Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 23/3/2018

ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 23/3/2018

Έφτασε η μέρα που ξεκινά μία περίοδος παρεξηγήσεων, μπερδεμάτων, αναβολής αλλά και ερωτικών και όχι μόνο, επιστροφών! Μηνύματα και ειδήσεις από το παρελθόν έρχονται! Ανάδρομος Ερμής στον Κριό!

Κριός

Γενικά
Ο Ερμής από σήμερα, Κριέ μου, ξεκινά την ανάδρομη πορεία του και θα φέρει κάποιες καθυστερήσεις. Σήμερα, θα έχεις τις δικές σου πεποιθήσεις και προτεραιότητες, ενώ είναι απόλυτο δικαίωμά σου να ρυθμίζεις μόνο εσύ τη ζωή σου. Κανένας δεν πρέπει να παρεμβαίνει στις αποφάσεις σου και να απαιτεί από εσένα υπακοή. Κάνε τους κοντινούς σου ανθρώπους να καταλάβουν, ότι ακούς και σέβεσαι τις συμβουλές και την καθοδήγησή τους, όμως η τελική απόφαση είναι δική σου ευθύνη και δικαίωμα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η κατάσταση της σχέσης σου, Κριέ μου, μπορεί αυτή την στιγμή να μη σου αρέσει και τόσο. Η περίοδος όμως είναι αρκετά ευνοϊκή, για να ισορροπήσεις τα πράγματα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Κριέ, ξεκινάει για σένα μια καινούργια περίοδος, κατά την οποία οι ευκαιρίες θα έρχονται η μία μετά την άλλη και θα μπορέσεις να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου. Θα σου παρουσιαστούν προοπτικές, που θα βοηθήσουν να βελτιώσεις τα οικονομικά σου. Πρέπει να σκεφτείς πιο σοβαρά μερικές προτάσεις που θα σου γίνουν, διότι φαίνονται να είναι πολύ καλές.

Ανάδρομος Ερμής στον Κριό έως τις 15/4 : Προβλέψεις Ζωδίων

Ταύρος

Γενικά
Ο Ερμής από σήμερα, Ταύρε μου, ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του και αυτή τη μέρα θα έχεις την τάση να μην προσέχεις την πραγματικότητα και να φαντάζεσαι τη ζωή που θα ήθελες να έχεις. Δες όμως μερικές καταστάσεις πιο ρεαλιστικά, διότι χρειάζονται άμεσες λύσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μην προσπαθήσεις, Ταύρε, να λύσεις σήμερα προβληματικές καταστάσεις που αφορούν τη σχέση σου. Προσπάθησε να περάσεις χαλαρά και ήρεμα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Έχεις φέρει τα επαγγελματικά σου σε πολύ καλό δρόμο, Ταύρε, και το σωστό είναι να μην προσπαθήσεις να αλλάξεις κάτι. Φυσικά, σήμερα να κινηθείς έξυπνα και χωρίς να επαναπαυτείς. Για να ισορροπήσουν τα οικονομικά σου, πρέπει να μην κάνεις καθόλου καινούργια ανοίγματα, που θα σε θέσουν εκτός προγραμματισμού.

Τα ζώδια και οι ευκαιρίες αλλά και οι προκλήσεις ως το τέλος Μαρτίου 2018
Δίδυμος



Γενικά
Ο Ερμής από σήμερα ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του, Δίδυμε, και θα νιώσεις ότι η εμπιστοσύνη και η ειλικρίνεια είναι αυτά που χρειάζεσαι από τα προσφιλή και φιλικά σου πρόσωπα, θεωρώντας ότι είναι τα βασικά στοιχεία για τις ανθρώπινες σχέσεις. Σήμερα οι φιλίες σου θα γεμίζουν την ψυχή σου και θα νιώθεις ζεστασιά όταν είσαι με δικά σου άτομα, που μπορούν να σε καταλάβουν και να σου δώσουν την σωστή συμβουλή.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Δίδυμέ μου, προσπάθησε να εκφράσεις σαφώς περισσότερα συναισθήματα, για να νιώσει το ταίρι σου καλύτερα μαζί σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Φρόντισε να κινηθείς χαλαρά σήμερα στη δουλειά σου, Δίδυμε, χωρίς να κάνεις κάποια βιαστική κίνηση. Θα σου δοθούν πολλές ευκαιρίες για να τακτοποιήσεις ζητήματα που καθυστερούν. Πρέπει να δείξεις μεγάλη προσοχή στα οικονομικά σου, διότι θα προκύψουν ξαφνικά έξοδα, που δεν είχες προβλέψει.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});


Καρκίνος

Γενικά
Ο Ερμής από σήμερα, Καρκίνε, ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του και θα καταλάβεις, πως οι ρυθμοί της καθημερινότητας και ο τρόπος συμπεριφοράς των ανθρώπων σού είναι μάλλον δυσάρεστοι. Σήμερα, θα αποτραβηχτείς στο δικό σου κόσμο και θα οραματίζεσαι μια κοινωνία ιδανική, χωρίς άγχη και δύσκολες καταστάσεις, όπου η ζωή είναι γεμάτη ομορφιά και οι άνθρωποι ευτυχισμένοι. Φρόντισε να ανασυνταχτείς όμως, διότι υπάρχουν μερικά θέματα που θέλουν πρακτική αντιμετώπιση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα, Καρκίνε, να περάσεις πολύ καλά στη σχέση σου, αρκεί να μην αναφερθείς σε καταστάσεις από την καθημερινότητά σου, που μπορεί να σε αγχώνουν, αλλά δεν αφορούν το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Καρκίνε, θα ανοιχτούν καινούργιοι ορίζοντες για να κάνεις νέα πράγματα. Με ό,τι ασχοληθείς, να ξέρεις, θα έχεις μεγάλη επιτυχία. Έχεις φέρει τα οικονομικά σου σε ισορροπία, οπότε φρόντισε να μείνεις εντός προγραμματισμού. Απόφυγε τα άσκοπα έξοδα.

Ζώδια: Αναλυτικές προβλέψεις της νέας εβδομάδας (19-25/03) από την Άση Μπήλιου!
Λέων

Γενικά
Ο Ερμής από σήμερα, Λέων, αρχίζει την ανάδρομη πορεία του και θα ξεκινήσεις να κάνεις ενέργειες, για να φτιάξεις ένα δικό σου τρόπο ζωής, μακριά από τις τετριμμένες, και πολλές φορές μίζερες, καταστάσεις που βλέπεις γύρω σου. Έχεις σχέδια στο μυαλό σου, που θα βελτιώσουν τα πράγματα για σένα και τους δικούς σου ανθρώπους, ανοίγοντας δρόμους προς μια άλλη κοινωνία, με διαφορετικές αξίες και συνήθειες ζωής.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα μπορέσεις να περάσεις πολύ καλά στη σχέση σου, Λέων μου, αρκεί σήμερα να διώξεις κάποιες τάσεις επιβολής, που μπορεί να έχεις. Η Αφροδίτη από τον Κριό πάντως ανεβάζει τον ερωτισμό σου στα ύψη. Κι αν ακόμη δεν έχεις βρει ταίρι, να ξέρεις, ότι διανύεις μια περίοδο που η Αφροδίτη σε ευνοεί για να σου έρθουν τα καλύτερα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Λέων, τα πας πολύ καλά και θα σου δοθούν αρκετές ευκαιρίες, για να κινηθείς ακόμη καλύτερα. Θέματα που σταματούσαν τα σχέδιά σου, θα βρουν τις καλύτερες λύσεις. Στα οικονομικά σου, πρέπει σε οποιαδήποτε συναλλαγή κάνεις σήμερα, να προσέχεις και να μην προβείς σε κάποια βιαστική κίνηση.


Άρης στον Αιγόκερω έως 16 Μαΐου 2018: Ερωτικές Προβλέψεις Ζωδίων

Παρθένος

Γενικά
Ο Ερμής, Παρθένε, που από σήμερα ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του, βοηθάει να βγάλεις αυτά που αισθάνεσαι και να τα πεις σε δικά σου άτομα. Όσες φορές έχεις εξωτερικεύσει τα προβλήματα και τις ανησυχίες σου, έχεις βρει βοήθεια και λύσεις. Η εξωστρέφεια του χαρακτήρα σου σε κάνει να εμπιστεύεσαι τους άλλους και να μπορείς να λειτουργείς με συλλογικότητα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα αρχίσουν να πηγαίνουν καλύτερα οι καταστάσεις στη σχέση σου, Παρθένε μου, αν δεις με περισσότερη εμπιστοσύνη κάποια πράγματα που κάνει το ταίρι σου για σένα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η δουλειά σου, Παρθένε, έχει αρχίσει να πηγαίνει πολύ καλά και μπορείς και υλοποιείς τα σχέδια, που έχεις ξεκινήσει από παλιά. Τα οικονομικά σου όμως συνεχίζουν και σήμερα να είναι λίγο προβληματικά. Είσαι πάντως σε περίοδο που θα σου γίνουν πολλές προτάσεις, με συνέπεια να αυξήσεις τα εισοδήματά σου.


Άρης στον Αιγόκερω έως 16 Μαΐου 2018: Ερωτικές Προβλέψεις Ζωδίων

Ζυγός

Γενικά
Ο Ερμής, Ζυγέ μου, από σήμερα που ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του, θα φέρει, ακόμη και σε σένα, απώλεια στον έλεγχο των καταστάσεων. Η συνήθης συμπεριφορά σου είναι να έχεις μεγάλη δημιουργικότητα. Επιβάλλεται να φερθείς με ψυχραιμία και ωριμότητα, αντιμετωπίζοντας την ταραχή σου. Κάνε την αρχή και σιγά – σιγά όλα θα σου φανούν ευκολότερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στη σχέση σου, Ζυγέ μου, σήμερα θα εξωτερικευτείς περισσότερο στο ταίρι σου και θα περάσετε πολύ καλά οι δυο σας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Υπάρχει μια αγωνία για το μέλλον των επαγγελματικών σου, Ζυγέ μου. Να ξέρεις όμως, ότι μερικά θέματα μπορεί να καθυστερούν, αλλά η επιτυχία είναι εξασφαλισμένη! Φρόντισε σήμερα να τακτοποιήσεις οικονομικές εκκρεμότητες που έχεις. Μπορείς να κάνεις κινήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου.


Αν ανήκεις σε ένα από αυτά τα τρία ζώδια, ετοιμάσου να ερωτευτείς αυτή την άνοιξη

Σκορπιός

Γενικά
Ο Ερμής, Σκορπιέ, από σήμερα ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του, και η ροπή που θα έχεις προς την απροσεξία μαζί με την αφηρημάδα, θα σε βάλουν πολλές φορές σε προβληματισμό. Δεν θα μπορείς να συγκεντρωθείς εύκολα και θα ξεχνάς πράγματα και υποχρεώσεις. Δώσε μεγαλύτερη προσοχή και εστίασε στα σημαντικά, καθώς χάνεις ευκαιρίες και δεν ολοκληρώνεις υποθέσεις που θέλουν άμεσες λύσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στη σχέση σου σήμερα, Σκορπιέ, σε περιμένουν ευχάριστες εκπλήξεις από το ταίρι σου και θα περάσεις πολύ καλά! Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, θα γνωρίσεις αλλαγές που δεν περιμένεις, ενώ έρχεται κι η γνωριμία που επιθυμείς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η ενεργητικότητα που θα έχεις στα επαγγελματικά σου, Σκορπιέ, θα είναι μεγάλη σήμερα. Μπορείς να λύσεις πολλά προβλήματα, που εδώ και καιρό σε ταλαιπωρούν. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις για οικονομικά θέματα, αλλά μην κλείσεις σημαντικές συμφωνίες.


Άστρα: Αυτά τα ζώδια θα κάνουν σχέση μέχρι τον Απρίλιο!

Τοξότης

Γενικά
Ο Ερμής, Τοξότη μου, που από σήμερα ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του, θα φέρει ασυνεννοησία με τον περίγυρό σου. Η επιθυμία σου να φτάσεις στην κορυφή σε έχει συνεπάρει κι έχει θαμπώσει τα μάτια σου οτιδήποτε άλλο. Φρόντισε όμως πρώτα τους δικούς σου ανθρώπους, οι οποίοι έχουν πολλά να σου πουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου, Τοξότη μου, σήμερα θα είναι αρκετά ισορροπημένη και θα μπορέσεις να κάνεις αυτά που θέλεις, ώστε να γίνει το ταίρι σου χαρούμενο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα συμβούν κάποιες αλλαγές στη δουλειά σου, Τοξότη, που θα είναι πολύ ευχάριστες. Θα σου δοθούν αρκετές ευκαιρίες, ώστε να τακτοποιήσεις θέματα που καθυστερούν. Στα οικονομικά σου, σήμερα θα έχεις ροπή στο να ξοδεύεις πάρα πολλά χρήματα. Προσπάθησε να συγκρατηθείς, αφού έχεις πολλές υποχρεώσεις που πρέπει να καλύψεις.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Αιγόκερως

Γενικά
Ο Ερμής, Αιγόκερε, από σήμερα που ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του, θα οδηγήσει στο να αναλώνεσαι σε καταστάσεις, που δε σου προκαλούν ενδιαφέρον. Αυτό θα σε κάνει να νιώθεις, ότι δεν υπάρχει κάτι ιδιαίτερα σημαντικό στη ζωή σου. Μην ακολουθείς τα ενδιαφέροντα και τις επιθυμίες των ανθρώπων του περιβάλλοντός σου, αλλά αντίθετα αναζήτησε πράγματα που θα σε γεμίσουν και θα σε κάνουν να νιώσεις ικανοποίηση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου σήμερα θα κινηθεί σε καλά επίπεδα, Αιγόκερε. Φρόντισε να πλησιάσεις περισσότερο το ταίρι σου και να του εκφράσεις όλα αυτά τα συναισθήματα που έχεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου κινούνται πολύ καλά, Αιγόκερε. Μπορείς όμως σήμερα να προγραμματιστείς περισσότερο, αποφεύγοντας τις βιαστικές κινήσεις. Στα οικονομικά σου, θα αρχίσεις να ισορροπείς, ενώ τα έσοδά σου θα ξεκινήσουν να αυξάνονται. Να δεχτείς προτάσεις που μπορεί να σου κάνουν, καθώς θα είναι συμφέρουσες.


Υδροχόος

Γενικά
Ο Ερμής, Υδροχόε μου, από σήμερα ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του και θα φέρει κάποιες καθυστερήσεις. Έδωσες πολύ μεγάλο βάρος σε καταστάσεις και γεγονότα που δεν είχες υπολογίσει σωστά και τώρα βλέπεις, ότι με τις τότε αποφάσεις σου έχασες κάποιες ευκαιρίες. Σκέψου όμως, πως για ό,τι έκανες, υπήρχε λόγος και μη μετανιώνεις, καθώς από όλα αυτά – όση πικρία και να σου άφησαν – πήρες εμπειρίες.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Υδροχόε, θα μπορέσεις να συζητήσεις με το ταίρι σου και να βρεις λύσεις σε πολλά θέματα γύρω από τη σχέση σας. Η διάθεσή σου θα είναι πολύ καλή και ο ερωτισμός σου θα είναι στα ύψη του!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου σήμερα, Υδροχόε, μπορείς να πιέσεις κάποιες καταστάσεις για θέματα που είναι κοντά στην ολοκλήρωσή τους. Μην αφήνεις το χρόνο να περνάει και μην ξεφύγεις από τους στόχους σου. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερή τους κατάσταση. Πρέπει να οργανωθείς περισσότερο και να μην κάνεις άλλα ανοίγματα.


Ιχθύς

Γενικά
Ο Ερμής, Ιχθύ, που από σήμερα ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του, θα φέρει στασιμότητα σε κάποιες υποθέσεις που θέλεις να τελειώνεις. Για να ακολουθήσεις έναν δρόμο, θέλεις πάντα να ξέρεις εκ των προτέρων τον προορισμό. Απεχθάνεσαι το άγνωστο και η ανάγκη σου για βεβαιότητα αργοπορεί κάποιες φορές τα βήματά σου. Προσπάθησε να κάνεις την υπέρβασή σου, να αντιμετωπίσεις το δισταγμό σου για το άγνωστο και σε βεβαιώνω, ότι η επιτυχία είναι πολύ κοντά σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα, Ιχθύ, να κάνεις τις προτάσεις σου στο ταίρι σου για να περάσετε πολύ όμορφα μαζί. Μην διστάσεις, καθώς οι ιδέες που έχεις είναι πάντα καλές.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου θέματα, Ιχθύ, πηγαίνουν πολύ καλά. Μπορείς σήμερα να μιλήσεις με τους συνεργάτες σου για κάποια ζητήματα, που ακόμη δεν προχωρούν. Στο τέλος όλα θα τα καταφέρεις πολύ καλά. Τα οικονομικά σου θα είναι στάσιμα. Μπορείς όμως να αυξήσεις τα εισοδήματά σου με κάποιες αλλαγές έξυπνες, που είσαι σε θέση να κάνεις.

Πηγή: oroskopos.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ