιώσει τις προσπάθειές σου. Διώξε και την παραμικρή ανασφάλεια που μπορεί να έχεις και προχώρα μπροστά!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Είσαι ζώδιο, Λέων, που έχει πολύ στοργή και αγάπη μέσα του. Φρόντισε σήμερα να εξωτερικεύσεις αυτά τα προτερήματά σου στο ταίρι σου, για να περάσετε κι οι δύο πολύ όμορφα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα δημιουργηθούν μερικά προβλήματα στην δουλειά σου, Λέων μου. Πρέπει να προσέχεις πως κινείσαι, για να μην γίνουν λάθη. Τα οικονομικά σου θα πάνε αρκετά καλά. Με κινήσεις που θα κάνεις, θα μπορέσεις να αυξήσεις και τα έσοδά σου.

Παρθένος

Γενικά
Αυτή τη μέρα, Παρθένε, θα αισθάνεσαι πολύ καλά κι έτσι θα αποφασίσεις να κάνεις πράγματα, τα οποία ανέβαλες τις προηγούμενες μέρες. Σου προτείνω σήμερα να τολμήσεις κάποιες συζητήσεις, αφού μόνο έτσι θα καταλάβεις τις προθέσεις που έχουν οι άλλοι για τα θέματα που σε ενδιαφέρουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στη σχέση σου, Παρθένε μου, βλέπεις ότι υπάρχουν κάποια προβλήματα που κάνουν εσένα, αλλά και το ταίρι σου, να είστε σε συνεχή εκνευρισμό. Φρόντισε μέσα από τη συζήτηση, να βρεις τις καλύτερες λύσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Απόφυγε σήμερα στη δουλειά σου, Παρθένε, να πάρεις σημαντικές αποφάσεις ή να κάνεις συνεργασίες. Φρόντισε να τακτοποιήσεις κάποια θέματα, που ακόμη εκκρεμούν. Τα οικονομικά σου δε θα είναι στην καλύτερη τους κατάσταση και πρόσεξε, με κινήσεις που θα κάνεις, να μη βρεθείς εκτός προγραμματισμού.


Αστρολογικό Δελτίο της νέας Εβδομάδας 26 Μαρτίου έως 1 Απριλίου. Ποια Ζώδια πρέπει να προσέχουν;

Ζυγός

Γενικά
Μπορεί να έχεις κάποια παράπονα από άτομα της οικογένειας σου, Ζυγέ μου. Καλό είναι όμως, σήμερα να μην κάνεις συζητήσεις για να λύσεις τυχόν παρεξηγήσεις, διότι μπορεί να έχεις έντονες αντιπαραθέσεις μαζί τους. Φρόντισε να περάσεις τη μέρα σου ήρεμα, κάνοντας ευχάριστες σκέψεις και προγραμματίζοντας το επόμενο διάστημα, ώστε να εξασφαλίσεις τα μεγαλύτερα δυνατά ωφελήματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Ζυγέ, η επικοινωνία που θα έχεις με το ταίρι σου θα είναι σε καλά επίπεδα και θα μπορέσεις να λύσεις πολλά προβλήματα που έχεις στη σχέση σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η δουλειά σου σήμερα, Ζυγέ, δε θα πάει άσχημα. Έχεις όμως μια αβεβαιότητα για την πορεία των σχεδίων που θέλεις να υλοποιήσεις. Κληρονομικά ή φορολογικά θέματα θα σε προβληματίσουν έντονα αυτή την περίοδο. Φρόντισε να προσέχεις σε οικονομικές συναλλαγές που θέλεις να κάνεις.

Σκορπιός

Γενικά
Η μέρα, Σκορπιέ μου, θα φέρει κάποια γεγονότα, που θα περιπλέξουν μερικές καταστάσεις και θα σου βάλουν πολλά ερωτήματα. Σήμερα, πρέπει να σκεφτείς με αρκετή ηρεμία και ρεαλισμό, να επιστρατεύσεις την εξυπνάδα (και την πονηριά) που έχεις και δεν έχεις, και να κοιτάς μακριά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σημερινή μέρα, Σκορπιέ, θα είναι καλή για τη σχέση σου. Η διάθεσή σου θα είναι στα ύψη της και θα θέλεις να κάνεις ευχάριστα πράγματα με το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Σκορπιέ, τα καταφέρνεις πάρα πολύ καλά. Πρέπει μόνο να είσαι συγκρατημένος σε αυτά που λες στους συνεργάτες σου, διαφορετικά μπορεί να έχεις αντιπαραθέσεις. Στα οικονομικά σου, πρέπει να προσέχεις με τα έξοδα που θα κάνεις. Θα έχεις την τάση να παρασύρεσαι σε άσκοπες δαπάνες, που θα σε βγάλουν από το πρόγραμμά σου.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Τοξότης

Γενικά
Οι ιδέες που θα έχεις σήμερα, Τοξότη, θα είναι πολλές και πραγματικά καλές, δίνοντάς σου λύσεις σε πολλά θέματα, που μέχρι τώρα καθυστερούσαν και σε προβλημάτιζαν. Κινήσου άμεσα και μην ξεστρατίζεις από τους στόχους σου. Ο δυναμισμός σου θα είναι στα ύψη και θα έχεις πολλή ενέργεια για να διορθώσεις αρκετά θέματα που σε προβληματίζουν από το παρελθόν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου, Τοξότη, βρίσκεται σε πολύ καλό σημείο, παρόλο που εσύ συνέχεια με κάτι αγχώνεσαι. Φρόντισε να μη φορτίζεις το ταίρι σου και να περάσεις όσο καλύτερα γίνεται.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Τοξότη, δε θα έχεις κάποιο πρόβλημα και θα βρεις όλες τις ευκαιρίες, για να πετύχεις αυτά που θέλεις. Στα οικονομικά, δεν πρέπει να πάρεις σημαντικές αποφάσεις που αφορούν το μέλλον.

Αιγόκερως

Γενικά
Σήμερα, Αιγόκερέ μου, κοίτα να τακτοποιήσεις όλες τις εκκρεμότητες που έχεις αφήσει και μπορεί να ανακόπτουν την πορεία σου. Ο δυναμισμός που θα έχεις θα είναι μεγάλος και θα πάρεις ουσιαστικές αποφάσεις, για να καλυτερεύσεις το μέλλον σου. Απλά, πρέπει να φροντίσεις να μην εκνευριστείς από τη στασιμότητα των ημερών, αφού είναι τελείως προσωρινή.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Αιγόκερε, θα μπορέσεις να συνεννοηθείς με το ταίρι σου και θα καταφέρεις να λύσεις προβλήματα, που σε απασχολούν στη σχέση σας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πολλά σχέδια που έχεις ξεκινήσει από το παρελθόν στη δουλειά σου, Αιγόκερε, μπορεί να καθυστερούν, αλλά θα αρχίσουν να υλοποιούνται με τον καλύτερο τρόπο. Στα οικονομικά σου πρέπει να προσέχεις, διότι θα έρθουν ξαφνικά έξοδα και πρέπει να κάνεις σωστό προγραμματισμό.

Ανάδρομος Ερμής στον Κριό έως τις 15/4 : Προβλέψεις Ζωδίων

Υδροχόος

Γενικά
Σήμερα, Υδροχόε μου, θα πρέπει να έχεις μελετήσει όλες τις κινήσεις σου, αφού τα πράγματα δε θα έρχονται στρωτά κι όπως θα τα ήθελες. Μην εκνευριστείς από ενδεχόμενες καθυστερήσεις κι αναβολές, καθώς είναι τελείως προσωρινές. Σκέψου πως πρέπει να πράξεις, δες τα πράγματα ρεαλιστικά και μην αφήσεις τους συναισθηματισμούς να σε παρασύρουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου, Υδροχόε, είναι αρκετά ισορροπημένη και το ταίρι σου προσπαθεί να σε κάνει να νιώσεις καλύτερα. Φρόντισε κι εσύ να εξωτερικευτείς περισσότερο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Υδροχόε μου, προβληματίζεσαι για κάποια θέματα που ακόμη δεν έχουν τελειώσει. Μην αγχώνεσαι – όλα θα τα καταφέρεις πολύ καλά! Τα οικονομικά σου θα έχουν μια αστάθεια, γι’ αυτό πρέπει να προσέχεις στις κινήσεις που κάνεις.

Ιχθύς

Γενικά
Μίλησε σήμερα, Ιχθύ, με άτομα που εκτιμάς και ξέρεις ότι η συμβουλή που θα σου δώσουν, θα σου φανεί πολύ χρήσιμη απέναντι σε προβλήματα που μπορεί να έχεις. Φρόντισε να εξωτερικευτείς περισσότερο και να δεις κάποιες καταστάσεις ρεαλιστικά κι όχι με τη συναισθηματικότητα που έχεις, η οποία μπορεί να σε οδηγήσει σε λάθος αποφάσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Ιχθύ μου, μην πεις όχι στις προτάσεις που θα σου κάνει το ταίρι σου. Θα περάσεις πολύ καλά και θα ξεφύγεις από το άγχος που έχεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Ιχθύ, θα τα πας πάρα πολύ καλά. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες. Στα οικονομικά σου, θα προκύψουν κάποια έξοδα που δεν είχες προβλέψει. Κινήσου προσεκτικά, χωρίς να κάνεις βιαστικές κινήσεις.

Πηγή: Oroskopos.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ